Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Labai juokingos savižudės foto biggrin.gif šaknys tik styro biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone dracenos siebai yra per ilgi, pavasaį gerai būtų patrumpinti ir peršaknydint.Nors kai namuose tiek išdykelių, tai niekas nepadės.Gal gėles į narvus uždaryk mirksiukas.gif

Vilkra ir Lape nr.1 laikykitės 4u.gif Žinau kas yra galvos skausmas ir labai užjaučiu.Matyt paauglystė g.gif

Kokia garaži rainytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 14, 18:57)
Mano nuomone dracenos siebai yra per ilgi, pavasaį gerai būtų patrumpinti ir peršaknydint.Nors kai namuose tiek išdykelių, tai niekas nepadės.Gal gėles į narvus uždaryk mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei tie per ilgi, tai kaip su 2,4 metro dracena smile.gif
Ja irgi terorizuoja, bet vis dar kencia biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Ačiū, merginos, už palaikymą. Lapė jau atsigavo. Pavalgė. O aš gavau priminimą apie vaiko mitybos priežiūrą. O lapė- kad vaistus reikia nešioti PASTOVIAI su savimi. Ir visa šeima suprato -niekur ta migrena nedingo- gali grįžti bet kada.

Ai ,va, pamačiusi draceną- prisiminiau, kad pamiršau pasigirti nauju savo vienakoju augintiniu. Kieme tarp plytelių vasarą išdygo pomidoras. Skurdo jis skurdo- va- žiūriu po šalnų vis dar gyvas. Parsinešiau namo. Žiūrėsim kaip jamseksis buto sąlygomis gyventi.
Atsakyti
Plysta ir man galva. Pasimatuoju spaudima- 125 ant 68. Skaiciuoju skirtuma, tai gaunas 57. Tai nenuostabu, kad taip skauda. Pikta ant kaciu, nei viena nesiteikia but salia. Blyn.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

seniai berašiau, temutę seku ir visas palaikau, kas serga, ar šiaip reikia palaikymo, tik tyliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Katinėliai visų nuostabūs wub.gif Maniškiui jau baigiasi atostogos kaime, tuoj atvažiuos pas mane, dabar mama jį pratina, prie namų režimo, nebeleidžia į lauką ax.gif Aišku Meduoliui, tai nepatinka smile.gif

Vilkra, sveikatos lapei 4u.gif
Paauglystėj vargau su migreną, bet baigėsi paauglystė, ir migrena pasitraukė.

Šponkiuk, reikia dar vienos katės, kurį būtų šalia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 10 14, 19:43)
Ai ,va, pamačiusi draceną- prisiminiau, kad pamiršau pasigirti nauju savo vienakoju augintiniu. Kieme tarp plytelių  vasarą išdygo pomidoras.

Ar aš sapnavau ar jau rašei kad turi naują augintinį Dorą ir augusį kieme tarp plytelių g.gif Lapei nabagytei sveikatos balionėlis 4u.gif Turbūt nieko nėra baisiau už laabai skaudančią galvą doh.gif o migrena tai iš vis baisu, gal pavyks vėl suvaldyt priepuolius.

Ir kas čia tau mūsų Šponkiuk darosi...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 10 14, 21:03)
Ar aš sapnavau ar jau rašei kad turi naują augintinį Dorą ir augusį kieme tarp plytelių

ra6iau- penkiom minutėm- nes čia atsirado svarbesnių rimtesnių temų- maniau mano Doro istorija tuo metu būtų netikusi- pašalinau. O pasirodo, kai kas užmatyti spėjo bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif gal Doras atsidėkodamas padovanos tau Doriukų 4u.gif
Atsakyti
Vilkra - kas tas Doras bigsmile.gif kas per istorija? bigsmile.gif aš neužmačiau šitos istorijos smile.gif Laputei - glėbys balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šponkiuk - tavo dracena su neblogu jumoro jausmu biggrin.gif jau kai nėrė žemyn biggrin.gif
Pimpačkiukė tai tooookia tigriukė wub.gif wub.gif
Meduoliui atostogos baigėsi, reik krautis lagaminus namolio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 14 spalio 2015 - 20:23
QUOTE(Erendira @ 2015 10 14, 15:28)
Va, peržiūrėjau grupę - daug kas čia nebeužeina... O, atrinkau Pikų damą - turime 2 bendras drauges  mirksiukas.gif

ir man iskilo klausimas retorinis. kadangi kazkada su tom abiem bendrom draugem vienoj "chebroj" buvom, ar tik nebusim ir mes pazistamos is kazkada g.gif bigsmile.gif

Montis duksta, Sirsiauskas ant keliu, vel viena ranka rasau lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal Širšei jau marškinukus nuvilkai? kaip ji dabar jaučiasi ?
Atsakyti