Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #55

QUOTE(Tytkininke @ 2015 10 15, 11:32)
Aha... Aš net girdėjusi posakį, kad visos davatkos - jaunystėje buvusios paleistuvės biggrin.gif

Ir jus greit tapsit davatkom lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(S.B.M @ 2015 10 15, 11:09)
Mielos moralizuotojos, GAL JAU GANA?
Tema tampa bobturgiu, greit visas išvaikysit ir vėl liūdėsit, kad nebėra jums vakaro skaitalų smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
nesusilaikiau ir aš blink.gif ale tikrai nesuprantu, kokį kaifą jaučiat čia pamokslausdamos, toks jausmas kad sėdi grupelė bobučiu ant suoliuko ir bamba kaip šiais laikais jaunimas elgiasi vajei vajei doh.gif
Viskas per savo patirtį, jei moteris meilužiautoja tai vualia, čia jos gyvenimas jos pasirinkimas, išmintingoms išgirs perspėjimas kurių čia tikrai gerų būna, tikrai klausimas kyla jei jau baisu darosi šventosioms tai išvis kaip negėda tokią temą skaityti, ką kito užsiėmimo nerandant blink.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 15, 11:09)
Mielos moralizuotojos, GAL JAU GANA?
Tema tampa bobturgiu, greit visas išvaikysit ir vėl liūdėsit, kad nebėra jums vakaro skaitalų smile.gif

Grasinima supratom unsure.gif
Moralizuotojos, geriau buriuokimes i palaikymo komanda
user posted image
Papildyta:
Sorry, nu bet tikrai juokinat, kai pradedat nusisneketi biggrin.gif Ale jums trukdo tie "moralai"? Kuom?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 15, 11:31)
Toks jausmas kyla, kad tik meiluziautojos sulaukia demesio is kitu vyru. Visos likusios yra baisios, netekeje senmerges, i kurias niekas neziuri, todel belieka tik peikti ir kritikuoti.  biggrin.gif
Jus nepamirskite, kad didzioji dalis tu kritikuojanciu yra pacios istekejusios. Ir kazkaip sugeba apie meiluzius pagundu temose nesvaigti ir seiliu ant klaviaturos nevarvinti.  smile.gif

Aš kol su tuo nesusidūriau- tokio pobūdžio tema buvo visiškai neįdomi, kelis kartus draugė metė nuorodą pasiskaityti, bet..
Juk yra mielesnių, aktualesnių temų - pvz. ką šiandien gaminu valgyt, siūvinėjimas kryželiu..Na bet nuorodą kažkokia forumietė buvo įmetus jau.
Iš tiesų, užsuka čia forumietės išgyvenančios nestandartinus jausmus, blaškymąsi, kam visoms su tuo nesusidūrusioms ir nesuprantančioms kas yra jausmai prieš žmogaus valią čia nuodus laidyt. Mes ir taip žinom kad tai negerai. Tereikia tai išgyventi.
Juk net posakis yra: protas sako bėk, širdis -pasilik.
Aš net pasveikusi visai užsuksiu čia, įdomu palygint kad mano situacija visgi buvo dar kažkiek "su protu".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraXXX: 15 spalio 2015 - 10:51
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 10:49)
Aš kol su tuo nesusidūriau- tokio pobūdžio tema buvo visiškai neįdomi, kelis kartus draugė metė nuorodą pasiskaityti, bet..
Juk yra mielesnių, aktualesnių temų - pvz. ką šiandien gaminu valgyt, siūvinėjimas kryželiu..Na bet nuorodą kažkokia forumietė buvo įmetus jau.
Iš tiesų, užsuka čia forumietės išgyvenančios nestandartinus jausmus, blaškymąsi, kam visoms su tuo nesusidūrusioms ir nesuprantančioms kas yra jausmai prieš žmogaus valią čia nuodus laikyt. Mes ir taip žinom kad tai negerai. Tereikia tai išgyventi.
Aš net pasveikusi visai užsuksiu čia, įdomu palygint kad mano situacija visgi buvo dar kažkiek "su protu".

Is kur jus tokia tikra, kad moralizuotojos neisgyvene "nestandartiniu" ( lotuliukas.gif ) jausmu?
Taigi as pati rasiau apie savo melagi, kuris apsimetinejo, kad yra laisvas, nors turejo nescia drauge. mirksiukas.gif Buciau nesustojus, tai galetume su username kartu dusauti del nelaimingos meiles smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 11:49)
Iš tiesų, užsuka čia forumietės išgyvenančios nestandartinus jausmus, blaškymąsi, kam visoms su tuo nesusidūrusioms ir nesuprantančioms kas yra jausmai prieš žmogaus valią čia nuodus laidyt. Mes ir taip žinom kad tai negerai. Tereikia tai išgyventi.

