Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(Samantytė @ 2015 11 20, 21:44)
Buvom PL
keitėm rožiniame namelyje 4.22

Aciu uz ataskaita! 4u.gif
Sprandines kaina, tai gera! thumbup.gif
O kas buvo paskutinem dienom ir atsiskaitinejo SEB kortele, koki kursa paskaiciavo. Nes roziniam namely 4.22, tai manau geras kursas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantytė @ 2015 11 20, 22:44)
Buvom PL , Piko bazėje
sprandinė 10.90 pl
šonkauliukai daug mėsos 12.99
sparneliai mačiau 4su trupučiu
Kauflande karbonadas 11.99
pamelas 3.99
cukrus 2.29
Tesco
vištos krūtinėlė 11.99
man patinka majonezasDeko 700ml 6.99
kumpinė mėsa 7.99
Lasocki batus . superiniai  thumbup.gif
keitėm rožiniame namelyje 4.22

Priminkit prasau, ar Piko dirba sekmadieni?
Atsakyti
vakar Seinuose kursas 4.20
Vistu slauneles po 3,69 zl. thumbup.gif prigriebiau, kad ligi pavasario pakaks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2015 11 21, 10:51)

Visa info yra pirmame psl.
Bet cituoju:
PIKO - MĖSOS BAZĖ (http://www.piko.suwalki.pl/lt/index.html)
Piko dirba nuo 5.00 iki 14.00 val. (Šeštadienį iki 12 val.) Adresas: Warynskiego 41.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 11 21, 17:52)
Visa info yra pirmame psl.
Bet cituoju:
PIKO - MĖSOS BAZĖ (http://www.piko.suwalki.pl/lt/index.html)
Piko dirba nuo 5.00 iki 14.00 val. (Šeštadienį iki 12 val.) Adresas: Warynskiego 41.

As skaiciau:) tik tas sestadienio trumpesnis darbo laikas kazkaip priverte pagalvot, kad gal tada sekm visai nedirba, uztat ir paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
Oi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angi: 21 lapkričio 2015 - 20:10
QUOTE(angi @ 2015 11 21, 19:10)
As skaiciau:) tik tas sestadienio trumpesnis darbo laikas kazkaip priverte pagalvot, kad gal tada sekm visai nedirba, uztat ir paklausiau  biggrin.gif

Nors cia ir neparasyta, bet remiantis savo patirtim, lenkai sekmadieniais nedirba, su nedidelem islygom, tad manau, kad Piko taip pat nedirba sekmadieni. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2015 11 21, 12:51)

Tiksliai nežinau , bet man atrodo kad nedirba , mes sekmadieniais ir šeštadieniais nevažiuojam schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Samantytė @ 2015 11 22, 01:56)
Tiksliai nežinau , bet man atrodo kad nedirba , mes sekmadieniais ir šeštadieniais nevažiuojam  schmoll.gif

man irgi užstrigo ant durų užrašas , kad šeštadienį dirba trumpiau , o apie sekmadienį nieko neparašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantytė @ 2015 11 21, 23:59)

man irgi užstrigo ant durų užrašas , kad šeštadienį dirba trumpiau , o apie sekmadienį nieko neparašyta  g.gif

ot gi tai doh.gif jei nurodytas darbo laikas nuo pirmadienio iki penktadienio, paskui atskirai parasytas sestadienio darbo laikas, o sekmadienio nenurodytas, tai logiskai mastant, turi buti aisku, kad sestadieni visai nedirba. Maniau, kad tam net nereikia logikos studijuoti....
(nepiktai as cia, tik su sarkazmu bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Samantytė @ 2015 11 21, 23:59)
Tiksliai nežinau , bet man atrodo kad nedirba , mes sekmadieniais ir šeštadieniais nevažiuojam  schmoll.gif
Papildyta:

man irgi užstrigo ant durų užrašas , kad šeštadienį dirba trumpiau , o apie sekmadienį nieko neparašyta  g.gif

http://www.suvalkai....ekybos-centrai/
Pasivartykit ir gausit atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vil-ma: 23 lapkričio 2015 - 06:01
Sveikos,

Kažkada labai seniai kažkuri mamytė rašė, kad perka Lenkijoje džiovintas rūkytas slyvas.Niekur dabar nerandu tos info. Gal kas žinote kur rasti tokių slyvų?
Atsakyti
Planuoju važiuoti iš Vilniaus apsipirkti prieš Kalėdas į Lenkiją. Noriu paklausti, kur didesnis prekių pasirinkimas Suvalkuose ar Augustave?
Atsakyti