Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #55

QUOTE(Off @ 2015 10 14, 12:06)
Bandom kalbėtis, kas tinka, o kas ne.
Nevaidinu aš prieš jį, kad viskas gerai, pakaitalo irgi kol kas neieškau.
Susiradau tik šiaip dabar - pramogai, kasdienybės praskaidrinimui, net nesusiradau- mane surado.

O tai meilužis išspręs judviejų problemas? Padės kalbėtis kas tinka?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 14, 11:14)
Suprast neistikimybe kaip santykiu norma?

Ne, as as apie santyki tarp sutuoktiniu.

QUOTE(GAILE* @ 2015 10 14, 11:17)
Negi visą gyvenimą ir būsi mele. Gyvenat šia diena kaip paauglės kokios ir bemąstot, kad metai bėga, o ššš ne tik kad neiškuopiat iš namų, bet dar ir papildomai ten teršiat

Kalbant apie mane, niekur nesakiau, kad ruosiuosi visa gyvenima gyvent mele. Daugelis cia meiluziautoju santyki stato i smirdancius sh remus, pritariu, kad tikrai yra visokiu meiluziautoju santykiu, bet ne visi jie smirda. Tikrai ne viena pora yra peraugus is meiluziu i santuoka ir graziai sau gyvena. Tai turbut ne visada tas meiluziavimo santykis smirda sh, o gali buti ir naujo gyvenimo pradzia, nauo grazaus su sunkinanciom aplinkybem doh.gif .
Papildyta:
Ir dar del to, kad reikia kalbetis seimoje, spresti problemas, ta turi noreti daryti abu, nes vieno neuztenka schmoll.gif
Atsakyti
Kiek metu si tema gyvuoja, atsimenat kas nors istorija, kad santykiai i santuoka peraugo? Na, nebutinai i santuoka, bet, kad zmones/meiluziai butu like kartu?
Atsakyti
QUOTE(Nerimeja @ 2015 10 14, 12:11)
Ne, as as apie santyki tarp sutuoktiniu.
Kalbant apie mane, niekur nesakiau, kad ruosiuosi visa gyvenima gyvent mele. Daugelis cia meiluziautoju santyki stato i smirdancius sh remus, pritariu, kad tikrai yra visokiu meiluziautoju santykiu, bet ne visi jie smirda. Tikrai ne viena pora yra peraugus is meiluziu i santuoka ir graziai sau gyvena. Tai turbut ne visada tas meiluziavimo santykis smirda sh, o gali buti ir naujo gyvenimo pradzia, nauo grazaus su sunkinanciom aplinkybem  doh.gif .

Taip, būna, sutinku. Bet na kiek laiko užtenka suprast, kad tai meilė, kad laikas paleist tuos savo vargšus sutuoktinius? Maximum 4 mėn. O jei dažnai bendrauji, tai dar trumpiau. Juk suaugę žmonės esam. Jei per tiek laiko nesusivoki, laikas gal psichoanalizei, o ne begalinei apgavystei
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 14, 12:16)
Kiek metu si tema gyvuoja, atsimenat kas nors istorija, kad santykiai i santuoka peraugo? Na, nebutinai i santuoka, bet, kad zmones/meiluziai butu like kartu?

Šitoj temoj netsimenu, bet realybėj žinau tokių šeimų. Ir jie ilgai nesitampė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 14, 13:16)

Taip. Ir vestuvės lapkritį.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 14, 12:16)

Gi Brazauskai pvz biggrin.gif
Paulauskai

Ir ta kur vestuvės tuoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 14 spalio 2015 - 12:29
QUOTE(GAILE* @ 2015 10 14, 13:27)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakiau nebeužsuksiu...ale čia linksmos chebros yr thumbup.gif paskaičiau ir susileidau...
uojuojuoj brazauskai...būt neužciokinę nieks,būtų dar tūsęsi bele kiek.Bet kadangi ne prestižas lalala blabla bla tai taip netikėtai ir gavos. Su dirbtinėm skyrybom netgi. irnesakyk.gif

jaunimas išauklėtas vartotojiška kultūra,nėr ko stebėtis,kad vardan kažko pateisina dviveidystę, melą, paleistuvavimą. Aistros,blyn hihihi.gif kažkur reikalinga mikroschema smegenyse matyt atjungta biggrin.gif
Atsakyti

Viena iš čia rašiusių šiuo metu vestuves planuoja. Bet nebeatsimenu tiksliai, kaip ten pas juos buvo pradžioje.

