Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(darvina @ 2016 01 18, 15:20)
Turiu CCC kortelę, tai man siunčia į paštą visokius pasiūlymus  ir info apie nuolaidas, tada ir planuoju savo kelionę pas kaimynus.

O kaip gauti tą kortelę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 18, 13:25)
O kaip gauti tą kortelę?  smile.gif

Man pasiūlė kasoje nemokamai ir siunčia naujienas lietuviškai. Viena pardavėja Julija yra Lenkijos lietuvė ir viską puikiai paaiškino apie nuolaidas, tikrai būna. MB , dukra ir aš esame tikri Lasocki batų gerbėjai jau kelis metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2016 01 18, 15:35)
Man pasiūlė kasoje nemokamai ir siunčia naujienas lietuviškai. Viena pardavėja Julija yra Lenkijos lietuvė ir viską puikiai paaiškino apie nuolaidas, tikrai būna. MB , dukra ir aš esame tikri Lasocki batų gerbėjai jau kelis metus  ax.gif

Ačiū, įdomu 4u.gif
Atsakyti
Koks zloto kursas siuo metu ?
Atsakyti
pazistama vakar buvo,tai sake kursas labai geras, 4.36
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2016 01 18, 14:20)
Kadangi Suwalki batus esu pirkusi daug kartų , tai truputį pakomentuosiu.
Centro man irgi ne prie širdies, daugiau super jaunatviški ir vienkartiniai modeliai, nors dukra pirko batelius prieš porą metų ir visai patenkinta liko.
CCC Lasocki firmos odinius net ir be nuolaidos apsimoka pirkti, kadangi pas mus nei modelių nei spalvų pasirinkimo nerasi už tokią kainą. Turiu CCC kortelę, tai man siunčia į paštą visokius pasiūlymus  ir info apie nuolaidas, tada ir planuoju savo kelionę pas kaimynus.
Gražių odinių itališkų batų yra parduotuvėje Venezia Plazoje pirmame aukšte. Kaina aukšta, nors pirkau ten rimtam baliui ir likau labai patenkinta.
Pritariu , Tesco batų skyrius tragiškas, net neiu ten ...

Lasocki batai nrealūs. Dukrai pirkom tai super laiko ir labai patogūs. dabar ir sau būtent lasocki batų noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2016 01 18, 23:50)
Lasocki batai  nrealūs. Dukrai pirkom tai super laiko ir labai patogūs. dabar ir sau būtent lasocki batų noriu bigsmile.gif

Ju dabar ir Vilniuje galima isigyti, maciau Oze parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2016 01 19, 12:31)
Ju dabar ir Vilniuje galima isigyti, maciau Oze parduotuve.

O Suwalkuose pigiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 01 19, 12:42)
O Suwalkuose pigiau?  smile.gif

Neisivaizduoju, nebunu ten , o kitur Lenkijoje nieko nesu pirkusi sioje parduotuveje blush2.gif biggrin.gif Internete del idomumo pasiziurejau tai LT batai 70 euru, o Lenkijoje tas pats modelis 280 zl.
Atsakyti

MajaLi
, aišku, ačiū 4u.gif

Na o gal kas nors dar parekomenduos batų parduotuvę Suwalkuose, kur batai būtų pigesni, bet verti dėmesio? (70 eur/280 zl man gerokai per brangu ax.gif )
Atsakyti
Sveiki, gal kuri žinot ar vyksta šiuo metu kokiam Ale Akropolyje ispardavimai drabužiams? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien Cypliškėse zloto kursas 4,42 zl už eurą. Suvalkuose daug kur 4,34 zl.
Atsakyti