Man kaip tik tavo situacija atrodo "be proto". Na nelaikau taves beviltiska, tik manau galejai jos isvengt, nieko teigiamo (zvelgiant is sono. tik nepradekit sakyt, kad asmeniskai buvo teigiama) ji nedave kaip asmenybes brandai. Aistros proverziai ir laukimas kol juos vandeniu nulies tas atrinktas prasalietis. Juk galima ir flirtuojant patenkint moteriskumo proverzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 15 spalio 2015 - 11:01
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 15, 11:54)
Is kur jus tokia tikra, kad moralizuotojos neisgyvene "nestandartiniu" (  lotuliukas.gif  ) jausmu?
Taigi as pati rasiau apie savo melagi, kuris apsimetinejo, kad yra laisvas, nors turejo nescia drauge.  mirksiukas.gif Buciau nesustojus, tai galetume su username kartu dusauti del nelaimingos meiles  smile.gif .

mane jei taip apgavę būtų, istorijos galbūt net neprisiminčiau.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 11:49)

Aha, nestandartinius jausmus tik jus patiriat biggrin.gif Yr buve ir man, kad ir kaip sunku patiketi, tu stipriu simpatiju, chemiju ir t.t... Zinau kas tas yra ir kuo puikiausiai zinau, kas butu buve, jeigu buciau leidusis pasroviui. rolleyes.gif Ir santykiai su vyru netenkino, bet tai meiluzis nepasirode man kaip iseitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnio_nešta: 15 spalio 2015 - 11:06
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 11:01)
mane jei taip apgavę būtų, istorijos galbūt net neprisiminčiau.

Kitos meiluzis nerastu 6 men susitikti tai ji gal nei jo vardo nebeprisimintu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 10 15, 12:01)
Man kaip tik tavo situacija atrodo "be proto". Na nelaikau taves beviltiska, tik manau galejai jos isvengt, nieko teigiamo (zvelgiant is sono. tik nepradekit sakyt, kad asmeniskai buvo teigiama) ji nedave kaip asmenybes brandai. Aistros proverziai ir laukimas kol juos vandeniu nulies tas atrinktas prasalietis. Juk galima ir flirtuojant patenkint moteriskumo proverzius  mirksiukas.gif

Ta situacija mane tenkino. Mano ir jo nustatytos ribos buvo susitikimai kas tris mėnesius. Daugiau man pačiai nesinorėjo.
Teigiamo buvo ir ne kartą rašiau.
O vanduo ir gerai, dabar jau man viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 15, 12:04)
Kitos meiluzis nerastu 6 men susitikti tai ji gal nei jo vardo nebeprisimintu  smile.gif .

Gali būti. Bloga įžvalga jei visgi apsuko ir jums galvą taip kad nesuprasti kad vyras turi įsipareigojimų.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 12:09)
Ta situacija mane tenkino. Mano ir jo nustatytos ribos buvo susitikimai kas tris mėnesius. Daugiau man pačiai nesinorėjo.
Teigiamo buvo ir ne kartą rašiau.
O vanduo ir gerai, dabar jau man viskas gerai.

Aistra, bet tu pati gerai zinai, kodel tas meiluzis atsirado. Ne is gero gyvenimo (emocine prasme), ne del pasitenkinimo savim, o greiciau griebiantis siaudo beviltiskoj situacijoj.
Juk tavo gyvenimas niekad nebuvo ramus, kad ir kazkada buves vedes meiluzis, kuris tapo vyru, o dar pries tai visi kiti romanai. Istekejus vel ivairios peripetijos. Galbut tavo budui tai budinga ar tiesiog tu vieno vyro netinkama elgesi kompensuoji kitu vyru, kuris vel papuola nekoks.
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 11:11)
Gali būti. Bloga įžvalga jei visgi apsuko ir jums galvą taip kad nesuprasti kad vyras turi įsipareigojimų.

Buvo itarimu, bet laisvalaiki su manim leisdavo, jokiu skambuciu i jo telefona kol budavom kartu, o jam galedavau paskambinti bet kada, jokio slapstymosi. Kai pasakiau draugams savo itarimus, sake - tau paranoja. Turiu as pakankamai tos izvalgos, nepergyvenkit mirksiukas.gif .
Atsakyti