Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

QUOTE(darbsti @ 2015 11 12, 01:38)
Sveiki, turbut nedidele galimybe surasti moteri-mama, kurios sunaus vardas yra Marsel arba Marselis. Vaikutis mulaciukas. Siandien vaziuojant autobusu, galbut aukle arba mociute neadekvaciai elgesi su vaiku. Buvo labai grubi ir vaika krate. Labai noreciau informuoti mama, galbut, ir ji noretu zinoti, kaip su jos vaikuciu elgiamasi, kai mamos nera salia. Gal pazistat kas lietuve, kurios sunus yra tokiu vardu?

skelbkite Facebooke forumuose "Londono mamytės", "Rytų Londono mamytės" 4u.gif ten greitai pasidalins postu ir bus didesnė tikimybė surasti. Ir duokite daugiau detalių - kokiame mieste, kokiame rajone viskas vyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 12 lapkričio 2015 - 12:36
Labas,

Nupirkau pirma Kaledine dovana.
Atsakyti
Labas,

Vėjas kyla... unsure.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 11 13, 13:11)
Labas,

Nupirkau pirma Kaledine dovana.

maladec thumbup.gif kam ir ką nupirkai?
Atsakyti
Aha, ir salta kaip.

Nupirkau sunui dickiui TOKI LAIKRODI 4u.gif Jis dabar technologijas valdo, tai jam patiks.

Prigalvoja visokiu nesamoniu, MB jau juokiasi is manes, kad pakliusiu pas vaika i pinkles. Ana karta pasidare net nesuprantu kaip, kad per mano telefona, gali matyti ka as veikiu, ant savo telefono blink.gif blink.gif Liepem atjungt, nes negalima tevu sekti blush2.gif biggrin.gif
Vakar parode nauja bajeri, MB man raso zinute, gaunu as, ir jis gauna. Kazkoki family tracker uzdejo, musu telefonus isivede, viska rodo, kur esam, kiek batareikos liko, ka rasom vienas kitam. Yra panikos mygtukas, gali paspausti, tada ateina zinute, kad tam ir tam beda. Gerai, kad MB sms tuo metu padoria siunte lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 13, 13:32)

Nupirkau sunui dickiui TOKI LAIKRODI  4u.gif Jis dabar technologijas valdo, tai jam patiks.

Prigalvoja visokiu nesamoniu, MB jau juokiasi is manes, kad pakliusiu pas vaika i pinkles. Ana karta pasidare net nesuprantu kaip, kad per mano telefona, gali matyti ka as veikiu, ant savo telefono  blink.gif  blink.gif Liepem atjungt, nes negalima tevu sekti  blush2.gif  biggrin.gif
Vakar parode nauja bajeri, MB man raso zinute, gaunu as, ir jis gauna. Kazkoki family tracker uzdejo, musu telefonus isivede, viska rodo, kur esam, kiek batareikos liko, ka rasom vienas kitam. Yra panikos mygtukas, gali paspausti, tada ateina zinute, kad tam ir tam beda. Gerai, kad MB sms tuo metu padoria siunte  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano sesers vyras sau ir sesei nupirko po smart laikrodį, man kažkokia nesąmonė mano požiūriu biggrin.gif nei ten naudojiesi kuo nei ka, o kainuoja nesvietiškai. Vaikui tai faina dovana drinks_cheers.gif
Aš ryt varysiu šopintis, gal irgi kažką vaikams pažiūrėsiu.
Vyrui pirksiu kvepalus, įdomu, kur pigiau rasčiau g.gif

Bet koks galvočius tavo vaikas thumbup.gif šaunuolis, kad domisi, išmano, žino. O šiaip laikais ko tik pasidaryti negali. Mano vyras irgi domisi tokiais dalykais. Tai jis kai darbe būna valdo iš savo telefono namų kompą ir gali matyti viską kas ant jo daroma tuo metu. Jis tuo naudojasi dėl savo žaidimo, dėl kurio pamišęs yra doh.gif biggrin.gif Paskui kažkas bandė jungtis prie jo kažkokio tableto accounto, tai jis atkasė iš kur jungėsi tas žmogus (kokioje vietoje tuo metu buvo, rodė ant žemėlapio) ir sugebėjo įeiti į to žmogaus telefoną, ištrynė jam visus kontaktus ir uždėjo pin kodą ant telefono blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif aš kartyais kai pagalvoju, jei būčiau neištikima savo vyrui anas greit susektų jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Va, va. Uztai mums kaip senoveje tektu po rubu kisenes knaisiotis norint irodymu rasti lotuliukas.gif

Kvepalus manyciau internetu pigiausia pirkti.
Atsakyti
Nu ar buvo ta audra biggrin.gif As tai nemaciau lotuliukas.gif Bet grizus radau konteinerius isvartytus,tai matyt praejo kazkoks viesulas biggrin.gif

Mes vienoj temoj keisimes dovanelemis,tai puse jau gavau.Dar sulaukiu kitos puses,supakuoju graziai ir issiunciu.
Vaikams dovana-pinigais.Mes su MB nesidovanojam-ko reikia ir taip nusiperkam,o pirkt bile pirkt...Tai dar seses vaikams reikia dovanu nupirkt,bet ir mastau,kad bernui pinigais duosim,nes jau ir bernas 17m,bus ant benzo motoroleriui mirksiukas.gif Mergaite jau uzsiprase Annos leles,tai tokia ir nupirksim.Ir dar krikstadukrai kazka nupirkt reiks,bet ir is zaislu...
O daugiau niekam nieko nedovanosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Gūsių buvo tikrai.

Tai ką, Lotuliukui paskutinis savaitgalis nestuke.gif
Atsakyti
LAbukas

KAip baisu...Kiek truks,kol UK kazkas panasaus ivyks doh.gif Baisu vaziuot i koki didesnis masini susiburima...O mes dar 24d planuojam iki Prancuzijos vynu vaziuot,kazin kaip cia iseis dabar...
Atsakyti
Aha, mes siandien i koncerta i centra einam doh.gif

Giega, su jusu svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi vis galvoju, kad bus kažkas ir Londone vieną dieną unsure.gif
Atsakyti
MB sako, kad sunku suprasti ir Prancuzijos saugumo tarnybu darba. Jau vos ne reguliariai kas kiek laiko surengia tas atakas, kaip niekas neseka, netikrina tu itartinu zmoniu, gauju ir pan. Juk vaikscioti su tais Kalasnikovais, bombomis turetu nebuti taip lengva g.gif
Atsakyti