Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

Limcamca, bet šiaip juk vis tiek šeriasi bengalai, nėra taip, kad niekada kailio nemeta? g.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 11 26, 19:40)
Aš dar ir vis kartais pagaunu save,galvojančią,va tuoj paršoliuos verysad.gif
Vis perverčiu nuotraukas,video...taip ilgu...bet jau reikia man jį  paleisti,nebebus tokios,nėra jau jo...bet dėkinga jam kad jis buvo pas mus wub.gif

mes abu su vyru save pagaunam kalbant: "o pameni, kai Kingas sėdėdavo prie orkaitės ir šildydavosi", "pameni...", "O Kingas...(tą ir aną) darydavo". Jo nuotrauka ant mano tel ekrano unsure.gif
Kažkaip neįsivaizduojamai stipriai jį mylėjom... unsure.gif

O jūs šuniuko nebeplanuojat įsigyti? juk sakei kad ieškosite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 26, 21:01)
Reikia paziureti kur bezdziones gyvena, taip ir puosti  biggrin.gif

Tai tada reik egle puost bananais lotuliukas.gif

Siandien Romfordo shopingas buvo evakuotas, kiekviena diena vis kazkokia nesamone, atrodo kad taip jau bus visada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 26, 23:34)
Tai tada reik egle puost bananais  lotuliukas.gif

Siandien Romfordo shopingas buvo evakuotas, kiekviena diena vis kazkokia nesamone, atrodo kad taip jau bus visada  unsure.gif

blink.gif .Ziauru.Cia dar tie laukiniai des,kad mazoka nepasirodys.Kd tik atomo negautumem.
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2015 11 26, 20:59)
Kokia siemet spalva Kalediniu dekoraciju ir akcentu, kazkaip nerandu  g.gif  Vienur apserksnyje agles ir padumaves stiklas, taip maciau ir tv studija buvo papuosta. Dar skaiciau kitur ala viskas is gamtos, tsi kaip is tikro  g.gif

As tai kazkaip turiu 2 setus zaisliuku ir vienus metus vienais,kitus kitais.Ir puosiu visada sausas garbanotas sakas.Pernai sugalvojau nusipirkti Homebase egle ir ka.....ji man iki Kaledu neatlaike.3 deinos pries ismeciau ir vel pasipuosiau savo sakas. biggrin.gif .
Atsakyti
Pries pora dienu kaip tik kalbejo per telika kad neatmeta galimybes taip vadinamos " nesvarios" bombos panaudojimo, nes ar rado ka , ar itare ruosiant chemini, biologini ginkla, na iki atominio gal kinkos per silpnos vis gi dar.
Vakar dar skaiciau kad Svedijoj pabegeliai is Afganistano isprievartavo 14 metu mergaite keliese, kiausus tokiems nurezt ir atgal i savo sali.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 26, 23:59)
Pries pora dienu kaip tik kalbejo per telika kad neatmeta galimybes taip vadinamos " nesvarios" bombos panaudojimo, nes ar rado ka , ar itare ruosiant chemini, biologini ginkla, na iki atominio gal kinkos per silpnos vis gi dar.
Vakar dar skaiciau kad Svedijoj pabegeliai is Afganistano isprievartavo 14 metu mergaite keliese, kiausus tokiems nurezt ir atgal i savo sali.

Mano viena tokia drauge prancuze padeda pabegelem moterim ir vaikams,nes ten istisai jas prievartauja ir musa.
Atsakyti
Sveikos

Ir musu bosas apie Romforda siandien kalbejo. Sunerime pas mus darbe del rusu santykiu su turkais. Kazkaip tikrai atrodo kad pasaulis eina link karo puses.

Eglute puosim gyva siais metais. Turiu vazone jau kokio metro paaugusia. Pavasari jau reiks i zeme sodint.

Darbe meeta turejom beveik 3 val. Apie kompanijos ateiti, projektus, darbus... Po to dar, asmeniniai meetai su direktorium buvo. Zodziu, labiausiai patiko paskutine dalis, kai pasake kiek pakelia alga nuo kito menesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2015 11 26, 18:44)
Limcamca, bet šiaip juk vis tiek šeriasi bengalai, nėra taip, kad niekada kailio nemeta? g.gif

As nematau. Pas juos gi silkas, ne kailis. Net alergiskiems zmonems tinkamas.

