QUOTE(GAILE* @ 2015 10 14, 19:11)
Nieko tu nžn nei apie mano gyvenimą, nei apie patirtį, nei apie santykius. Todėl gal nenado lialia čia su savo epitetais ir įžvalgom.
Praverstų užuot ironizavus, išmokt mastyt ne vien subine. Ir pastebėsiu, kad meilužiautojų gyvenimai tubūt kur kas lengvesni, todėl prisidarot problemų lygioj vietoj, kad turėtumėt ką veikt. Dirgiklių ieškot. Arba, kaip senoliai sako - raskažius subinę drasko
Va va kaip nepatiko, kai kitas smerkti ir moralizuoti tai pirma.
Taip nėra problemu pas mus: is sono ideali šeima, pinigai, darbai, turtas.
Deja visa tai laimės nesuteikia

Jiegu būtumėm vien subine galvoję tikrai būtume to nepasiekę
Papildyta:
QUOTE(Tytkininke @ 2015 10 14, 21:35)
Aš irgi tingiu komentuot, bet pakomentuosiu. Vyras kalčiausias, nes sužinojęs apie išdavystę, nesugebėjo atvirai pasikalbėti su žmona ir dėl kažkokių ambicijų ir smalsumo susitepė rankas krauju. Juk nuolat šitoj temoj akcentuojama ta būtinybė kalbėtis. Ėjo be tikslo užmušt? Čia turbūt dažniausias žmogžudžių pasiteisinimas. O šiaip jei realybėj būtų tokia situacija, turbūt su nešvaresne sąžine visą gyvenimą gyventų būtent vyras.
Gal šita diskusija dėl filmo neatrodo labai į temą, bet tiesiog negaliu pakęsti to beatodairiško pamokslavimo ir teisuoliškumo, jokioj situacijoj neįžvelgiant į kitą poziciją...
Pamokslavimas ir teisuoliškumas, taip pagal visus dėsnius elgiasi dažniausiai kompleksuoti žmonės maskuodami savo kompleksus
Papildyta:
QUOTE(makee @ 2015 10 14, 21:08)
Laba,as gyva,sveika,susitinkam,geriam kava,bendraujam telefonu,sms,buciuojames,apsikabinam,neseksuojam.Kaip dingo taip ir atsirado...neberasiau,nelindau i akis,pats atsirado.Nzn melavo ar ne,sake bedu turejo,reikalu...
nu ir super, jei tau gerai ir tai tau suteikia nors momentinės laimės, aš už ČIA ir DABAR
O vat man blogai šinadien labai