Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

Mrs Patranka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes esam bande tuos agurkus, absoliuciai jokios reakcijos.
Atsakyti
Agurku nebandziau,bet as bandziau rata padaryt biggrin.gif Ir kazkur rase ar youtubej filmukas buvo,kad kate butinai atsitups i rata is kokio laido,saliko ar panasiai...Maniskis visiskai nereaguoja i ta rata,o tupi salia,jei jam ten reikia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif na nors nelyja, tas jau neblogai, as su vaikais laukiu sniego sestadieni, MB sako kad nesvajot, tikrai nesnigs, paziuresim rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Pas mane kaimynus ir nukrito dalis tvoros,bet ten tiek ir tereikėjo....o pas mane trys pavaeikslai nuo sienos kieme nukrito,suduzo,išmečiau...daugiau nieko...miegu su tabletėm,tai negirdžiu nieko..
Atsakyti
Visai noreciau sniego sestadieni... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 19, 12:51)
Visai noreciau sniego sestadieni...  ax.gif

Neduok Dieve.Musu lektuvo nekels i Aberdeena.
Labas rytas visoms.
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 11 19, 11:15)
Labas rytas...
Pas mane kaimynus ir nukrito dalis tvoros,bet ten tiek ir tereikėjo....o pas mane trys pavaeikslai nuo sienos kieme nukrito,suduzo,išmečiau...daugiau nieko...miegu su tabletėm,tai negirdžiu nieko..

console.gif .Nezinau kas atsitiko,bet laikykis.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 19, 14:27)
Neduok Dieve.Musu lektuvo nekels i Aberdeena.

Kaip skrendat i Aberdeena ? nes vyro gimines ten dirba nori atskristi i svecius, pasidalink is kokio oro uosto skraidina smile.gif

laba 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Isella @ 2015 11 19, 13:34)
Kaip skrendat i Aberdeena ? nes vyro gimines ten dirba nori atskristi i svecius, pasidalink  is kokio oro uosto skraidina smile.gif

laba  4u.gif

Seip tai patogiausia is Lutono.Bet dabar ten nueme nemaziai skrydziu tai skrendam is Gatwicko.
Atsakyti
QUOTE(Isella @ 2015 11 19, 11:34)
Kaip skrendat i Aberdeena ? nes vyro gimines ten dirba nori atskristi i svecius, pasidalink  is kokio oro uosto skraidina smile.gif

laba  4u.gif

Isivesk i Edreams London-Aberdeen,data ir ismest tai visokiausiu variantu mirksiukas.gif Gali pirkt per ta pati edreamsa,bet ten susimoket apie 20sv mokescio papildomai reikia.Gali paziurejus avialinijas,pirkt tiesiogiai is ju puslapio mirksiukas.gif

As dabar daznai edreams naudoju.LAbai patogu,nes ismeta ivairiausius variantus-su persedimais,tiesioginius,i prieki su vienom avialinojom,atgal su kitom...Vnz gali issirinkt idealiausia varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 19, 14:45)
Seip tai patogiausia is Lutono.Bet dabar ten nueme nemaziai skrydziu tai skrendam is Gatwicko.

QUOTE(giega @ 2015 11 19, 14:46)
Isivesk i Edreams London-Aberdeen,data ir ismest tai visokiausiu variantu mirksiukas.gif Gali pirkt per ta pati edreamsa,bet ten susimoket apie 20sv mokescio papildomai reikia.Gali paziurejus avialinijas,pirkt tiesiogiai is ju puslapio mirksiukas.gif

As dabar daznai edreams naudoju.LAbai patogu,nes ismeta ivairiausius variantus-su persedimais,tiesioginius,i prieki su vienom avialinojom,atgal su kitom...Vnz gali issirinkt idealiausia varianta mirksiukas.gif

aciuuu:)
Atsakyti
Sveikos

Patranka 4u.gif

Limcamca, Snowdonia patiko labai. Nesbarbu kad pliaupe lietus abi dienas, bet tikrai kelione patiko. Vaziavom ir gerejomes gamta, kalnais, pilnais laukais aveliu su nudazytom melynai, ryzavai ir geltonai, siknom biggrin.gif Aplankem dar Corway pili.
Pasidziaugem mamom dar kelias dieneles. Zodziu, savaite praleke kaip vejas, pilna ispudziu mirksiukas.gif

Siandien tik biski sugadino nuotaika. Buvau ligoninej tyrimui del pagausejusiu mm ir gelezies trukumo. Rado 5 miomas. Opp bus sausi ar vasari. Nieko cia baisaus, neimu i galva visai. Israse vaistu, gal net nereiks opp, vaistai gali sunaikint.
Atsakyti
Nova, linkiu kad vaistai padetu ir op. nereiketu. O ka sako? mazakraujyste nuo miomu ir gausiu mmm? Pala, o cia jus mamas taip trumpai turejot, ar man laikas greit eina g.gif

Kaip atsalo, nusalau ausis kol parejau, o ir pirstines visai butu nepamaise unsure.gif
Atsakyti