Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

Labas rytas

Giega, nu atrodet thumbup.gif MB ir gryzo visas pervarges, skaudanciom akim ir skaudancia galva nuo ruko. O tai jus su masina vaziavot g.gif kas si kart vairavo bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos gyvos, Londoniukes! Giega, tu nereali Mertise, ir pulinys laabai mielas mirksiukas.gif
Vakar sugalvojom, ka dovanosime vienas kitam Kaledoms-ogi eisime i "Buvusiu moteru reikalai". mano vyrui laabai patinka "Humoro klubas", man -so so. na, spektaklis apie Dariu ir Girena buvo nerealus, tad tikiu, kad ir sitas bus neprastas.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(*nova* @ 2015 10 30, 14:45)
Kita savaitgali praleisim Snowdonijoj  rolleyes.gif  Ar buvot kuri  bigsmile.gif  gal galit parekomenduot ka aplankyt  bigsmile.gif

Kaip smagu.
Aš esu buvusi. Velsas, Snowdonia pagrindas kalnai. Tiesiog važiuoti į nacionalinį parką ir ten važinėtis kalnų keliais. Aplankyti kalnų kaimelius.
Kurioje vietoje konkrečiai būsit?

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 10 30, 16:52)
Limcamca pasakok kaip tave vyrau vakar palepino  bigsmile.gif  wub.gif ir kokiam cia restorane lankeisi ?  bigsmile.gif

Lepino, lepino visą dieną thumbup.gif Vakarieniavom italų VITA BELLA 4u.gif Maistas įspūdingas, aptarnavimas dar labiau. Patinka man tokie maži, bet labai aukštos klasės restoranėliai.

QUOTE(giega @ 2015 11 01, 13:18)
Labukas

Jau koks rukas nakti buvo,tikras helovyniskas...Bet kaip baisu namo buvo vaziuot,kelias vos mates unsure.gif
Va kaip mes atrodem biggrin.gif Net katinas bijojo,akis isputes pabego sleptis biggrin.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=56AD5B1D

O cia visa kompanija mirksiukas.gif
https://scontent-lhr...650563155_o.jpg

Buvau iskepus raganos pirstus,bet is namu nenufotkinau,o paskui namie telefa palikau doh.gif Taip ri liko mano pirsteliai nenufotkinti...

Mačiau FB, gerai atrodėt.
O rūkas iki šiol laikosi. Mes į gimtadienį važiavom, tai visai nejauku be šviesų važiuoti unsure.gif
Atsakyti
Limcamca, viesbutukas cia
http://www.tripadvis...ales_Wales.html

Vita Bella jaukiai atrodo mirksiukas.gif ka valget skanus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 01 lapkričio 2015 - 18:21
QUOTE(*nova* @ 2015 11 01, 19:10)
Limcamca, viesbutukas cia
http://www.tripadvis...ales_Wales.html

Vita Bella jaukiai atrodo  mirksiukas.gif  ka valget skanus  bigsmile.gif

A. Mes kai buvom labiau aplink POrthmadog malėmės. Snowdonia parkas ten netoli, bet dar yra papildomų atrakcijų, į kalnus gali įvažiuoti, su traukinukais pasivažinėti, ežerai, plius Black Rock pliažas, kur su mašina gali važiuoti.

Jo, restoranas labai jaukus. Mus aptarnavo gal 7 padavėjai, vienas klausia, kitas servetėlę tiesia, trečias trupinius valo. Su baltomis pirštinėmis. Aš valgiau antieną su vyšnių padažu, vyras steiką. STeikas ne angliškas, bet labai superinis. Vaikai valgė carbonarą. Užkandėlės buvo mano asparagai su šonine, o vyro krevetės. Desertui Panacota. Labai aukšta klasė thumbup.gif
Atsakyti
Limcamca, sugundei biggrin.gif reiks mamas nusivezt pavalgyt rolleyes.gif

Atsakyti
Brangu, bet ypatingai progai tikrai verta bigsmile.gif
Kaip tau smagu dėl mamų thumbup.gif
Atsakyti
ech, graziai tas restoranas atrodo. man apskrirai patinka ne tinklines vietos. pati dirbu "Prezzo".
Atsakyti
Labas rytas

Tikras ruduo uz lango rolleyes.gif savaite atidirbu ir savaite atostogu rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, man lapkritis nepatinka, niurus menuo, gruodis jau patinka, nes myliu Kaledas ir visa ta laikotarpi.
Atsakyti
Depresinis menuo toks unsure.gif

Nesidirba labai siandien rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Joo,lapkritis toks nekoks menuo...Bet uz tai atitinka pavadinima-lapai tikrai krenta biggrin.gif O LT jau spali lapu nebebuna...Ir Velinem jau visada kailinius issitraukdavom...

Nova,tai mamu atvaziavimo proga cia atostogas pasiemei?
As ir noriu kokiu atostogu...Bent jau i koki SPA...Kalbinu kalbinu SB i ta Bath vaziuot,bet niekaip laiko nesusiderinam...Ten savaitgaliais kitos kainos,o vidury savaites dirbam...Ex...

Na o kitos sventet helovyna?Buvo baubuku saldainiaut?Mes tai visa ta chebra varem saldainiaut lotuliukas.gif 3 vaikai ir 12suaugusiu lotuliukas.gif
Atsakyti