Irrational Man (2015)
95 min | Drama, Mystery |
6.7
iš pradžių atrodo, kad bus drama apie vyresnį vyrą ir studentę, tada Nusikaltimas ir bausmė, o paskui jau dešimtmetį švenčiantis jo paties Match point'as ir galiausiai Cassandra's dream'inė pabaiga
niekas nepasikeitė mano santykiuose su W.Allenu - erzina kiek perspausta emocionali vaidyba, kažkoks sukimasis voverės rate, varo tą patį per tą patį tiek, kad trukmė 1:35, o pagavau save kelis kartus tikrinant ar jau greit baigsis...
TorrentFreak paskelbė 10 televizijos serialų, kuriuos interneto piratai 2015-aisiais siuntėsi dažniausiai:
1. Sostų karai (Game of Thrones) 14,4 mln. parsisiuntimų
2. Gyvi numirėliai (The Walking Dead) 6,9 mln. parsisiuntimų
3. Didžiojo sprogimo teorija (The Big Bang Theory) 4,4 mln. parsisiuntimų
4. Strėlė (Arrow) 3,9 mln. parsisiuntimų
5. Blyksnis (The Flash) 3,6 mln. parsisiuntimų
6. Ponas robotas (Mr. Robot) 3,5 mln. parsisiuntimų
7. Vikingai (Vikings) 3,3 mln. parsisiuntimų
8. Super mergina (Supergirl) 3 mln. parsisiuntimų
9. Juodasis sąrašas (The Blacklist) 2,9 mln. parsisiuntimų
10. Kostiumuotieji (Suits) 2,6 mln. parsisiuntimų
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 02, 20:32)
2015 m. peržiūrėjau 88 filmus, bent tiek pasižymėjau IMDB.
prisiminiau, vis gi 89

Victoria (2015) - vokiška drama, tiksliau kriminalinis trileris. Geriausias filmas, kokį mačiau pastaruoju metu
Pradžia šiek tiek prailgo, bet paskui labai įtemptas. Įdomus faktas, kad filmas nufilmuotas vienu kadru, taigi viskas vyksta realiu laiku. Gal dėl to jis toks natūralus, tikroviškas. Žinoma, puiki vaidyba irgi prie to prisideda.

Labai patinka man kai pasidalinat metų geriausiais, daug kuo sąrašą papildau tada. Kažkaip baigės man serialų bumas, vėl filmus norisi žiūrėt
Metų geriausi serialai:
Game of thrones
Walking dead
The suits
Hannibal
Da Vinci's demons
Masters of sex
Filmai:
Woman in gold
Ex Machina (nors įvertinau tik 7 imdb, bet iki šiol puikai aš jį pamenu
)
Amour
Blue is the warmest color
The theory of everything
The words
The one I love
Mikra anglia
Y tu mama tambien
Her
Testament of youth
Festen
Ką tik peržiūrėjau House of sand and fog - man patiko. kiek nelogiškas vietom, bet intriguojantis ir nepaleidžiantis. gera pabaiga labai
Stuck in Love - seniai mačiau gerą ir lengvą romantini filmą, tai šis toks. lengvas, amerikietiškas. puikiai tiks atsipalaidavimui
The salvation - kur aš buvau kad dar nemačiau jo
du mano mėgiamiausi aktoriai - Green ir Mads. blogai vertint negaliu vien dėl šito fakto
patiko, nors Western'ai man ne prie širdies, bet gerai susižiūrėjo. kada aš išlipsiu iš tos peklos su Mads 

Metų geriausi serialai:
Game of thrones
Walking dead
The suits
Hannibal
Da Vinci's demons
Masters of sex
Filmai:
Woman in gold
Ex Machina (nors įvertinau tik 7 imdb, bet iki šiol puikai aš jį pamenu

Amour
Blue is the warmest color

The theory of everything
The words
The one I love

Mikra anglia

Y tu mama tambien
Her

Testament of youth
Festen
Ką tik peržiūrėjau House of sand and fog - man patiko. kiek nelogiškas vietom, bet intriguojantis ir nepaleidžiantis. gera pabaiga labai

Stuck in Love - seniai mačiau gerą ir lengvą romantini filmą, tai šis toks. lengvas, amerikietiškas. puikiai tiks atsipalaidavimui
The salvation - kur aš buvau kad dar nemačiau jo

Sveikos,prisijungt norėčiau ir 2016ais metais pradėt žiūrėt daugiau filmų
Vakar du su vyru žiūrėjom - Inception 2010 - vyrui patiko,sakė neblogas - man? Hmmmm per sunkus,mėgstu aiškesnius filmus,kuriuos eina suprast kas kaip ir kodėl. Man filmai turi būt atpalaiduojantys o ne tokie kad dar turi pats išmastyt kaip ten kas. Antras - The Martian 2015 - super
labai patiko, tikiuosi kampatjnka astronomija esat mačiusios,tikrai toks ir juoko ir efektų,nu žodžiu geras

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 03, 03:09)
Victoria (2015) - vokiška drama, tiksliau kriminalinis trileris. Geriausias filmas, kokį mačiau pastaruoju metu
Pradžia šiek tiek prailgo, bet paskui labai įtemptas. Įdomus faktas, kad filmas nufilmuotas vienu kadru, taigi viskas vyksta realiu laiku. Gal dėl to jis toks natūralus, tikroviškas. Žinoma, puiki vaidyba irgi prie to prisideda.

matai, o mane ta pradžia ir užtempė, išjungiau po 20 min., nes nu kiek galima

QUOTE(Sveikatele* @ 2015 10 12, 08:14)
Kad jau būtų į temą, vakar peržiūrėjau Jenny's Wedding Apie netradicinės orientacijos moterį, jos norą sukurti šeimą, jos tėvų požiūrį į homoseksualus. Labai patiko. Nesuprantu, kodėl toks žemas reitingas. 

Ką tik pažiūrėjau

QUOTE(BigBang @ 2016 01 03, 13:11)
Ką tik pažiūrėjau
tikrai geras filmas,tikroviškas. Nors ir nesu už netradicines šeimas, bet manau reikia visiems pažiūrėti, nes požiūris tiesiog šiek tiek keičiasi, gal ne tiek kiek požiūris, bet supratimas. Supratimas, kad ir tavo vaikui taip gali nutikt ir kad ir kaip bebūtų jis vistiek išliks tavo vaiku 

o ten intymių scenų yra? apie gėjus dar dar, bet moterų intymo negaliu pakęsti matyti

Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 01 03, 02:09)

QUOTE(brum @ 2016 01 01, 13:11)
mano geriausi 2015 matyti filmai:
Mommy (2014)
Mommy (2014)
QUOTE(laTulipe @ 2016 01 01, 16:57)
Dar iš įsimintinesnių - Mommy (2014).[/b]
Seniai noretas ir pagaliau paziuretas, negaliu sakyt, kad nepatiko, bet kazkokio wow irgi nebuvo, gal del to, kad labai daug tikejausi is jo

http://www.imdb.com/...6/?ref_=nv_sr_2
šimtus kartu apeidavau pro Džo Bleko viešnagę ( atbaidydavo Claire Forlani), o vakar priverstinai sužiūrėjau ir susižavėjau
. Ir Brad Pitt visai praėjo, labai jau rafinuotas vaidmuo šiam gražiam veidui kliuvo ir tiko.

beje, jei kas žiūrit serialą Shameless, tai jau yra nauja serija