QUOTE(gaily @ 2015 12 02, 22:24)
jo jo čia gi Akin'o berods, ane?

QUOTE(LEEja @ 2015 12 02, 20:29)
Aha, jo. Nors daugiau nesu nieko macius

O sitas filmas tai is tavo kazkokio kelto saraso, atknisau

QUOTE(gaily @ 2015 12 02, 21:24)
Vienas is mano mylimiausiu

Vakar bandziau ziureti All is lost - iskenciau 15 minuciu

Reservoir Dogs irgi neiskenciau viso, nors siaip Tarantino man patinka

QUOTE(Shalimar @ 2015 12 02, 15:00)
Sita mes gal 5 min iskentem, nes nemegstam ziureti kaip "sh... mala"

Soul kitchen tai pamenu visai neblogas buvo

QUOTE(nefifi @ 2015 10 30, 09:54)
"5 to 7" (2014) - pirmas 20min žiūrėjau, vidurinę dalį persukau, likusias 15min irgi pažiūrėjau. Tai tiek to filmo man ir užteko. Nuo pat pradžių erzino vyro lebedos personažas, kad moteris dviem galvom už jį -esnė. Pabaiga visai miela. Žiūrėt galima, bet nothing special.
As pradzioje norejau persukti, bet paskui visai idomiai eme ziuretis, visai mielas toks.
Patiko biografinis filmas One Chance (2013)
Tai tikra Polo Potso istorija. Jis buvo mobiliųjų telefonų pardavėjas, bet savo talento dėka laimėjo talentų šou "Britanijos talentai"
Tai tikra Polo Potso istorija. Jis buvo mobiliųjų telefonų pardavėjas, bet savo talento dėka laimėjo talentų šou "Britanijos talentai"
Na, pagaliau prisiruošėm pažiūrėti "The Youth" kino teatre (ir ne Lietuvoje)
. Filmas netradicinis, įdomus scenarijus, geri aktoriai, nors, tiesa sakant, aš tikėjausi kiek daugiau
. Sakyčiau, galima ir namie žiūrėti. Nors namie turbūt būčiau užmigusi, nes filmas ilgas ir ištęstas.
O man "Victoria" turbūt labiau patiko.

QUOTE(LEEja @ 2015 11 29, 12:39)
mes kaip tik vakar irgi jį pradėjom ir neiškentėm, išjungėm...
ir tada darsyk pažiųrėjom Jaunystę
ir tada darsyk pažiųrėjom Jaunystę

O man "Victoria" turbūt labiau patiko.

QUOTE(gaily @ 2015 12 02, 20:24)
Nelabai užkabino

Get on Up (2014) - apie dainininko Džeimso Browno gyvenimą. Ne stebuklas, bet susižiūrėjo gerai.
QUOTE(gaily @ 2015 12 02, 20:24)
Labai geras

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 06, 00:00)
Labai geras
Seniai jį žiūrėjau, bet kartais vis prisimenu. Mielai pažiūrėčiau ką nors panašaus.

tokia tematika yra ir Green card (1990), senas ir sentimentalus, kažkuo man į Ameliją panašus - turi panašią aurą