Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

4u.gif .Aciu mergytes.
Apie save:-istekejusi,turiu dukra puszenti, ir dvi podukras viena su zentu kita su puszenciu.Dar du pusanukius.Gyvenu Edgware,dirbu Hampstede,vyras dirba Victorijoj.Cia 17 metu.
Miegoti nedryskit,nes turime viena kita linksminti.
Siemet zieminiu rubu nepirksiu,nes ir taip spintos neuzsidaro.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 11 16, 13:21)

Grazus. Man patiko thumbup.gif

QUOTE(I.Elija @ 2015 11 16, 13:43)
Siemet zieminiu rubu nepirksiu,nes ir taip spintos neuzsidaro.

Laiminga moteris wub.gif
Atsakyti
Giega, grazus paltas, toks atrodo kad tau jis ir siutas. Nesuspaudzia krutines toks uzsegimas? Kelnes ir man tokios patiktu drinks_cheers.gif Esu pirkus is Top shopo panasias tik be uztrauktuku, tai po pora kartu "paskolink" apsigyveno dukros spintoj. Tada odines nusipirkau, bet nelabai gerai atrodo, blauzda visai nepsitempia ir prie ciurnos is vis platu, desiu i ebay.

Elija, tai gausi pas jus seima, ar susirenkat visi per sventes? Tikriausiai kartu negyvena jau vaikai kaip tiek zentu ir puszenciu paminejai.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 16, 11:59)
Giega, grazus paltas, toks atrodo kad tau jis ir siutas. Nesuspaudzia krutines toks uzsegimas? Kelnes ir man tokios patiktu  drinks_cheers.gif

KAi tos krutines nera,tai nespaudzia biggrin.gif Be to taip iki virsaus dar nebuvau uzsisegus...Palieku kakla atvira..

As kazkada pirkau odines kelnias.Tada man jos per dideles buvo...Nesiau siurint,bet vistiek kazkaip nelabai ziurejos...Paskui pastorejau taip,kad nebeilendu lotuliukas.gif Jei buciau nesiaurinus,tai dabar kaip tik but buve lotuliukas.gif
Dar nezinojau kokiam orui jos skirtos ax.gif Nu kai salta,man su jom ir salta budavo..O kai karsta,tada karsta lotuliukas.gif Vnz nepriderinau oro prie tu kelniu biggrin.gif
MB turi toki Guess puspalti.Nu labai grazus,bet ir nepriderina oro lotuliukas.gif Jis atrodo kaip paltas,nu siltesne diena atrodo prisirenges kaip salciausia vidurziemi...O jei uzsideda prie kokiu +10,sako,kad salta su juo..Ten per nugara nera jokio pamusalo blink.gif Tai sakiau nunesiu i kokia siuvykla,gal kaip nors isius g.gif
Atsakyti
Tai, kad turi tu Giega krutine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 16, 14:37)
Tai, kad turi tu Giega krutine  bigsmile.gif

Na sako kad neturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 16, 12:37)
Tai, kad turi tu Giega krutine  bigsmile.gif

Nu turiu biggrin.gif Bet maza biggrin.gif TAi susisega biggrin.gif
Atsakyti
Tai push'upais apgauni, a? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 11 16, 14:56)
Nu turiu biggrin.gif Bet maza biggrin.gif TAi susisega biggrin.gif

Tai Tedas Bakeris isviso gamina mazapapem ir mazasiknem biggrin.gif .Man rodos pas juos is viso 16 dydis maksimalus.Bet man ju drabuziai labai grazus.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2015 11 16, 13:59)
Giega, grazus paltas, toks atrodo kad tau jis ir siutas. Nesuspaudzia krutines toks uzsegimas? Kelnes ir man tokios patiktu  drinks_cheers.gif  Esu pirkus is Top shopo panasias tik be uztrauktuku, tai po pora kartu "paskolink" apsigyveno dukros spintoj. Tada odines nusipirkau, bet nelabai gerai atrodo, blauzda visai nepsitempia ir prie ciurnos is vis platu, desiu i ebay.

Elija, tai gausi pas jus seima, ar susirenkat visi per sventes? Tikriausiai kartu negyvena jau vaikai kaip tiek zentu ir puszenciu paminejai.

Niekas pas mane ñesiranka,vyro dukros turi savo mama,mes su manaja isskrendam Kaledom i LT,vyra palieku viena doh.gif .Jam neduoda atostogu.Zodziu bardakas kazkoks.Parskrisiu 31.
Ps mane irgi drabuziai apsigyvendavo dukros spintoj,dabar ji mane praaugo visame kame,tai ramu. biggrin.gif
Atsakyti
As sugalvojau nusipirkt paturbinta papinyka, siaip del idomumo, vis atrode kad mano turimas B visai padoru, bet va MB nuomone, sudas pas mane o ne papai, galetu tai kaip mat silikonus sukistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 16, 13:11)
Tai Tedas Bakeris isviso gamina mazapapem ir mazasiknem biggrin.gif

Va va,kaip tik man biggrin.gif

QUOTE(Heida @ 2015 11 16, 13:14)
As sugalvojau nusipirkt paturbinta papinyka, siaip del idomumo, vis atrode kad mano turimas B visai padoru, bet va MB nuomone, sudas pas mane o ne papai, galetu tai kaip mat silikonus sukistu  biggrin.gif

As is Primarko nusipirkau toki superpadidinanti lotuliukas.gif Kur uzsidedi liemenuka ir is B gaunas F lotuliukas.gif Bet nepatogu man...Kazkaip pati jauti,kad uzdeti papai lotuliukas.gif Ai,uztenka paprasto pushupo mirksiukas.gif
MB ir sudetu man papus,bet kai as bijau gydytoju tai ir nereikia tu papu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,

Lotuliukei sėkmės! Lauksime naujienų!!! bigsmile.gif thumbup.gif

Giega, labai gražus paltas bigsmile.gif wub.gif

Aš gavau gimtadieniui čekį iš Debenhams, nuvariau šeštadienį jį išleisti, tai nieko, pabrėžio - NIEKO GRAŽAUS neradau doh.gif doh.gif doh.gif finale vaikams žieminės striukes už tą čekį nupirkau doh.gif tai kur teisybė??

I.Elija sveika prisijungusi 4u.gif

Aš šiandien 5 kilus nubėgau, pamušiau savo rekordą (4 km). Bėgiojančiam žmogui tai gal nedaug tie 5 km, bet man tai buvo ką veikti, dar turint omenyje, kad prieš tai dariau kt pratimus.

Atsakyti