Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(brum @ 2015 12 09, 11:15)
wink.gif jo, bus ir šlykštu, ir graudu, ir pikta smile.gif) čia visokio spektro herojai ir jų kitokie likimai. norėčiau atmatyt ir vėl iš naujo žiūrėt biggrin.gif

Mėgstu kažką kramsnoti žiūrėdama filmus,bet žiūrint šį serialą,net vanduo nelenda biggrin.gif Gera savotiška dieta biggrin.gif Kas dėlaktorių,yra į ką akys paganyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 12 09, 11:23)
Mėgstu kažką kramsnoti žiūrėdama filmus,bet žiūrint šį serialą,net vanduo nelenda  biggrin.gif Gera savotiška dieta  biggrin.gif Kas dėlaktorių,yra į ką akys paganyti. rolleyes.gif

smile.gif lauksiu, kai ateisi čia verkdama, nes mirė koks nors nusižiūrėtas gražuolis biggrin.gif
Atsakyti
Po paskutinio nuobodaus game of thrones sezono, susidomėjimas ir aikčiojimas dėl jo kiek nuslūgo, bet, žinoma, ateinantį sezoną žiūrėsiu.

Amy (2015) - puiki dokumentika apie Amy Winehouse. Įtraukiantis, leidžiantis į šią atlikėją, jos gyvenimą pažvelgti iš įvairių pusių, gera muzika, patiko chronologiškas įvykių pateikimas, daug video medžiagos iš Amy kasdienybės.
Atsakyti
Šeštadienį kine žiūrėjom Macbeth, panašu, kad Šekspyras visam laikui užsitraukė MB nemalonę biggrin.gif pirmą kartą mačiau, kad tiek žmonių (apie 20) išeitų nepasibaigus filmui... Mes atlaikėm, bet net ir man reikėjo pastangų ištverti tą makabrišką teatrališką niūrumą, šio filmo nerekomenduočiau niekam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morella: 14 gruodžio 2015 - 09:39
"Black Book" ("Zwartboek") - geras filmas bigsmile.gif Toks įtraukiantis, nebuvo kada nuobodžiauti. Nestandartinis filmas apie karo laikmetį.
Atsakyti
labiau serialus žiūriu, bet va vakar pažiūrėjau ir du filmus:

Everest (2015)
- pavadinimas kaip ir pasako apie ką filmas. Aišku, nuo pat pradžių net ir neskaitęs filmo aprašymo gali suprasti, kad tuoj bus kokia nelaimė. Įtampą tikrai išlaiko, vaidina daug įžymybių (kas, mano nuomone, kažkokios vertės šitam filmui neprideda), na visai neblogas filmas. Bet iki tikrai gero kažko trūksta..

Maze Runner: The Scorch Trials (2015) - antra The Maze Runner dalis. Pirma jau nebuvo aukso kasyklos, bet antra tai išvis bloga. Veiksmo filmas, ale taip nuobodu.. Neįkvepia nei herojai, nei vaizdai, nei idėjos.
Atsakyti
The Longest Ride (2015) - filmukas-saldukas, bet žiūrėt visai galima. rodomos dvi romantinės istorijos, dabartyje ir praėjusi. gražus filmas, patiks romantikos gerbėjoms.

Soaked in Bleach (2015) - dokumentinis, apie tai, kad Kurt Cobain mirtis galėjo būti visai ne savižudybė. rodoma medžiaga tikrai įdomi ir gali sukelti visokių minčių. bet į pabaigą man šiek tiek pabodo, man nepavyko savęs perlaužti, vis tiek nepatikėjau žmogžudystės versija.

Minions (2015) - kažkaip kai mažiau tų pimpačkiukų rodoma, tada geriau smile.gif dėl to Despicable Me abi dalys žiūrėjosi smagiau. čia vietomis buvo nuobodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 gruodžio 2015 - 12:36

Dorfman
http://www.imdb.com/...8/?ref_=nv_sr_2

Pasiilgusioms saldzios "lia lia lia" romatikos.
tokiems reikia tam tikros nuotaikos ir taures vyno smile.gif
Atsakyti
user posted image

http://www.imdb.com/title/tt2554274/

vizualiai , sakyčiau , labai gražus: spalvinga aplinka, rūbai. Scenarijus klasikinis-jauna moteris senoje pilyje su paslaptimis kiekviename kampe. Turbūt kluptelėjo tik režisūra, nebuvo kažkokio istorijos piko. Bet vaizdas tai atpirko. Rašo, kad fantastinis, bet filmas ne apie tai, daugiau koks kriminalinis trileris.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 12 16, 08:03)
user posted image

http://www.imdb.com/title/tt2554274/

vizualiai , sakyčiau , labai gražus: spalvinga aplinka, rūbai. Scenarijus klasikinis-jauna moteris senoje pilyje su paslaptimis kiekviename kampe. Turbūt kluptelėjo tik režisūra, nebuvo kažkokio istorijos piko. Bet vaizdas tai atpirko. Rašo, kad fantastinis, bet filmas ne apie tai, daugiau koks kriminalinis trileris.

Nuvylė mane, bet aš tokius jau iš trailerio "užuodžiu" devil.gif Dar vyras norėjo kine žiūrėt, sakau - nu ne, gražiai padarytas, bet neatrodo, kad bus įdomus. Akurat.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 16, 11:11)
Nuvylė mane, bet aš tokius jau iš trailerio "užuodžiu" devil.gif Dar vyras norėjo kine žiūrėt, sakau - nu ne, gražiai padarytas, bet neatrodo, kad bus įdomus. Akurat.

o aš niekaip iš trailerio nenutuokiu, patiks ar ne. Ir juos labai retai žiūriu.

šitame filme scenarijus subliuško, atrodo, taip ir neišsivystęs, bet filmas man buvo gražus smile.gif labai atmosferinė aplinka ir dekoracijos wub.gif vizualioji pusė sužavėjo wub.gif
Atsakyti
House of Sand and Fog - kazkur forume perskaiciau, kad "galvojau, kad maciau geriausius filmus, o praleidau toki sedevra". Susigundziau, paziurejau. Filmas isties labai stiprus, net mano vyras nesnustelejo nei sekundei, kas retai buna smile.gif Rekomenduoju.
Atsakyti