Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Vidam @ 2015 10 14, 22:05)
Gal Širšei jau marškinukus nuvilkai? kaip ji dabar jaučiasi ?

atrodo gerai, tik labai pasyvi:)
Vaiksto jau siek tiek daugiau ir greiciau biggrin.gif ir laabai rankine patapo. tinka arba mano arbo vyro keliai laisvalaikiui praleisti, kitaip-koncertai biggrin.gif
dar su marskinukais laikom, nebenusidrasko smile.gif
gera, kad domiesi 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Pasyvi kad su marškinukais. Pamatysi kaip atsigaus kai nurengsi biggrin.gif

Dar Mončio laukia nemaloni procedūra, bet berniukams daug paprasčiau viskas 4u.gif
Atsakyti
Pikų dama - perduok Širšytei sveikatos linkėjimus 4u.gif smile.gif Įdomu ar išliks rankinuke kai marškinėlius nusivilks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 14 spalio 2015 - 21:35
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 14, 22:34)
Pikų dama - perduok Širšytei sveikatos linkėjimus  4u.gif  smile.gif Įdomu ar išliks rankinuke kai marškinėlius nusivilks  smile.gif

Sirsiukas dekavoja wub.gif
labai tikiuosi, kad ne iki tokio lygio blush2.gif
nes namai apaugs pelesiais ir kerpem, o vyras alkanas liks lotuliukas.gif

Monciui darysime kita savaitgali, bet ten sake jau jokiu rubeliu nebus bigsmile.gif
Atsakyti
Labs rytas visoms 4u.gif
Rytinė kavos pertraukėlė, paskui vedu šuniukus, paskui į darbelį ax.gif Pašalę, tai tingiu kaip vilkas kur nors eiti.
Širšytei sveikatytės 4u.gif Atsigaus, juk dar siūliukas neišimtas, ko gero traukia, o ir narkozė prie gero nepriveda.Mončiui, kai berniukui operacija daug lengvesnė, šitas atsigaus dar greičiau.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vėl gražus saulėtas rudens rytas smile.gif
Pamačiau apačioje Zundytę ir prisiminiau kad pamiršau pažiūrėti antrą dalį..ot galvelė, viską turiu įtraukti į priminimus doh.gif Reiks pažiūrėti per kompą.
Atsakyti
Laba ryta
Vidam, aš irgi pamiršau...reiks vakare pasieškot peržiūrėt smile.gif

Vakar į akvariumą papirkom naujų žuvų, tai gryžus namo Kondoliza negalėjo atsiplėšt nuo to maišelio doh.gif matyt galvojo, kad čia jos maisto racioną sugalvojom paįvairint biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 15 spalio 2015 - 08:20
Labas rytelis 4u.gif

Na, raportuoju - vakar Runcelis rodėsi veterinarei, nes baigia patapti sfinksu verysad.gif Vaikiui baisulinė alergija, kurios prižastis a) sveitimas (ypač mažiukų RC) maistelis, kurioo būdavo, kad pasivogdavo, b ) blusos unsure.gif (radau kailyje lavonėlį blink.gif ) . Visi dabar yra gavę nuo blusų išskyrus Matildą, bet aš jos net priliest negaliu, ką jau kalbėt apie lašinimą blink.gif
blink.gif Runcius gavo vaistų, žiūrėsim, ar pagerės.

Mažulką irgi pasirodėm, nes pilvelis kaip balionėlis - liepė neduoti jokių konservų, davė psatos nuo kirminų. Šiandien vaikas baisiai karinga, nes konservų tai nėr. Teks sausiaką graužti, o argi tai maistas? biggrin.gif Pavadinom Uršule bigsmile.gif (lot. ursula - lokė). Laukiu nesulaukiu kol baigsim karantiną, nes sunku tą kruopą suvaldyti - lekia laiptais kaip žaibas ir taikosi namuosna prasmukti doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2015 10 14, 21:37)
ir man iskilo klausimas retorinis. kadangi kazkada su tom abiem bendrom draugem vienoj "chebroj" buvom, ar tik nebusim ir mes pazistamos is kazkada  g.gif  bigsmile.gif

Tai kad nea ax.gif

Vagšelė dracena, vis jai norisi šaknimis į dangų... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 15 spalio 2015 - 09:01
Labas rytas
Weronica - tai nuvylėt Kondolozą su žuvytėm?nepaįvairinot meniu katytei? Šiaip tai ir žuvytes galėtum kadu parodyti smile.gif
Runculiui - nealerginių balionėlių glėbys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mažulkai linkiu lengvai ir greitai kirmių atsikratyti 4u.gif

Atsakyti
Sirsytei didziausi linkejimai nuo tetos Vetros wub.gif heart.gif

Uz Runceli labai pergyvenu ir laukiu, kada sitas Geriu Geris pasveiks 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Buvau vakar pas dantista. Man visi dantukai sveiki. Yra kazkoks kariesas keliuose dantyse, ale sake tikrai negres. Liepe po pusmecio apsilankyti. As aisku apsidziaugiau. Bet maudzia man tuos kelis dantukus nors tu ka. Sake, kad as labai jautri skausmui. Na ta as ir taip zinau. Bet jeigu gydytoja pasake, kad sveiki, reikia tiket.

Sponkiau, kaip Tu laikais, a?

Man rudeniskos nuotaikos. Laukiu savo gimtadienio (40 blink.gif ) Kazkoks vertybiu persigrupavimas pas mane viduj siauteja.
Noreciau namuciuose ka nors pakeist, ale nezinau ka bigsmile.gif biggrin.gif blink.gif Bet kokie pokyciai kainuoja, o investuot daug nebenoriu. Remontus darysim pavasari. Nuejau i dekoro studija, apziurejau. Dabar toks jausmas, kad Siauliuose dirbtiniu geliu vajus. Visokie pribumbasai tik su dirbtinem gelem, statulelelm. Na ne mano skoniui visa tai.
Baldais butas pilnai apstatytas, keist kad tik keist ner ko. Uzuolaidas uzsakiau tokias apie kokias svajojau ir daug metu laukiau. Psio...akligatvis...o verkiant reikia ka nors sugalvot atsinaujint bigsmile.gif Savaitgali darysiu perversmus (kapitalini svarinimasi) bigsmile.gif Gal ka nors eigoj sugalvosiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2015 10 15, 10:19)

Vakar į akvariumą papirkom naujų žuvų, tai gryžus namo Kondoliza negalėjo atsiplėšt nuo to maišelio doh.gif matyt galvojo, kad čia jos maisto racioną sugalvojom paįvairint biggrin.gif

Klausyk, saulieli, o kas tas Kondoliza, a? g.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 10 15, 10:40)
*Sponkiau, kaip Tu laikais, a?

**Noreciau namuciuose ka nors pakeist, ale nezinau ka bigsmile.gif  biggrin.gif  blink.gif

* ačiū, bet jaučiuosi taip , kad niekas nebeįdomu, niekas nedžiugina, nieko nenoriu. Galva plyšta, pilvą maudžią, skauda nugarą.

** naujos užuolaidos ir kilimas smile.gif Dar nauji vienodi vazonai gelėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 10 15, 10:28)
Labas rytas
Weronica - tai nuvylėt Kondolozą su žuvytėm?

Aišku kad ta storulė nieko negavo user posted image

Vėtra tongue.gif Siera, Sierapodas, Kondoliza, Murzė vienas ir tas pats gyvis mirksiukas.gif

As irgi siųlyčiau veidrodžiais kažkaip pabandyt padekoruot smile.gif sar šviestuvai, toršerai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 15 spalio 2015 - 10:01