Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS #55

QUOTE(S.B.M @ 2015 10 15, 11:09)
Mielos moralizuotojos, GAL JAU GANA?
Tema tampa bobturgiu, greit visas išvaikysit ir vėl liūdėsit, kad nebėra jums vakaro skaitalų smile.gif

Kaip ten sakoma... biggrin.gif neiaškinkit kaip man gyvent ir aš nesakysiu, kur jums eit.
Turgus visais laikais buvo naujienų aptarimo vieta, nesvarbu, kurios pardavėjos, o kurios pirkėjos.
Nuomonę derėtų priimti visų, visgi, tai vieša vieta, atsirenki, kas patinka, o kas ne ir toliau važiuoji. Kaip ir turguj: vienos bobos pomidorai gražiau atrodo, negu kitos ir perki arba eini į parduotuvę 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 10 15, 07:48)
O tau priimtina kai vyras dinginėja taip sau, be jokio paaiškinimo?
Papildyta:

dingimas paaiskintas,todel man priimtina biggrin.gif

QUOTE(virga @ 2015 10 15, 09:57)
Kai santykiai seimoj normalus, neiskreipti. Kai abu gauna seimoj to ka nori. Kai po vestuviu ir vaiku moteris netampa, savo vyrui savaime suprantamu buitiniu namu apyvokos daiktu, tada ir tu pagundu nereikia. Ir specialiai ju neiesko.

drinks_cheers.gif

QUOTE(S.B.M @ 2015 10 15, 11:09)
Mielos moralizuotojos, GAL JAU GANA?
Tema tampa bobturgiu, greit visas išvaikysit ir vėl liūdėsit, kad nebėra jums vakaro skaitalų smile.gif

pacios pagundaujancios,jtas moralizuotojas ''maitina'' atsakinedamos i ju puolimus ir klausimas,tuomet ir uzsikuria komentaru masina...as tiesiog paziuriu nika ir iskart komentara praleidziu,nes zinau,kad ten bus parasyta(cia apie etatines sventasias kalbu)
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 10 15, 10:44)
Ale jums trukdo tie "moralai"? Kuom?

tai ne ne, netrukdo, mes šią temą ir susikūrėm, kad jums būtų ką veikti wub.gif
kai pritrūksit idėjų tokiam didžiai turiningam laisvalaikiui - rekomenduoju užsukti į jorkšyrų temą pakalbėt apie kontracepciją topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 10 15, 10:39)
giliau pakapsčius,... Iš savivertės trūkumo.

Kodėl savivertės trūkumo? Gal, kaip tik, vertinimas savęs aukštas. Nes, tavo ir jos savivertės supratimas yra skirtingi. O kas pasakys, kuri supranta geriau?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 15, 12:34)
kai pritrūksit idėjų tokiam didžiai turiningam laisvalaikiui - rekomenduoju užsukti į jorkšyrų temą pakalbėt apie kontracepciją topsecret.gif

Juk esme zmogiski santykiai, o ne gyvunu auginimas siuo atveju. Todel si diskusija neturi galo.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 15, 12:34)

Jeigu tie jorksyrai be kilmes dokumentu ir veisiam be jokios atsakomybes, tai tema apie kontracepcija tikrai praverstu mirksiukas.gif
Atsakyti
makee, manau tu iš savo pagundos rimtų santykių nesitiki, viskas gi for fun ar aš klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 10 15, 12:16)
Aistra, bet tu pati gerai zinai, kodel tas meiluzis atsirado. Ne is gero gyvenimo (emocine prasme), ne del pasitenkinimo savim, o greiciau griebiantis siaudo beviltiskoj situacijoj.
Juk tavo gyvenimas niekad nebuvo ramus, kad ir kazkada buves vedes meiluzis, kuris tapo vyru, o dar pries tai visi kiti romanai. Istekejus vel ivairios peripetijos. Galbut tavo budui tai budinga ar tiesiog tu vieno vyro netinkama elgesi kompensuoji kitu vyru, kuris vel papuola nekoks.

