Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Dėl kortelių. Atsiskaitinėjam SEB Mylimiausia arba Citadele Maestro, dėl kurso kol kas nusiskundimų neturėjau.
Patiko, kai Maximoj pamačiau, kad arbata, kurią Lenkijoj pirkau už 3,49 zloto, pas mus kainuoja 1,95 Eur cool.gif
Atsakyti
Del batu Lenkijoje mano nuomone mazenis pasirenkimas (jei kalba apie realias parduotuves ne internetines, nes ten pasirinkimas laaabai didelis ir galima geras kainas rasti), o ir panasia kaina pas mus galima rasti jei paieskoti ar ispardavimo palaukti. Praeitais metais sekmingai Varsuvoj nupirkau Jana Tex firmos batus(atseis vokiski) su pasiltinimu ir membrana nuo vandens tai tikrai kokybiski, kainavo apie 200 zlotu, ne ilgaauliai. Dar TK Maxxx kartais galima rasti gerom kainom, bet ten jau kaip kada pasiseka, nes tai universamas su daug prekiniu zenklu.
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2015 11 18, 23:02)
Piko bazėse  mėsos daug prekių yra lenkiškai ir lietuviškai parašyta  mirksiukas.gif

Dekui, bandysim ziuret, nors planu i baze vaziuot neturim.

Tiesa, kas vaziuojat is Vilniaus, ar ,apsimoka, vaziuot? Nes man vyras aiskina, kad kuras 30 eur, tai tas pats ka sutaupysim apsipirkdami. g.gif O kompanijos nelabai randam.
Atsakyti
Sakykit gal kuri matet kiek lazdyno ir graikiški riešutai kainuoja
Atsakyti
QUOTE(ručikas @ 2015 11 19, 13:47)
Sakykit gal kuri matet kiek lazdyno ir graikiški riešutai kainuoja

http://ezakupy.tesco...ortBy=Relevance
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2015 11 19, 11:24)
Del batu Lenkijoje  mano nuomone mazenis pasirenkimas (jei kalba apie realias parduotuves ne internetines, nes ten pasirinkimas laaabai didelis ir galima geras kainas rasti), o ir panasia kaina pas mus galima rasti jei paieskoti ar ispardavimo palaukti. Praeitais metais sekmingai Varsuvoj nupirkau Jana Tex firmos batus(atseis vokiski) su pasiltinimu ir membrana nuo vandens tai tikrai kokybiski, kainavo apie 200 zlotu, ne ilgaauliai. Dar TK Maxxx kartais galima rasti gerom kainom, bet ten jau kaip kada pasiseka, nes tai universamas su daug prekiniu zenklu.

supratau, o kurioj vietoj tas TK Maxx'as yra?
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2015 11 19, 20:43)
supratau, o kurioj vietoj tas TK Maxx'as yra?

Na as kalbejau apie Varsuva ax.gif
Atsakyti
rožiniame namelyje keičiaus, tai gavau po 4,225 zloto, nors stende parašyta, kad po 4,21.
Lietuvių Suvalkų parduotuvėse tiek daug, kad pasijutau, kad esu Lietuvos krautuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiAu* @ 2015 11 19, 12:05)
Dėl kortelių. Atsiskaitinėjam SEB Mylimiausia arba Citadele Maestro, dėl kurso kol kas nusiskundimų neturėjau.
Patiko, kai Maximoj pamačiau, kad arbata, kurią Lenkijoj pirkau už 3,49 zloto, pas mus kainuoja 1,95 Eur  cool.gif

parodykit kokia bigsmile.gif aš arbatų fanė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka19 @ 2015 11 17, 20:38)
Pažiūrėjau brolio sąskaitos išrašą- Swedbank Maestro kortele 11.07 pirkęs, 11.10 nuskaičiuota kursas 4,1053. Jau seniai pastebėjau, kad su tokiom kortelėm kursas žymiai blogesnis nei su mano SEB Mastercard:  sekmadienį pirkau, vakar nurašė- kursas 4,22  (rožiniam namely tada buvo 4,20 , Tesco- 4,13) wink.gif

Buvome gal pries 3 savaites, atsiskaitem Swed banko kortele Maestro doh.gif
Atsakyti
Buvom PL , Piko bazėje
sprandinė 10.90 pl
šonkauliukai daug mėsos 12.99
sparneliai mačiau 4su trupučiu
Kauflande karbonadas 11.99
pamelas 3.99
cukrus 2.29
Tesco
vištos krūtinėlė 11.99
man patinka majonezasDeko 700ml 6.99