Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Erendira 4u.gif laikykis. Tik neieskok atsitiktinumuose desningumu

Diinka, grazuciai kleckai. wub.gif bet tai zmones kokie..be zodziu as. Ismest kaciukus..ir dar zmogui i akis ziurint taip sakyti doh.gif
Atsakyti
Erendira,juk seniai žinom seną tiesą,kad Dievulis tam krauna ,kas veža,deja....ir tikrai čia jokios išbandymų programos nė prie ko 4u.gif 4u.gif ,Runculiui sveikatytės balionėlis 4u.gif ,o tau kantrybės 4u.gif ,manau ,kad pagerės šitam geriečiui,gal praleidai mano postą,kur siūliau Traumeel paleisti,manau ne pro šalį būtų ax.gif .mes ,būdami geri ne visada būname laimingi,o tavo gera širdis daug ištvert gali,svarbu nuolat kartoti-VISKAS BUS GERAI,IR MES VISOS KASDIEN KARTOSIM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viska tyliai skaitau ir stengiuosi sekti kas vyksta. smile.gif

Kivuka gražios pėdutės, nesakyk bigsmile.gif

Lisitėja didžiausi sveikinimai tapus močiute. 4u.gif Rimtėti nebūtina, kaip tik anūkui bus linksmiau su linksma močiute biggrin.gif

Dinka nežinau ką ir sakyti... Pažįstamas jausmas. Laikykis 4u.gif Skaičiau dar GG dėl kačiukų, moteriškės naglumas neišpasakytas...

Erendira daug daug stiprybės 4u.gif labai tikiuosi, kad viskas Runculiui bus gerai ir jis dar ilgai džiugins tavo šeimą ir visus mažylius pas tave atkeliaujančius. Ir Runciui be galo pasisekė, kad turi tave ir tavo rūpestingą priežiūrą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 19 spalio 2015 - 13:33
Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif

Buvau perpiet - nekažkas pasikeitę. Suleidau vaistus, pasiūliau ėsti schmoll.gif

Gavau vaistų nuo pykinimo, leisimės vakare, nes kai kišu maistą, ima laižytis lyg žiovaudamas. Pedras kai apsinuodijo, panašiai laižėsi.

QUOTE(zundyte @ 2015 10 19, 14:27)
Erendira,juk seniai žinom seną tiesą,kad Dievulis tam krauna ,kas veža,deja....ir tikrai čia jokios išbandymų programos nė prie ko 4u.gif  4u.gif ,Runculiui sveikatytės balionėlis  4u.gif ,o tau kantrybės 4u.gif ,manau ,kad pagerės šitam geriečiui,gal praleidai mano postą,kur siūliau Traumeel paleisti,manau ne pro šalį būtų ax.gif .mes ,būdami geri ne visada būname laimingi,o tavo gera širdis daug ištvert gali,svarbu nuolat kartoti-VISKAS BUS GERAI,IR MES VISOS KASDIEN KARTOSIM  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zundyt, ačiū, nepražiopsojau. Leidžiu traumelį, tik neprisidaviau - namie sunku rašyt
Tik man baisu, kad kai jis toks popa, dar kažkas išlindo kartu ir neaišku kas... jei vaistai nuo pykinimo nepaskatins valgyt, vešiu pas žolininkę - paskutinė instancija...

šeštadienio pasigulėjimai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 19 spalio 2015 - 13:43
Jetau kaip gaila Runculio...ir tavęs Erendira gaila sad.gif kodėl tokiems geriems žmonėms ir katinėliams tiek kentėt reikia unsure.gif laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 10 19, 14:41)

šeštadienio pasigulėjimai

kaip miela wub.gif , laikykitės abu 4u.gif

į ofisą (firma prekiauja čiužiniais) priklydo katinėlis, ieškomi jam namai . Neišmetė, o įdarbino čiužinių testuotoju

https://www.dropbox....uHglwxTyXa?dl=0

kaip teisingai kašaras pasirinko
Atsakyti
Kaip miela ir gražu pažiūrėt buvo smile.gif galėtų katinas ir reklamą neblogą padaryt smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 19 spalio 2015 - 14:31
QUOTE(diinka @ 2015 10 19, 15:21)
kaip miela wub.gif , laikykitės abu  4u.gif

į ofisą (firma prekiauja čiužiniais) priklydo katinėlis, ieškomi jam namai . Neišmetė, o įdarbino čiužinių testuotoju

https://www.dropbox....uHglwxTyXa?dl=0

kaip teisingai kašaras pasirinko

koks grozis bigsmile.gif
Atsakyti
Runculi...laikykis, buk gerutis drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man toks jausmas, kad 2013 m.  mane kažkas man nežinant užrašė į programą "Išmėginkim tavo psichiką rudenį". Kad nesijausčiau gyvenime pernelyg laiminga.

Nesusiek su tuo rudens ir metų. Erendira, tesiog ne visada būna taip kaip norim. Laikykis
Atsakyti
Sveikos, visu pirma Erendira laikykis, tikrai kazkoks nedekingas metas sis ruduo, bet sirdy kazkaip jauciu viskas bus gerai 4u.gif
Busy sia sav turi gaut ka spalvint wink.gif
Lisiteja sveikinimai tapus mociute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na visu nebepagirsiu, bet siaip viska perskaitau tik va rasyt noro nebuvo....
man atostogos kazko labai neveikiu, bet gal makaule pailses nuo visokiu blogu minciu
Atsakyti
Azu wub.gif taigi laukiu labiausiai
Atsakyti