Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

Man SM kitoj temoj parase,bet va cia panasus...Tik pas mane 4 kiausai,varskes 500gr ir manu as kokius 8 s dejau.Nu labai skanus gavos mirksiukas.gif
https://saujasaulesa...densuotu-pienu/
Atsakyti
Aciu, reiks bandyt kai varskes nusipirksiu, tik beda kad as viena visa ir suvalgau biggrin.gif va tuos tinginio varsketukus/keksiukus tai ir vaikai valgo.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 10 28, 13:01)
Klausykit, ar reaguosit kazkaip i PSO pranesima del perdirbtos ir raudonos mesos? Ar mazinsit kumpio, desros, desreliu vartojima?

Aš irgi skaičiau, nemaloniai aišku nuteikė. Sako, dėl to UK ir nėra tų visokių rūkytų gaminių, nes jie kenkia sveikatai. Nemanau, kad mano vyriškis jų nebevalgys. Mes ir taip juos retai valgom.

QUOTE(giega @ 2015 10 28, 13:08)
Pas mus einamiausia burokeliu sriuba su bet kuo biggrin.gif

Pas mus irgi thumbup.gif

Smagu, dėl naujagimio thumbup.gif

Moliūgus jau išpjaustėt?
Atsakyti
Anglai gal nuo senoves labiau mesas sude ir dziovino, nors is tikro idomu kaip jie atsargas ruose g.gif dabar pas juos matau tik parukytus tuos kumpiukus kur prie kiausiniu pasikept, nors fik jie rukyti, kvapo prideta ir tiek. Siaip man labiau patinka vytintas kumpis ir desrytes, nors kartais labai skanu ir rukyta ax.gif

Moliugu dar neturim, reik nusipirkt. Siemet gerai gaunasi helovynas savaitgali, gales paselt kaip priklauso. Ar dalyvausit kas helovyno vakareli ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 10 28, 11:45)
Aciu, reiks bandyt kai varskes nusipirksiu, tik beda kad as viena visa ir suvalgau  biggrin.gif  va tuos tinginio varsketukus/keksiukus tai ir vaikai valgo.

Ten nedidele tokia formele gavos, tai as ir viena viska surijau biggrin.gif Per 2 dienas.. Mb varskes nevalgo, vaiku namie nebuna biggrin.gif

Mes eisim i helivyno vakareli. Draugai nesenai nama pirko tai tokios a la ikurtuves:) As busiu Mirtise, mb dede Pulinys lotuliukas.gif Reik koki zaidima sugalvot ir ka nors uzkast atsinest. Pagrindas bus saslai, bet kazka ant salto, tai galvoju kreveciu pakepsiu.. Ir gal jei bus laiko, tokius sausainius pirstus iskepsiu..
Atsakyti
Giega kaip faina, nesu buvus helovyno vakareli, bet labai noreciau.
Atsakyti
Sveikos

Giega, Mirtise ir Pulinys thumbup.gif biggrin.gif

Negirdejau nieko apie rukytus gaminius ax.gif
Atsakyti
Kazin kaip Mrs Patrankai, tada taip netiketai isvykus i LT? g.gif
Atsakyti
Labukas

TAi ka veikiat?Helovynui ruosiates lotuliukas.gif
Va kas su vaikais nezinot ka veikt,varykit i zoo,ten kazkokia halovyno svente mirksiukas.gif
http://www.zsl.org/e...CFQSVGwodJqUJ8w

Mes siandien leliuko aplankyt buvom wub.gif Dar palaikys ligoninej,nes susirgo ta vaiksika gelta...
Atsakyti
Laba, mes tai galvojam kur is namu pasiplaut sestadienio vakare kad nereiktu visa vakara tarpdury stovet su saldainiais biggrin.gif Kai nedaug tai visai faina, bet jau musu gatvej tai labai daug saldainiautoju.
Atsakyti
4u.gif

Giega, kaip jauna mamyte jauciasi bigsmile.gif

Nesuprantu kas vyksta, ar cia man tos gelezies kapsules per stiprios ar kas g.gif tik sugeriu ir blogai pasijauciu doh.gif galva svaigsta, silpna, vidurius paleidzia doh.gif nu bet geriau as jas ir anksciau, ir tikrai tokio poveikio nebuvo schmoll.gif jei iki pirmadienio dar ir toliau taip - eisiu pas gp.
Atsakyti
Nova, o tai lygiai tokios pacios tabletkos? As negalejau gert Feroglobin gelezies, tampydavo ziauriai, o pakeite i kitokias ir gerai tiko, jokio blogumo. Gelezies preparatai brudelis geras rolleyes.gif
Atsakyti