Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

NOVA bigsmile.gif kaip Velsas? Kaip mamos?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2015 11 17, 22:20)
ir vėl ryt vaikas pas tave bus?
aš pas draugę gimdyme kai buvau, tai leliuko tonai buvo dingę iki man atvažiuojant, tai man buvo stresovas tas gimdymas, kai jau pagimdė, tik meldžiausi, kad greičiau suverkų jis. Suverkė, tada ir mes apsižliumbėm abi blush2.gif

Po mokyklos pasiimsiu, o po to bus matyt rolleyes.gif

Oj as jauciu negaleciau gimdyme dalyvaut, man labai baisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 17, 23:38)
Po mokyklos pasiimsiu, o po to bus matyt  rolleyes.gif

Oj as jauciu negaleciau gimdyme dalyvaut, man labai baisu  blush2.gif

Dalyvavau gal 12-oje.Drauge mokesi medkeje tai su ja keturiuose is kuriu 2 buvo patologiniai.2 su savo gera drauge cia pati virksteles jos vaikams nukirpau ir viena vaika pakrikstijom,o kituose vertejavau.Man kaip kitos tai nieko,bet pati nenoriu. biggrin.gif
Atsakyti
Elija, tai tu jau gimdyma galetum priimt, na taip is bedos bigsmile.gif

Hanoveri vos nesprogo stadionas, laiku atrado greituske pilna sprogmenu doh.gif tu kurmi kurmi kas toliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 17, 22:51)
Dalyvavau gal 12-oje.Drauge mokesi medkeje tai su ja  keturiuose is kuriu 2 buvo patologiniai.2 su savo gera drauge cia pati virksteles jos vaikams nukirpau ir viena vaika pakrikstijom,o kituose vertejavau.Man kaip kitos tai nieko,bet pati nenoriu. biggrin.gif

o taip kaip čia suprast - draugė mokytis į gimdymą ėjo, o jūs - už žiūrovą? lotuliukas.gif doh.gif

Man nebaisu gimdymai, aš norėčiau fotografuoti gimdymus, bet labai fiziškai sunku, nes laike labai viskas išsitempia...

Ei, koks vėjas blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 17 lapkričio 2015 - 22:57
QUOTE(gotte @ 2015 11 17, 23:56)
o taip kaip čia suprast - draugė mokytis į gimdymą ėjo, o jūs - už žiūrovą? lotuliukas.gif  doh.gif
Man nebaisu gimdymai, aš norėčiau fotografuoti gimdymus, bet labai fiziškai sunku, nes laike labai viskas išsitempia...

Taip ji buvo studente.Mane aprenge chalatu,antsnukiu ir irgi ejau.
Atsakyti
Rimtai, Elija is bedos jau ir pribuveja gali buti bigsmile.gif

Gotte, kaip jums kaciuko paieskos?

Vejas pagerintas, kaimyno futbolo vartai pas mumi atskrido. O mano varpeliai skamba taip, lyg vargonais kas grotu doh.gif

Del tu teroru vaikai klausineja, nezinau kaip jiems paaiskint g.gif siaubas. Baisu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 18, 00:02)
Rimtai, Elija is bedos jau ir pribuveja gali buti  bigsmile.gif

Vejas pagerintas, kaimyno futbolo vartai pas mumi atskrido. O mano varpeliai skamba taip, lyg vargonais kas grotu  doh.gif

Del tu teroru vaikai klausineja, nezinau kaip jiems paaiskint  g.gif siaubas. Baisu.

Puse pribuvejos biggrin.gif .
O kokio kaciuko Gotte iesko?
Vaziuoju namo,vejas baigia plaukus nuplesti.I mane ka tik vos nepataike atskrides siltnamis.Gerai kad uzlindau uz stulpo.
O taip ir aiskink kad zmones gyvena viduramziais ir kariauja patys nesuvokdami ko nori ir prisidengdami dievu.Taigi pas mus irgi tas pats buvo pries kokius 700 metu,kaip nese krikscionybe.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 17, 22:57)
Taip ji buvo studente.Mane aprenge chalatu,antsnukiu ir irgi ejau.

o kam? g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 11 17, 23:02)

Del tu teroru vaikai klausineja, nezinau kaip jiems paaiskint  g.gif siaubas. Baisu.

tavo rekomenduotas veislynas (berods tas pats, nes daug kam rašiau galiu ir susimaišyti) rekomendavo savo dukterinį kažkokį veislyną, tai ten yra vienas kačiukas 6 mėn. man visai nieko, bet vyrui nelabai, plius kaina 500 e doh.gif Yra kitas, kitame veislyne (tame pačiame iš kur mūsų Kingas buvo), bet jis mažiukas dar labai, kelių savaičų, tas 400 e ir dar reiktų laukti kol jis užaugs... Daugiau šiuo metu nieko nėra. viena veisėja buvo savaitgalį parodoje Lt, tai sakė atiųs man foto jei kas bus pardavime, paaiškėjo, kad tik viena balta katytė buvo...mes tokios nenorim.
Ta moteris kur rašiau į SM, atsiuntė dovanojamos katytės foto, tai labai suvargusi man pasirodė, nukergta matomai, bijau aš tokį gyvūną prisimti. Dar radau tamsią katę dovanojamą iš veislyno, bet jai 6 metai, nenoriu tokios pagyvenusios schmoll.gif tai va tokios tokelės smile.gif