O ka, pas sese, savana seriasi?

As apie egle siemet bijau ir pagalvoti. Statysim gal narve. O, gal ryzikas neziures i ja g.gif zodziu, dar nieko nezinau.

Nova, kaip smagu del algos bigsmile.gif
Atsakyti
Mano katinas visiskai i egle nereaguoja schmoll.gif Pauosto koki zemiau kabanti zaisliuka ir nueina..Na buna,kad atsigula po eglute,bet nieko nejudindamas...
Ai,vakar kazkaip visa diena nera katino,nei est nepareina,nei nakciai saukem neprisaukem...Pasirodo katinas visad diena pas sunu spintoj pratupejo doh.gif Ryte nepamate kaip ilindo,o grizo tik vakare..Nemiauke,bet prisiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 26, 23:28)
O ka, pas sese, savana seriasi?

As apie egle siemet bijau ir pagalvoti. Statysim gal narve. O, gal ryzikas neziures i ja  g.gif zodziu, dar nieko nezinau.

Nežinau, niekad neklausiau, bet kai glosčiau tai nemačiau kad šertųsi g.gif

Aš irgi, nes savo "neaprėpiamuose" flat'o plotuose nebežinau į kurį kampą ją grūst biggrin.gif doh.gif ten kur pernai stovėjo, tai dabar vyro kompas "pasidėjo" su visu staliuku + katino nagų draskyklė. Reikės puošti kokią mini eglutę telpančią delne biggrin.gif

QUOTE(giega @ 2015 11 27, 00:05)
Mano katinas visiskai i egle nereaguoja schmoll.gif Pauosto koki zemiau kabanti zaisliuka ir nueina..Na buna,kad atsigula po eglute,bet nieko nejudindamas...
Ai,vakar kazkaip visa diena nera katino,nei est nepareina,nei nakciai saukem neprisaukem...Pasirodo katinas visad diena pas sunu spintoj pratupejo doh.gif Ryte nepamate kaip ilindo,o grizo tik vakare..Nemiauke,bet prisiko lotuliukas.gif

Ar tu iš viso jauti, kad turi namie katiną? lotuliukas.gif

Aš užtai ir noriu veislinio su tam tikru charakteriu, nes man turi jaustis gyvis namuose. O jei tik kartą per dieną sužmėžuojant pamatai, tai tas pats kas neturi jokio padariuko? biggrin.gif
Ar jis turi kokį nors bendravimą su jumis apart to, kad pareina pamiegoti ir paėsti? Būna ant kelių, miega kartu, sekioja, pamiauksi ...?
Atsakyti
Oi, mano katinas idealus bigsmile.gif Niekad tokio gero nesu turejus mirksiukas.gif Jokiu skadu nepridaro, nieko nenumetes, nesudauzes, nesudraskes.. O meilumo neispasakyto, gali kelias valandas ant keliu gulet ir tu tik glostik ji mirksiukas.gif Jei nustoji glostyt, tai pats galva kisa, kad toliau glostytum.
Isdresiruotas. Yra zenklas, kad ateik- paglostysiu ir atlekua iskarto. Yra zenklas, kad duosiu valgyt, irgi iskart prisiststo. Nors jei jau pats apue spintele trinas, tai ir taip aisku, kad est nori. Laukia prie bliudelio kol iskratysi maista, nepuola iskart.
O siaip jau 6 metu, jau nebejauniklis, nebelaksto paskui tapkiu bumbuliukus biggrin.gif Kas man ir labai tinka- nekelia dulkiu.. Va tik sertis maziau galetu, tada is vis jokiu priekaistu nebebutu biggrin.gif
Atsakyti
happy Friday 4u.gif

Ir musu katinas geras. Nera nieko negero pridares. Bijau girtis, bet nauju baldu nelupa. Nors nakciai duris uzdarom, bet diena vaiksto visur. Pabange karta, tik kai pastate baldus, ber MB uzmate, tai kai riktelejo gerai, kad net noras katinui praejo biggrin.gif

Atsakyti
Rytas labas...vėl penkt doh.gif

Šiemet noriu tikros eglės,bet dar svarstau,laiko yra iki kito savaitgalio..
Atsakyti