Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(vilkra @ 2015 10 16, 09:40)
Fotografuok, kai namuose bus visiškai tamsu su įjungtu akvariumo apšvietimu be blykstės

Taip ir fotkinu nes jau Šponkiukas kažkada paprotino smile.gif būtų viskas gražu jei akvariumas būtų be žuveliokų smile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Spalviniai jėga wub.gif Bet aš gal pamegsiu- mezgu darugės mergaitei "pink cat dress" biggrin.gif

Vakar mano badulį Runculį ištiko mikroinsultas. Na, naktį išgyvenom, visai jis man atkutęs ir adekvatus atrodo. Gavo ryte dar vaistų. Viską parodys artimiausios 5 dienos ... vakar mums nieko guodžiančio negalėjo pasakyt, šiandien jau daugiau šansų duoda...
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 16, 10:09)

Vakar mano badulį Runculį ištiko mikroinsultas. Na, naktį išgyvenom, visai jis man atkutęs ir adekvatus atrodo.

O čia kas dabar???? Kaip tai????
Atsakyti
Jetus,Erendira, laikykitės prašau ir daug sveikatos linkėjimų Runculiui 4u.gif ir mintimis su tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 10 16, 10:10)
O čia kas dabar???? Kaip tai????

O kaip kitaip tai nutinka? Netikėtai...
Bet aš labai viliuosi. Vakar kol su juo grįžinėjau iš klinikos bandžiau atsisveikinėt... bet, žinokit, nejaučiu nevilties. Tai gal aš teisi ir viskas bus gerai?
Atsakyti
Taip,Erendira, tu visiškai teisi -reik kovoti, reik nepasiduoti ir tikėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
... vakar mums nieko guodžiančio negalėjo pasakyt, šiandien jau daugiau šansų duoda...

....su didžiuliu nerimu laukiau žinių, klaust nedrįsau blush2.gif
...Runceliui taip pasisekė su namais, taip norėtųsi kad ir jis dar pasidžiaugtų gyvenimu ir mes jo buvimu, dėka Erendiros jis patapo fantastišku, labai brangiu (ir tiesiogine prasme) katinu, Ačiū Rasele labai labai 4u.gif
Atsakyti
Vakar mano badulį Runculį ištiko mikroinsultas.

Oi kokia bloga žinia verysad.gif Geraširdis Runcius wub.gif Reikia tikėti kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jetau Erendira, kaip gaila Runcuncuko, kodėl tokiam geram katinėliui taip nesiseka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 16 spalio 2015 - 09:43
QUOTE(Erendira @ 2015 10 16, 09:09)
Labos  4u.gif
Spalviniai jėga  wub.gif  Bet aš gal pamegsiu- mezgu darugės mergaitei "pink cat dress"  biggrin.gif

Vakar mano badulį Runculį ištiko mikroinsultas. Na, naktį išgyvenom, visai jis man atkutęs ir adekvatus atrodo. Gavo ryte dar vaistų. Viską parodys artimiausios 5 dienos ... vakar mums nieko guodžiančio negalėjo pasakyt, šiandien jau daugiau šansų duoda...

Siaubas.... blink.gif Linkiu daug daug sveikatos Runculiui. Laikysiu kumščius, letenas ir uodegas su asvo chebra. 4u.gif Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 16, 11:09)

Jatus tu mano verysad.gif Na uz ka tai sitokiam nuostabiai puikiam katuliui verysad.gif
Runciau laikykis, a 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2015 10 16, 11:31)
....su didžiuliu nerimu laukiau žinių, klaust nedrįsau  blush2.gif
...Runceliui taip pasisekė su namais, taip norėtųsi kad ir jis dar pasidžiaugtų gyvenimu ir mes jo buvimu, dėka Erendiros jis patapo fantastišku, labai brangiu (ir tiesiogine prasme)  katinu, Ačiū Rasele labai labai 4u.gif

\

Labai, labai pritariu...
Laikykis, stiprybes Tau Rasiuk. Ir neatsisveikinek per anksti.
Labai labai tikiuosi....
Atsakyti
o siaube, Erendira laikykis su šeimyna 4u.gif Linkiu , kad Runcelis išsikapstytų ir dar pasidžiaugtų tokiais puikiais namais 4u.gif
Atsakyti