Beje, į kačių temą - pas sesę jos savana atsivedė netyčiukus 4. Visi raini tokie, jei kam reikia kačiuko, galiu duoti sesrs konktaktus ax.gif Bet jie taip saugojo tą katę, o ta ėmė ir prisidirbo su kaimynų juodu katinu biggrin.gif

Jooo... kažkur mačiau straipsnis įmestas, kad teroristai žada smogti UK per Kalėdas...baisu į renginius eiti unsure.gif

QUOTE(I.Elija @ 2015 11 17, 23:19)
O kokio kaciuko Gotte iesko?
Vaziuoju namo,vejas baigia plaukus nuplesti.I mane ka tik vos nepataike atskrides siltnamis.Gerai kad uzlindau uz stulpo.

sfinkso ax.gif

Aš pasigirsiu, nupirkau vaikams kalėdines dovanas - Anna ir Elza lėles iš frozen filmuko, dar priedo nupirksiu kuprinytes ir šiaip kokių mažmožių gal..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 17 lapkričio 2015 - 23:34
Oi oi oi, Gotte biggrin.gif kate netyciuka atsivede blink.gif biggrin.gif

Giega, imk savana. Darom myta, vyra nugirdom, savana atvezam, vsio. biggrin.gif
Atsakyti
La vakareli, ot vejelis doh.gif
Siandien vaiku kambari iskuopiau, o darbelio...baldus perstaciau ....o dulkiu doh.gif nu bet dabar svaroj gyvens ...o jau apsikuopusios zaislu detales ismetytos kol viska surikiavau cool.gif
As irgi TKmaxx megstu ...niekad nepraeinu pro sali biggrin.gif

Gotte mano panos pernai gavo iki siol zaidzia, myli...patinka joms ...Maniskes jau laiskus raso kaledu seniui ...ir derisi vis su juo kad ne viena dovana atnestu o po tris lotuliukas.gif nu leikia tlis donanas ir visakas biggrin.gif tai siaip taip issaiskinau jei joms tiek dovanu atnes kiti vaikai negaus ir verks biggrin.gif patikejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isella: 17 lapkričio 2015 - 23:53
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 17, 23:52)
Oi oi oi, Gotte  biggrin.gif kate netyciuka atsivede  blink.gif  biggrin.gif

Nu taip, gi specialiai neveisė, pabėgo į kiemą ir užlipo kaimynas, psio.. buvo morčiaus pradžia, sesė tik spėjo, kad gal morčiuoja, iš manęs kaip tyčia boksą pasiėmė kad vežti sterilizuoti ją. O kai pamatė tą katiną, tai išginė jį velniop ir nuo to laiko katės į lauką nebeišleido, bet jau buvo šaukštai po pietų. Jai tada normalus morčius jau prasidėjo, su pasikniaukimais ir viskuo.
Kačiukus išdovanos ir veš sterilizuoti ją. Niekas čia nenori tų vaikų, negalvok, kad specialiai kergė schmoll.gif galų gale jei būtų specialiai kergusi, tai būtų bent patiną kažkokį suradusi "į tą temą" biggrin.gif Pas sesę kiti du augintiniai yra: katinas kastruotas ir katė sterilizuota.
Taip kad nereikia čia šaipytis ir mėtyt užuominas, kad specialiai mirksiukas.gif

QUOTE(Isella @ 2015 11 17, 23:52)
Siandien vaiku kambari iskuopiau, o darbelio...baldus perstaciau ....o dulkiu  doh.gif nu bet dabar svaroj gyvens ...o jau apsikuopusios zaislu detales ismetytos kol viska surikiavau  cool.gif

Gotte mano panos pernai gavo iki siol zaidzia, myli...patinka joms ...Maniskes jau laiskus raso kaledu seniui ...ir derisi vis su juo kad ne viena dovana atnestu o po tris  lotuliukas.gif nu leikia tlis donanas ir visakas  biggrin.gif  tai siaip taip issaiskinau jei joms tiek dovanu atnes kiti vaikai negaus ir verks biggrin.gif patikejo  biggrin.gif

Nu maladec tu 4u.gif biggrin.gif Man vaikų kambario kupimas tai kančia, amžinai viskas apkuista, primėtyta, pridirbta, nors visad liepiu tvarkytis ir negaliu sakyti, kad jos nesitvarko. Bet vis tiek amžinus kuitalynus užveisia doh.gif

o ką šiemet pirksit? bigsmile.gif
Atsakyti