Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Sveikos, norejau paklausti kur yra turgus (domina drabuziai), nes temos pradzioje yra parasyta, kad turgus pakrasty, poto skaiciau kad yra centre ir temos pradzioje yra pasenusi ir netiksli info. jei nesunku parasykit kur jis tiksliau randasi ir kokiomis dienomis dirba, domina pukines striukes , o gal net neverta vaziuoti gal geriau Plaza apsipirkti?? 4u.gif Prasau pagalbos nes suvalkuose tik karta esu buvusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatokia: 21 sausio 2016 - 09:31
QUOTE(viktner @ 2016 01 21, 05:03)
Sveikos  4u.gif Mes šį kartą planuojame PL dairytis virtuvės baldų, ką patartumėt? Gal kas pirko ar užsisakinėjote? doh.gif

pirkom pernai vasara prie Lidl parduotuves esanciuose balduose.Pasikalbejome , issirinkome modeli, paskui bendravom ir viska uzsisakinejome is katalogu internetu. Rinkomes ne pacius pigiausius baldus, reikejo siek tiek padirbeti patiems, bet rezultatu likom patenkinti ir aptarnavimu ir paciais baldais. Patys paskambino, tikrai maloniai bendravo, atveze patys i namus, nors mes galvojom kad reiks patiems parsivezti, ir sutaupem nemazai palyginus su lietuviskom kainomis.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2016 01 21, 06:03)
Sveikos  4u.gif Mes šį kartą planuojame PL dairytis virtuvės baldų, ką patartumėt? Gal kas pirko ar užsisakinėjote? doh.gif

Sveiki, mes jau padarome, likieme patenkinti, bet Bialystoke,
Mes pati vaziavome uzsakyti ir palikome avansa.
Meistras pats atveze ir sumontavo i Vilniuje truputi primokejame, dabar dar geriau uzsakyneti del kurso skirtuma
http://stolarz-bialystok.pl/

Gal kas zina kur galima Lenkijoje rasti geru tapetu?
dekui isanksto!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo analat: 21 sausio 2016 - 12:46
QUOTE(lijalik @ 2016 01 20, 11:57)
Vyriškų kostiumų mačiau turguj gan normalia kaina. smile.gif

QUOTE(Terroriste @ 2016 01 20, 12:07)
kazkada maciau Arkadijuj antram aukste, bet negarantuoju nei del kainos, nei del kokybes, tik pamenu, kad daug buvo.  Bet turguj tai irgi butinai paziurekit.

QUOTE(darvina @ 2016 01 20, 12:33)
jeigu norite kokybiško ir madingo, tai Suwalki Plaza antrame aukšte yra Vistula parduotuvė, ale kainos aukštos, nes tai gana brangi lenkų gamintojo produkcija
http://vistula.pl/garnitury

Dar Suwalki ul. Teofila Noniewicza 59 yra firminė parduotuvė lenkų gamintojo Recman
http://www.recman.pl...-zima-2015-2016

Ačiū visoms
Atsakyti
QUOTE(vatokia @ 2016 01 21, 09:30)
Sveikos, norejau paklausti kur yra turgus (domina drabuziai), nes temos pradzioje yra parasyta, kad turgus pakrasty, poto skaiciau kad yra centre ir temos pradzioje yra pasenusi ir netiksli info. jei nesunku parasykit kur jis tiksliau randasi ir kokiomis dienomis dirba, domina pukines striukes , o gal net neverta vaziuoti gal geriau Plaza apsipirkti?? 4u.gif  Prasau pagalbos nes suvalkuose tik karta esu buvusi smile.gif

Taigi raso "sestadieninis turgus", "kasdieninis turgus". Isvada deretu padaryti, kad yra du. Pagal pavadinimus darbo dienas irgi galima atspet, tik kasdieninis sekmadieniais nedirba.
Ir visai as cia nepiktai.
Atsakyti
MERGAITES KADA SUVALKUOSE DRABUZIU TURGUS BŪNA IR KUR??? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2016 01 21, 16:52)
Taigi raso "sestadieninis turgus", "kasdieninis turgus". Isvada deretu padaryti, kad yra du. Pagal pavadinimus darbo dienas irgi galima atspet, tik kasdieninis sekmadieniais nedirba.
Ir visai as cia nepiktai.

