Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dideja @ 2015 10 28, 13:09)
as silkinukiu neturiu 4 d, visos 2 d, galbut priklauso dar nuo krutines dydzio kaip ten uzsipildo tas virsus  biggrin.gif  man su A dydziu, plonom rankom, tai sakau tikrai viskas ten makaluoja kabaluoja, pazastys per daug iskirptos gaunasi  biggrin.gif  zodziu....  ax.gif

Va, pvz, na manęs kaip: [čia seniau kada pafokijus buvau]
1
2
3

6 dydis, 86 cm, pečiai siauri ir nuolaidūs.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 28, 14:14)

Rastafarinas, graziai wub.gif

Jo, as su 89 cm. 0 d. emiau, o pas tave 6 d. su 86 cm. ir gerai atrodo biggrin.gif Gerai cia mes perkam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 10 28, 14:12)
O as pirkau 0 d. su 89 cm., kaip manai, gera man bus g.gif As bijau, kad per maza nebutu, noriu laisvesnes ax.gif

nu turetu but gera smile.gif Bet Tavo krutine gi nemaza (lyginant su mano tongue.gif )
jei nebusiu pardavusi savos, kol atkeliaus taviske, galesim pasikeisti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 28, 14:14)
Va, pvz, na manęs kaip: [čia seniau kada pafokijus buvau]
1
2
3

1 ir 2 foto kaip ir viskas normaliai, o vat jau 3 foto is sono man nebegrazu blush2.gif
negaliu patiketi , kad cia 6 d, gal etiketes sumaisytos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 10 28, 13:12)
O as pirkau 0 d. su 89 cm., kaip manai, gera man bus g.gif As bijau, kad per maza nebutu, noriu laisvesnes ax.gif

taigi apsikeisit abidvi su Dideja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 10 28, 13:27)
1 ir 2 foto kaip ir viskas normaliai, o vat jau 3 foto is sono man nebegrazu  blush2.gif
negaliu patiketi , kad cia 6 d, gal etiketes sumaisytos lotuliukas.gif

na aš irgi neįsivaizduoju 6 dydžio su 86cm krūtine. Aš sau maksimum 2 dydį pirkčiau su 2cm mažesne krūtine. Nuotraukos labai mažos, tai tikrai sunku realiai įvertinti, kaip tas dydis ant jūsų atrodo. Nebent tik paskutinėje nuotraukoje matosi, kad labai daug iškirpta ties pažastimis. 4u.gif
Dabar pažiūrėjau kaip antrodo ant manekenės, tai ties pažastimis ant manekenės , mano skoniui, jau net per daug aptempta. Taigi lyginant nuotraukas, gali būti kad pas rastafariną 6 dydis smile.gif :
midnight floral top
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 28 spalio 2015 - 13:43
QUOTE(regal @ 2015 10 28, 14:37)
na aš irgi neįsivaizduoju 6 dydžio su 86cm krūtine. Aš sau maksimum 2 dydį pirkčiau su 2cm mažesne krūtine. Nuotraukos labai mažos, tai tikrai sunku realiai įvertinti, kaip tas dydis ant jūsų atrodo. Nebent tik paskutinėje nuotraukoje matosi, kad labai daug iškirpta ties pažastimis. 4u.gif
Dabar pažiūrėjau kaip antrodo ant manekenės, tai ties pažastimis ant manekenės , mano skoniui, jau net per daug aptempta. Taigi lyginant nuotraukas, gali būti kad pas rastafariną 6 dydis smile.gif :
midnight floral top

drinks_cheers.gif
aga, tikrai, db specialiai paziurejau, atrodo kaip isireze manikenei, toj foto, kur is sono ir jai jau taip turetu but nebepatogu biggrin.gif
reik ieskot to aukso vidurio biggrin.gif
gal pabandysiu ant saves nufotkinti ta 2 d ir imesti , paziuresit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 28 spalio 2015 - 13:54
QUOTE(Aireda @ 2015 10 28, 13:20)
Rastafarinas, graziai wub.gif

Jo, as su 89 cm. 0 d. emiau, o pas tave 6 d. su 86 cm. ir gerai atrodo biggrin.gif Gerai cia mes perkam biggrin.gif

biggrin.gif

Žinokit, ties pažastim tai man nėra per daug iškirpta [aš gal išvis to nelabai suprantu, kai rašo komentaruose, apie tas armoholes - man niekad ties pažastim platu nebūna, na tos skylės jeigu smile.gif . O šiaip ji jo, platoka, bet tai čia dar kaip nešiosi, biškį paderinu.
Aš kažkaip laikiausi minties, kad jei jau nešioju 4 dydį, nu tai ir nešioju 4 biggrin.gif , 6 bus platesnis šiek tiek biggrin.gif Visad man baisiau būna nusimažint. - Bet jei kas mainytųsi su manim šitą į 2trą, keisčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2015 10 28, 13:37)
[...] gali būti kad pas rastafariną 6 dydis smile.gif :

Gali gali, plati ji šiaip. Ir ilga. Turbūt su tais džinsais siaurais ji idealiausiai tinka. Ir platesniu, laisvu kardiganu.

Bet aš skūpydla man tokia graži ta medžiaga / spalva, nei mainytis siūliau nei parduoti biggrin.gif
Atsakyti
rastafarinai, o tai kiek plotis po pazastimis to 6 d? g.gif Jei mano 2 d - 50 cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 28 spalio 2015 - 14:09
QUOTE(desire @ 2015 10 28, 12:22)
Dar klausimas apie Pixie - kaip skalbiat jas?

turiu su oda. Skalbiau skalbyklėje normalia programa ir dar į džiovyklę įkišau biggrin.gif nu nieko, gyvos smile.gif nepakeitė vaizdo po vieno skalbimo. Šiaip aš kelnes apskritai retai skalbiu, nes nešioju ne kasdien, turiu tikrai ne vienas... nebent išsipurvinu, kaip kad su šitomis buvo..
Atsakyti
Ziurint is sono i ta manekene, tai man toks vaizdas susidaro, kad net rankos ikist iki galo neina. Prisegiota ten ir patvarkyta:-)
Man daugiau vietos ties pazastim lieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 28, 14:59)

Aš kažkaip laikiausi minties, kad jei jau nešioju 4 dydį, nu tai ir nešioju 4  biggrin.gif ,

Ale kaip Tu , kaip rasei su 86 cm ir siaurais peciais ta 4 d ir nesioji g.gif biggrin.gif

Mano peciai normalus, krutine su visais push upp ~ 89cm gal, nu soooociai man 2 d per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 10 28, 14:11)
turiu su oda. Skalbiau skalbyklėje normalia programa ir dar į džiovyklę įkišau biggrin.gif nu nieko, gyvos smile.gif nepakeitė vaizdo po vieno skalbimo. Šiaip aš kelnes apskritai retai skalbiu, nes nešioju ne kasdien, turiu tikrai ne vienas... nebent išsipurvinu, kaip kad su šitomis buvo..

thumbup.gif
Dziugu girdet, kad nera lepios.

Dar pasikartoju del Winnie pants: ar su 88 klubais uzteks 0 dydzio? Baisiai noriu uzsisakyt blush2.gif
Atsakyti