Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 27, 22:03)
Didėja, neparduokit šio grožio  bigsmile.gif - Kokia ji man nereali  thumbup.gif

O čia įmetu naują išparduotuvės linką, gal kam bus naudos smile.gif linkas

Bet iš Didėjos komentaro supratau, kad ji nemenkai didinta... o 6d laukiu. Savo įprastinio blink.gif

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2015 10 27, 21:03)
Ar imeta dar si palta?
[url=https://www.jcrew.com/lt/womens_category/outerwear/wool/PRDOVR~B4839/B4839.jsp]https://www.jcrew.com/lt/womens_category/ou...B4839/B4839.jsp[/url
Sapnuosiu jau as ji  biggrin.gif labai grazus man wub.gif

Tikrai ne karta esu maciusi papildyta.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 10 27, 20:46)
Tai manau, kad ja reikia pasitikėti  smile.gif . Dėl pixie nepaklausiau, tai jau dvejas  pardaviau ir finale vistiek jos rekomenduotas dydis tiks idealiausiai  smile.gif

Kelintas pixie dydis idealiausiai? O jos neprasitampo nesiojant? Turiu naujas 6R su panasiais cm, dabar atrodo geros, tai nezinau pradeti nesioti ar imti 4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2015 10 27, 22:13)
Kelintas pixie dydis idealiausiai? O jos neprasitampo nesiojant? Turiu naujas 6R su panasiais cm, dabar atrodo geros, tai nezinau pradeti nesioti ar imti 4  g.gif

4R, turėjau 6 R, bet po vieno nešiojimo smukt pradėjo, pardaviau, nors naujos atrodė pats tas, tik juosmuo laisvokas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 10 27, 21:24)
4R, turėjau 6 R, bet po vieno nešiojimo smukt pradėjo, pardaviau, nors naujos atrodė pats tas, tik juosmuo laisvokas buvo.

4u.gif
Atsakyti
Dar galiu pagirti Dannie pants.
Turiu dvejas. Lb patenkinta. Audinys skiriasi nuo pixie. Elastingos. Kelėnai neišdumba, puikiai skalbiasi. Tik užtrauktukas nugaroje ...
Jas i sale gera kaina vis įmeta, pastebėjau. Patarimas : Gigi foto tik nežiūrėkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 10 27, 21:08)
Bet iš Didėjos komentaro supratau, kad ji nemenkai didinta... o 6d laukiu. Savo įprastinio  blink.gif

Aš nešioju 4, bet šios 6 turiu (nebuvo tada mano dydžio)
Tai ji jo, į didumą, bet na tokia laisva ji turi būt. Gal ten vos platoka, bet normaliai ji atrodo tiek susikišus į sijoną, tiek taip palaidai ant džinsų.

Parašykit, kaip jum pasirodys ☺☔
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2015 10 27, 21:41)
Turiu dvejas. (...). Patarimas : Gigi foto tik nežiūrėkit  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 27, 22:03)
Didėja, neparduokit šio grožio  bigsmile.gif - Kokia ji man nereali  thumbup.gif

Neparduociau tikrai, jei ji man tiktu mirksiukas.gif Suprantu, kad ji neturi buti prigludusi, nu bet ant manes ji tiesiog kaba, ryskiai matosi, kad per didele .... ax.gif , manau 0 dydis jau visai kitaip ziuretusi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 27, 22:56)
Aš nešioju 4, bet šios 6 turiu (nebuvo tada mano dydžio)
Tai ji jo, į didumą, bet na tokia laisva ji turi būt. Gal ten vos platoka, bet normaliai ji atrodo tiek susikišus į sijoną, tiek taip palaidai ant džinsų.

blink.gif
na niekaip neisivaizduoju, idek foto pasirodyti kaip tas 6 d ziurisi , nesiojant 4 smile.gif
jei as nesioju 2 d, o sios 2 d man kabo, tai nezinau kaip turetu ziuretis ant manes 4 biggrin.gif
aisku, cia gal vel nuo bendro kuno sudejimo priklauso, kaip rubas ziuresis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 10 27, 22:41)
Turiu dvejas. Lb patenkinta.  Audinys skiriasi nuo pixie. Elastingos. Kelėnai neišdumba, puikiai skalbiasi. Tik užtrauktukas nugaroje ...
Jas i sale gera kaina vis įmeta, pastebėjau. Patarimas : Gigi foto tik nežiūrėkit  biggrin.gif

O kaip jų dydis? Irgi, kaip ir pixie, mažesnio, nei paprastai,reikia?
Atsakyti
neseku temos, gal jau ir buvo kalbėta..
domina šios suknutės dydžiai https://www.jcrew.co...C9228/C9228.jsp
gal kuri turit ir galit pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2015 10 27, 22:41)
Turiu dvejas. Lb patenkinta.  Audinys skiriasi nuo pixie. Elastingos. Kelėnai neišdumba, puikiai skalbiasi. Tik užtrauktukas nugaroje ...
Jas i sale gera kaina vis įmeta, pastebėjau. Patarimas : Gigi foto tik nežiūrėkit  biggrin.gif

Ar netraukia audinys pūkų? ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi ir gali dydzius pakomentuoti, o gal mani interneto platybese gyvai foto kaip atrodo?
https://www.jcrew.co...A...e&hash=row0
Atsakyti