Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, Filmai, Filmai

QUOTE(mjforever @ 2015 12 23, 18:41)
tai nuo katro tą Suits žiūrėt ?  g.gif

Nelabai klausimo supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 12 24, 00:41)
tai nuo katro tą Suits žiūrėt ?  g.gif

Nuo pačio pirmutinio epizodo ax.gif irgi pavydžiu visiems, kam dabar netenka laukti likusių 5 sezono serijų doh.gif
Atsakyti
Perziurejau Boyhood, nezinau uz ka toks ivertintas, man pasirode pervertintas.. Toks eilinis - paziurejau ir pamirsau rolleyes.gif

http://www.imdb.com/...3/?ref_=nv_sr_1

Dar vakar per Tv rode lietuviska Pakeliui, visai smagiai susiziurejo Kaledu vakara ax.gif

http://www.imdb.com/...ref_=fn_al_tt_1
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 12 09, 12:27)
smile.gif lauksiu, kai ateisi čia verkdama, nes mirė koks nors nusižiūrėtas gražuolis biggrin.gif

Visus išžudė kurie patiko doh.gif Peržiūrėjau penkis sezonus,patiko.Su nekantrumų laukiu sekančio rolleyes.gif Ačių už rekomendaciją smile.gif
Einu ieškoti ką toliau žiūrėti unsure.gif

Su šv,Kalėdom visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 12 27, 05:41)
Visus išžudė kurie patiko  doh.gif Peržiūrėjau penkis sezonus,patiko.Su nekantrumų laukiu sekančio    rolleyes.gif Ačių už rekomendaciją  smile.gif
Einu ieškoti ką toliau žiūrėti  unsure.gif

Man tai labiausiai Tyrion patinka, jei ji nuzudytu, tai sakiau supykciau ir nebeziureciau visai daugiau sito serialo biggrin.gif Bet kazkaip jauciu, kaip Jaime Lanninsteriui bus sakutes busimam sezone... g.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 12 27, 19:51)
Man tai labiausiai Tyrion patinka, jei ji nuzudytu, tai sakiau supykciau ir nebeziureciau visai daugiau sito serialo  biggrin.gif Bet kazkaip jauciu, kaip Jaime Lanninsteriui bus sakutes  busimam sezone... g.gif

Nieko nesakysiu,pamatysite pati smile.gif O man Jaime,kuo toliau,to labiau patinka.
Pradejau ziureti The Fall,siaip sau.Man labiau veiksmo patinka.Bet pabaigsiu,idomu kokia bus atomazga.
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 12 27, 18:51)
Man tai labiausiai Tyrion patinka, jei ji nuzudytu, tai sakiau supykciau ir nebeziureciau visai daugiau sito serialo  biggrin.gif Bet kazkaip jauciu, kaip Jaime Lanninsteriui bus sakutes  busimam sezone... g.gif

Nemanau, kad Tyrioną kada nors nužudys (nebent pačioj serialo pabaigoj), nes jis - serialo vinis. Be jo serialas nebūtų toks įdomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 28 gruodžio 2015 - 11:56
norėjau tokių paprastų, gerai nuteikiančių filmų ir va radau du:

The Intern (2015) - kaip darbe susiduria senoji ir jaunoji karta. tokia lengva drama, norėjosi gal kiek daugiau gilumo, bet šiaip smagiai susižiūrėjo.

Inside Out (2015) - nesu filmukų mėgėja, bet šitas buvo labai gražus smile.gif Apie tai, kaip mūsų viduj gyvena 5 žmogeliukai (Joy, Fear, Anger, Disgust ir Sadness), kurie mums padeda gyventi. aišku, ne visada jiems sekasi smile.gif rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 12 28, 04:47)
Nieko nesakysiu,pamatysite pati  smile.gif O man Jaime,kuo toliau,to labiau patinka.
Pradejau ziureti The Fall,siaip sau.Man labiau veiksmo patinka.Bet pabaigsiu,idomu kokia bus atomazga.

Tai as visas serijas maciau, cia taip 4 sezone galvojau. Bet kadangi cia megsta ir pagrindinius nuzudyti, tai nieko negali zinot.
O Jaime pasikeite po to kai ji sugavo, todel ir pradejo patikti ax.gif
Atsakyti
Po labai patikusio House of sand and fog nusprendziau dar kazka Vadim Perelman paziureti..

The life before her eyes - siek tiek mistinis, bent man iki galo palikes klaustuku, bet vertas demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2015 12 28, 19:20)

O Jaime pasikeite po to kai ji sugavo, todel ir pradejo patikti  ax.gif

Ir kai nusikirpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 12 29, 16:33)
Ir kai nusikirpo  biggrin.gif

Nepastebejau blush-anim-cl.gif

As tai busiu nepopuliari, bet manes House of Sand and Fog nesuzavejo. Ziureti galima, bet visi tie ivykiai ir veiksmai tokie nelogiskai, visi elgiasi kvailai. Reiketu vyresnio amziaus zmonems paziureti iki ko gali privesti plesymasis del turtu

Su vaikais ziurejome Bridge to Terabithia, tai visiems patiko thumbup.gif

Atsakyti