Beviltiškoj situacijoj niekad gal nesu buvus ir be to, kas buvo, tas buvo. Dabar man mielesnis žvilgsnis į vyrą, kavinėj kad ir rengiant vaiką, pinant dukrai kasas, mielas jo šūksnis per langą kad gražiai atrodau valydama apledyjusius mašinos langus ir kt. Visa tai buvo pamiršta ar jau nepastebima.
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 15, 12:17)
Buvo itarimu, bet laisvalaiki su manim leisdavo, jokiu skambuciu i jo telefona kol budavom kartu, o jam galedavau paskambinti bet kada, jokio slapstymosi. Kai pasakiau draugams savo itarimus, sake - tau paranoja. Turiu as pakankamai tos izvalgos, nepergyvenkit  mirksiukas.gif .

Ar galit pasidalinti išgyventu jausmu jei jį dar pameni?
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 13:33)
Beviltiškoj situacijoj niekad gal nesu buvus ir be to, kas buvo, tas buvo. Dabar man mielesnis žvilgsnis į vyrą, kavinėj kad ir rengiant vaiką, pinant dukrai kasas, mielas jo šūksnis per langą kad gražiai atrodau valydama apledyjusius mašinos langus ir kt. Visa tai buvo pamiršta ar jau nepastebima.

Save apgaudneji ir tiek. Tau zinot, melas sau yra negerai.
Ir gali ziuret i savo vyra kai i zmogu, kuris yra antra tavo puse, kuris myli tave taip, kaip visad norejai ir nori, laikai ji sau tinkamu partneriu?
Atsakyti
QUOTE(open @ 2015 10 15, 13:38)
Save apgaudneji ir tiek. Tau zinot, melas sau yra negerai.
Ir gali ziuret i savo vyra kai i zmogu, kuris yra antra tavo puse, kuris myli tave taip, kaip visad norejai ir nori, laikai ji sau tinkamu partneriu?

Pagunda man buvo vienintelis gyvenime tikslas, kurio nepasiekiau, vienintelis vyras, kuris neskyrė man dėmesio kiek aš norėjau ir tai tebuvo tik užgaida pasiekti jį, sužadinti kažkokį jausmą jam. Kaip gi taip galėjo būt biggrin.gif blink.gif
Aš tai pripažinau. Turėjau kelis lūžius, gan stiprius ir man to užteko, bent jau šiai akimirkai,
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 13:43)
Pagunda man buvo vienintelis gyvenime tikslas, kurio nepasiekiau, vienintelis vyras, kuris neskyrė man dėmesio kiek aš norėjau ir tai tebuvo tik užgaida pasiekti jį, sužadinti kažkokį jausmą jam. Kaip gi taip galėjo būt biggrin.gif  blink.gif
Aš tai pripažinau. Turėjau kelis lūžius, gan stiprius ir man to užteko, bent jau šiai akimirkai,

Galbut viskas tuom ir baigsis, sis pagunda bus tau paskutinis, juk taip ir nepavyko rast tinkamo vyro.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2015 10 15, 11:39)
Kodėl savivertės trūkumo? Gal, kaip tik, vertinimas savęs aukštas. Nes, tavo ir jos savivertės supratimas yra skirtingi. O kas pasakys, kuri supranta geriau?

Kas kas pasakys biggrin.gif . Psichoterapeutai pvz. tongue.gif
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 15, 12:43)
Pagunda man buvo vienintelis gyvenime tikslas, kurio nepasiekiau, vienintelis vyras, kuris neskyrė man dėmesio kiek aš norėjau ir tai tebuvo tik užgaida pasiekti jį, sužadinti kažkokį jausmą jam. Kaip gi taip galėjo būt biggrin.gif  blink.gif

Ir čia sveika ir normalu pagal tave toks gyvenimo tikslas? rolleyes.gif tau būtina sulaukt dėmesio iš visų vyrų, kad jaustumeis kažko verta?
Atsakyti