Diinka, grazuciai kleckai.
Erendira
laikykis. Tik neieskok atsitiktinumuose desningumu
bet tai zmones kokie..be zodziu as. Ismest kaciukus..ir dar zmogui i akis ziurint taip sakyti
Erendira,juk seniai žinom seną tiesą,kad Dievulis tam krauna ,kas veža,deja....ir tikrai čia jokios išbandymų programos nė prie ko
,Runculiui sveikatytės balionėlis
,o tau kantrybės
,manau ,kad pagerės šitam geriečiui,gal praleidai mano postą,kur siūliau Traumeel paleisti,manau ne pro šalį būtų
.mes ,būdami geri ne visada būname laimingi,o tavo gera širdis daug ištvert gali,svarbu nuolat kartoti-VISKAS BUS GERAI,IR MES VISOS KASDIEN KARTOSIM
Viska tyliai skaitau ir stengiuosi sekti kas vyksta. 
Kivuka gražios pėdutės, nesakyk
Lisitėja didžiausi sveikinimai tapus močiute.
Rimtėti nebūtina, kaip tik anūkui bus linksmiau su linksma močiute 
Dinka nežinau ką ir sakyti... Pažįstamas jausmas. Laikykis
Skaičiau dar GG dėl kačiukų, moteriškės naglumas neišpasakytas...
Erendira daug daug stiprybės
labai tikiuosi, kad viskas Runculiui bus gerai ir jis dar ilgai džiugins tavo šeimą ir visus mažylius pas tave atkeliaujančius. Ir Runciui be galo pasisekė, kad turi tave ir tavo rūpestingą priežiūrą.
Kivuka gražios pėdutės, nesakyk
Lisitėja didžiausi sveikinimai tapus močiute.
Dinka nežinau ką ir sakyti... Pažįstamas jausmas. Laikykis
Erendira daug daug stiprybės
Ačiū merginos
Buvau perpiet - nekažkas pasikeitę. Suleidau vaistus, pasiūliau ėsti
Gavau vaistų nuo pykinimo, leisimės vakare, nes kai kišu maistą, ima laižytis lyg žiovaudamas. Pedras kai apsinuodijo, panašiai laižėsi.
Zundyt, ačiū, nepražiopsojau. Leidžiu traumelį, tik neprisidaviau - namie sunku rašyt
Tik man baisu, kad kai jis toks popa, dar kažkas išlindo kartu ir neaišku kas... jei vaistai nuo pykinimo nepaskatins valgyt, vešiu pas žolininkę - paskutinė instancija...
šeštadienio pasigulėjimai
Buvau perpiet - nekažkas pasikeitę. Suleidau vaistus, pasiūliau ėsti
Gavau vaistų nuo pykinimo, leisimės vakare, nes kai kišu maistą, ima laižytis lyg žiovaudamas. Pedras kai apsinuodijo, panašiai laižėsi.
QUOTE(zundyte @ 2015 10 19, 14:27)
Erendira,juk seniai žinom seną tiesą,kad Dievulis tam krauna ,kas veža,deja....ir tikrai čia jokios išbandymų programos nė prie ko
,Runculiui sveikatytės balionėlis
,o tau kantrybės
,manau ,kad pagerės šitam geriečiui,gal praleidai mano postą,kur siūliau Traumeel paleisti,manau ne pro šalį būtų
.mes ,būdami geri ne visada būname laimingi,o tavo gera širdis daug ištvert gali,svarbu nuolat kartoti-VISKAS BUS GERAI,IR MES VISOS KASDIEN KARTOSIM

Zundyt, ačiū, nepražiopsojau. Leidžiu traumelį, tik neprisidaviau - namie sunku rašyt
Tik man baisu, kad kai jis toks popa, dar kažkas išlindo kartu ir neaišku kas... jei vaistai nuo pykinimo nepaskatins valgyt, vešiu pas žolininkę - paskutinė instancija...
šeštadienio pasigulėjimai
Jetau kaip gaila Runculio...ir tavęs Erendira gaila
kodėl tokiems geriems žmonėms ir katinėliams tiek kentėt reikia
laikykitės
QUOTE(Erendira @ 2015 10 19, 14:41)
kaip miela
į ofisą (firma prekiauja čiužiniais) priklydo katinėlis, ieškomi jam namai . Neišmetė, o įdarbino čiužinių testuotoju
https://www.dropbox....uHglwxTyXa?dl=0
kaip teisingai kašaras pasirinko
Kaip miela ir gražu pažiūrėt buvo
galėtų katinas ir reklamą neblogą padaryt
QUOTE(diinka @ 2015 10 19, 15:21)
kaip miela
, laikykitės abu
į ofisą (firma prekiauja čiužiniais) priklydo katinėlis, ieškomi jam namai . Neišmetė, o įdarbino čiužinių testuotoju
koks grozis
Man toks jausmas, kad 2013 m. mane kažkas man nežinant užrašė į programą "Išmėginkim tavo psichiką rudenį". Kad nesijausčiau gyvenime pernelyg laiminga.
Nesusiek su tuo rudens ir metų. Erendira, tesiog ne visada būna taip kaip norim. Laikykis
Sveikos, visu pirma Erendira laikykis, tikrai kazkoks nedekingas metas sis ruduo, bet sirdy kazkaip jauciu viskas bus gerai
Busy sia sav turi gaut ka spalvint
Lisiteja sveikinimai tapus mociute
Na visu nebepagirsiu, bet siaip viska perskaitau tik va rasyt noro nebuvo....
man atostogos kazko labai neveikiu, bet gal makaule pailses nuo visokiu blogu minciu
Busy sia sav turi gaut ka spalvint
Lisiteja sveikinimai tapus mociute
Na visu nebepagirsiu, bet siaip viska perskaitau tik va rasyt noro nebuvo....
man atostogos kazko labai neveikiu, bet gal makaule pailses nuo visokiu blogu minciu
Azu
taigi laukiu labiausiai