Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Attic: 01 gruodžio 2015 - 20:38
Puikus filmas apie meile nesaldziai - Head-On
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 12 02, 22:24)

jo jo čia gi Akin'o berods, ane? smile.gif jo geri filmai
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 12 02, 20:29)
jo jo čia gi Akin'o berods, ane? smile.gif jo geri filmai

Aha, jo. Nors daugiau nesu nieko macius rolleyes.gif tik ziuriu IMdb, kad turiu jo Soul Kitchen watchlist'e.
O sitas filmas tai is tavo kazkokio kelto saraso, atknisau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 12 02, 21:24)

Vienas is mano mylimiausiu wub.gif

Vakar bandziau ziureti All is lost - iskenciau 15 minuciu smile.gif Zmogaus laiveli juroj uzpila vanduo, jis semia, galvoja.. Nekalba, nei zodelio, nieko.. Ne man matyt tokie filmai smile.gif
Reservoir Dogs irgi neiskenciau viso, nors siaip Tarantino man patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 12 02, 15:00)
Reservoir Dogs irgi neiskenciau viso, nors siaip Tarantino man patinka g.gif

Sita mes gal 5 min iskentem, nes nemegstam ziureti kaip "sh... mala" biggrin.gif

Soul kitchen tai pamenu visai neblogas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 10 30, 09:54)
"5 to 7" (2014) - pirmas 20min žiūrėjau, vidurinę dalį persukau, likusias 15min irgi pažiūrėjau. Tai tiek to filmo man ir užteko. Nuo pat pradžių erzino vyro lebedos personažas, kad moteris dviem galvom už jį -esnė. Pabaiga visai miela. Žiūrėt galima, bet nothing special.

As pradzioje norejau persukti, bet paskui visai idomiai eme ziuretis, visai mielas toks.
Atsakyti
Patiko biografinis filmas One Chance (2013)
Tai tikra Polo Potso istorija. Jis buvo mobiliųjų telefonų pardavėjas, bet savo talento dėka laimėjo talentų šou "Britanijos talentai"
Atsakyti
Na, pagaliau prisiruošėm pažiūrėti "The Youth" kino teatre (ir ne Lietuvoje) biggrin.gif. Filmas netradicinis, įdomus scenarijus, geri aktoriai, nors, tiesa sakant, aš tikėjausi kiek daugiau blush2.gif. Sakyčiau, galima ir namie žiūrėti. Nors namie turbūt būčiau užmigusi, nes filmas ilgas ir ištęstas.
QUOTE(LEEja @ 2015 11 29, 12:39)
mes kaip tik vakar irgi jį pradėjom ir neiškentėm, išjungėm...
ir tada darsyk pažiųrėjom Jaunystę smile.gif

O man "Victoria" turbūt labiau patiko. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 gruodžio 2015 - 16:39
QUOTE(gaily @ 2015 12 02, 20:24)

Nelabai užkabino g.gif per daug šyzos kažkokios man, gal ne ta nuotaika buvo

Get on Up (2014) - apie dainininko Džeimso Browno gyvenimą. Ne stebuklas, bet susižiūrėjo gerai.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 12 02, 20:24)

Labai geras drinks_cheers.gif Seniai jį žiūrėjau, bet kartais vis prisimenu. Mielai pažiūrėčiau ką nors panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 06, 00:00)
Labai geras drinks_cheers.gif Seniai jį žiūrėjau, bet kartais vis prisimenu. Mielai pažiūrėčiau ką nors panašaus.

tokia tematika yra ir Green card (1990), senas ir sentimentalus, kažkuo man į Ameliją panašus - turi panašią aurą smile.gif
Atsakyti