O kur galima butu sužinoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vatokia @ 2016 01 21, 15:55)

O kur galima butu sužinoti? smile.gif

Ka suzinoti? Kur turgus? Pirmam puslapy parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 01 21, 17:07)
Ka suzinoti? Kur turgus? Pirmam puslapy parasyta.

lotuliukas.gif prajuokinai, aš perskaičiau, bet temoje buvo rašyta kad pirmame puslapyje yra daug pasenusios info, negi taip sunku parašyti? Be to klausiau ir apie drabužius...
Atsakyti
Sveikos,
Matau draugiskai bendraujat biggrin.gif tai gal ir man padesit 4u.gif
Ar suvalkuose yra padorus pasirinkimas vonios baldu? lenkuose buvau gal prie 5 metus, tai visas parduotuves esu pamirsus.
Aciu uz atsakyma ir nenukreipima i pirma psl, ji perskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vatokia @ 2016 01 21, 16:25)
lotuliukas.gif  prajuokinai, aš perskaičiau, bet temoje buvo rašyta kad pirmame puslapyje yra daug pasenusios info, negi taip sunku parašyti? Be to klausiau ir apie drabužius...

Apie turgus abu jokios senos info nera, viskas aktualu, tai nera prasmes ir kartotis. Apie rubus. Atsakymas visgi toks pat kaip daugumai: ar rasit ko norit priklauso nuo jusu isrankumo, nuo dydziu ir pasiulos ta diena, del kurios nei viena negalim but tikra.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 01 21, 18:48)
Apie turgus abu jokios senos info nera, viskas aktualu, tai nera prasmes ir kartotis. Apie rubus. Atsakymas visgi toks pat kaip daugumai: ar rasit ko norit priklauso nuo jusu isrankumo, nuo dydziu ir pasiulos ta diena, del kurios nei viena negalim but tikra.

Jau dabar tikrai aišku, kodėl meldžiat išminties bigsmile.gif , jau tokie aiškūs ir išsamūs Jūsų atsakymai.... geriau visai nerašytumėt 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2016 01 20, 12:04)
Labai prašau pasidalinti patirtimi ...

Reikia dvyliktokui vyriško kostiumo. Ar rastume Suvalkuose ? Gal patartute kur ieškoti ...

Dėkoju kas pasidalins patirtimi  thumbup.gif

Salia PC Arkadia yra dar keli dvieju aukstu prekybiniai pastatai. Adresas Utrata 2A-2E. Viename is ju yra vyrisku kostiumu paduotuve; kuriame tiksliai, nepamenu. Kainos normalios, uz triju daliu kostiuma, marskinius ir kaklaraiti mokejome apie 450 zlotu.

QUOTE(RA1 @ 2016 01 20, 15:26)
Gal kas zinote dviraciu parduotuviu Suvalkuose? Radau viena ul. M. Reja 46E, bet net nesuprantu ar cia parduotuve ar tik atstovai gamintoju, o neprekiauja,  nei jokio darbo laiko nerandu ju. Domintu kur vaikisku dviraciu rasti.

Neroli Lidl'o yra didele sporto prekiu parduotuve. Gaila, adreso nezinau. Jei po poros savaiciu dar bus aktualu, pravaziuosiu ir paziuresiu tikslu pavadinima ir adresa 4u.gif

QUOTE(rasyte_ @ 2016 01 21, 17:45)
Ar suvalkuose yra padorus pasirinkimas vonios baldu? lenkuose buvau gal prie 5 metus, tai visas parduotuves esu pamirsus.
Aciu uz atsakyma ir nenukreipima i pirma psl, ji perskaiciau  biggrin.gif

Daug voniu stendu maciau parduotuveje Mruwka. Maciau kad yra plyteliu, paciu voniu, visokiu sieneliu, spinteliu ir kt vonios daliu.
Atsakyti