Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Ar šeriat kas savo katinus Specific'u FXD? Pasikeitė jų sudėtis, tipo new formula.. Ir mano katinams ta jų formula nepatinka. Nupirkau 7,5 kg ir neėda doh.gif Nors visą gyvenimą Specificu šerti. Nesupratau, kas vyksta, kodėl neėda, kol nesužinojau, kad maistas naujos versijos. Nors, suradau šiandien ankstesnio maišo pakuotę, tai ir jis jau buvo "new formula". Nu bet ankstesnį katinai ėdė, o iš naujai atidaryto maišo - nė pro kur doh.gif Tai nebežinau nei ką galvot...
Atsakyti
Ajieckau vargsas Runcelis. Kuo greitesnio jam atsigavimo 4u.gif kazkur girdejau kad mylintys gyvunai perima zmoniu bedas. Nezinia ar cia taip, bet manau jis jus labai myli, Erendira

Cia viena retu akimirku kai drauge abu mano vyrukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Buvau pažiūrėti Runcelio - vangus verysad.gif Bet lakė, susigundė vaikiško maisto kruopyte. Nėr kad visai baisu. Gal vakare kokios lašelinės nuvažiuosim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2015 10 16, 13:51)
g.gif
Dėl žymėjimo tai man šiek tiek baisoka,es neišvijom ir dabar gyvena pas mus.

manau kaip ir visi įstatymai neturėtų įsigalioti atbuline tvarka. Būtų idealu, kad pradžioj privalu bt ženklinti naujai įsigyjamus gyvūnus...dėl jau esamų galimi įvairūs variantai- pvz visi esami ženklinami už savbivaldybės pinigus tam skiriamas kažkos laikas, arba bent jau už savikaina, tai diskusijų klausimas, bet ženklinti reikia, tada tikrai pagalvos prieš įsigydami ir nemėtis kai atsibos
Su kaimais ir po truputį gerai būt tvarkytis, nes didelė dalis gyvūnų (ypač šunų) tikrai nekokiom sąlygom gyvena.....Svarbiausioa nekirsti iš peties ...bet spręst tą problemą reikia
Papildyta:
QUOTE(extravaganza @ 2015 10 16, 14:26)

Cia viena retu akimirku kai drauge abu mano vyrukai  wub.gif

kaip miela wub.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 10 16, 14:30)
Buvau pažiūrėti Runcelio -

labai labai linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2015 10 16, 14:26)
Cia viena retu akimirku kai drauge abu mano vyrukai  wub.gif

Maži pirščiukai užčiupo Bandelę wub.gif bet neatrodo, kad jam (Bandžiui) labai nepatiktų, visai taip nieko ane? biggrin.gif

Erendira laikykitės abu su Runcuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Du balti vyrukai wub.gif Bandukas atrodo visai patenkintas vyriškoj kompanijoj smile.gif
Ruceliui tiek daug žmonių sveikatos linki it tiki kad įveiks šitą bėdą kad tikrai turi viskas praeiti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Erendira patapšnok mums per tapšnoklį vakare žinias apie Runcuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 10 16, 14:47)
Maži pirščiukai užčiupo Bandelę wub.gif  bet neatrodo, kad jam (Bandžiui) labai nepatiktų, visai taip nieko ane? biggrin.gif

Neilgai truko ta idile lotuliukas.gif
Moksys brukstelejo siand per kibiuosius pirstelius. Bet ne taip smarkiai kaip butu galejus uz ta kuoksta ispestu plauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2015 10 16, 15:10)
Neilgai truko ta idile  lotuliukas.gif
Moksys brukstelejo siand per kibiuosius pirstelius. Bet ne taip smarkiai kaip butu galejus uz ta kuoksta ispestu plauku  doh.gif

Pas mus Siera kadangi nelabai draugingo prigimimo katė tai nuo pat pirmų G dienų kiekvieną kontaktą su kate lydėdavo žodžiai, kad neliesk, gali būt popa. Tai nebuvo jokių išpeštų nuostolių. Išsidresiravo abi biggrin.gif Tai ir Siera G nieko nedaro, kenčia, netaip kaip man...

Smilgos katinų skonio formulos biggrin.gif teks isitaisyt dar vieną katiną, nu negi išmesi dabar 7,5 kg maisto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 16 spalio 2015 - 15:09
Oi kokie du vyrukai wub.gif wub.gif wub.gif

O Runceliui dar kartą glėbys sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Runceliui, daug, daug sveikateles 4u.gif 4u.gif
Erendira 4u.gif

Labas vakaras
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Trumpam prišoku, taip sakant tarpduryje į oro uostą. Savaitgalį protezistų konferencija Taline, tai su kolegom lekiam pas estukus mokytis, o savo tris vyrus, vieną ilgą uodegą ir vieną trumpą uodegytę palieku namie. smile.gif
Erendira, viskas bus gerai, mano nuojauta irgi kažkaip rami Runciaus atžvilgiu. 4u.gif 4u.gif
Extriaus baltieji wub.gif wub.gif Bet sūnus tai auga kaip ant mielių, gražuolis bernas wub.gif
Atsakyti
Aist - gero skrydžio ir turiningo savaitgalio 4u.gif
Einu pasigaminsiu ko nors skanaus, dar neapsisprendžiau - vaflių išsikept ar creme brule pasigamyt rolleyes.gif
Atsakyti