QUOTE(GAILE* @ 2015 10 14, 13:18)
Taip, būna, sutinku. Bet na kiek laiko užtenka suprast, kad tai meilė, kad laikas paleist tuos savo vargšus sutuoktinius? Maximum 4 mėn. O jei dažnai bendrauji, tai dar trumpiau. Juk suaugę žmonės esam. Jei per tiek laiko nesusivoki, laikas gal psichoanalizei, o ne begalinei apgavystei

Nežinau dėl to laiko limito g.gif Dabar įsivaizduokim - laisva mergina sutiko laisvą vyruką, įsimyli ir po 3 mėnesių pažinties išteka. Keistai žiūrėtumėm. O esant jau susituokus, toks sprendimas dar triskart atsakingesnis, nei žalios jaunystės laiku.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 10 14, 12:08)
O tai meilužis išspręs judviejų problemas? Padės kalbėtis kas tinka?

Aš ir nesakau, kad meilužis kažką turi spręsti ir išspręsti.
Aš jam ir jis man kitiems tikslams, jau rašiau pramogai ir pan.

O kodėl čia kai kurios galvoja, kad jaunimas, paauglės rašo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Off: 14 spalio 2015 - 12:43

Nugi istorija su dalyve mūsų temoje anoj... auga gi link vestuvių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 10 14, 12:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sakiau nebeužsuksiu...ale čia linksmos chebros yr  thumbup.gif paskaičiau ir susileidau...
uojuojuoj brazauskai...būt neužciokinę nieks,būtų dar tūsęsi bele kiek.Bet kadangi ne prestižas lalala blabla bla tai taip netikėtai ir gavos. Su dirbtinėm skyrybom netgi.  irnesakyk.gif

jaunimas išauklėtas vartotojiška kultūra,nėr ko stebėtis,kad vardan kažko pateisina dviveidystę, melą, paleistuvavimą. Aistros,blyn  hihihi.gif kažkur reikalinga  mikroschema smegenyse matyt atjungta  biggrin.gif

Aš tai nenurašyčiau to jaunimui. Visose amžiaus grupėse tai būdinga. Kad ir tie brazauskai, gi nebe jaunimas buvo
QUOTE(off-line @ 2015 10 14, 12:36)
Viena iš čia rašiusių šiuo metu vestuves planuoja. Bet nebeatsimenu tiksliai, kaip ten pas juos buvo pradžioje.
Nežinau dėl to laiko limito  g.gif Dabar įsivaizduokim - laisva mergina sutiko laisvą vyruką, įsimyli ir po 3 mėnesių pažinties išteka. Keistai žiūrėtumėm. O esant jau susituokus, toks sprendimas dar triskart atsakingesnis, nei žalios jaunystės laiku.

Tai nesakau, kad ženytis iš kart. Bet informuot bent sutuoktinius, pradėt draugaut nesislapstant tikrai užtenka tiek laiko
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 14, 13:27)
Taip. Ir vestuvės lapkritį.

Šita tai jau minim dešimt kartų tuokėsi ir skyrėsi su savo dieduku.
Aš apie rimtus santykius kalbu, kurie jau buvo, o ne žada būti.

QUOTE(GAILE* @ 2015 10 14, 13:27)
Paulauskai

Gyvenime tai ir aš žinau. Ir, ten jausmai tikri. Bet tie žmonės kažkaip nesvaigo kažkur SM temoje, apie nežemiškas meiles.
Atsakyti