Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dideja @ 2015 10 13, 08:39)
Cocainna, o situos megztukus jau gavai ?  smile.gif  https://www.jcrew.co...t...e&hash=row9

Nea,kita savaite tik 4u.gif daug vilciu dedu i juos smile.gif noreciau,kad tiktu dydis. Nes tokie minkstuciai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 13, 09:53)
Nea,kita savaite tik 4u.gif daug vilciu dedu i juos smile.gif noreciau,kad tiktu dydis. Nes tokie minkstuciai atrodo wub.gif

Aga, is tiesu mieli wub.gif
As tik galvoju, ar neprades raitytis ir suktis tie siulu papuosimai ant ju pradejus deveti, ar isskalbus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 10 13, 09:29)
Aga, is tiesu mieli  wub.gif
  As tik galvoju, ar neprades raitytis ir suktis tie siulu papuosimai ant ju pradejus deveti, ar isskalbus  g.gif

Greitu metu negalesiu sito dalyko pakomentuoti,retai skalbiu megztukus,po kokiu 3-4k devejimo tik (aisku jei neispurvinu) tai cia geriausiu atveju uz menesio nes kasdiena nedeviu.. lotuliukas.gif

Pasirodau su jeweled swing XXS
user posted image
Aptempia tik krutine(pilnas C dydis),galine dalis iki puses uzpakalio tikrai (164cm)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 13 spalio 2015 - 10:36
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 13, 11:35)
Pasirodau su jeweled swing XXS

Grazu smile.gif
Bet man is sito megztuko noretusi daugiau laisvumo, taip , kaip ant j.crew manikenes smile.gif
Sau imciau XS d smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 13 spalio 2015 - 11:51
QUOTE(Dideja @ 2015 10 13, 11:50)
Grazu  smile.gif
Bet man is sito megztuko noretusi daugiau laisvumo,  taip , kaip ant j.crew  manikenes smile.gif
Sau imciau XS d  smile.gif

As sau irgi pasiimsiu dar XS,o sita manau po skalbimo vieno, perleisiu. Nors siandien baisiai salta ir buvau trumpa odine,tai jis plevesavo ir pilvas susalo unsure.gif Tai kazin kas bus kai dar laisvesnis bus.. Arba kelniu reik ilgesniu liemeniu deveti.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 13, 13:09)
As sau irgi pasiimsiu dar XS,o sita manau po skalbimo vieno, perleisiu. Nors siandien baisiai salta ir buvau trumpa odine,tai jis plevesavo ir pilvas susalo unsure.gif Tai kazin kas bus kai dar laisvesnis bus.. Arba kelniu reik ilgesniu liemeniu deveti.

drinks_cheers.gif
gal kokia ilgesne striuke, ar paltuka reikia ant jo vilktis smile.gif
Atsakyti
Gal šias Martie kelnes kas turite-79-101 apimtim 6 ar 8 dyd reikėtų?
Ir palaidinės šios su 96 krūtine ir 6 ar 8 ?
Ačiū smile.gif
Ir dar -gal kuri turite pixie snap-front pant 4 dydi pardavimui, kad ir minimaliai dėvetas? Manosio 6 dyd prasitampe, per dideles man, teks pardavinėti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juorita: 13 spalio 2015 - 13:03
QUOTE(Juorita @ 2015 10 13, 13:51)
Gal šias Martie kelnes kas turite-79-101 apimtim 6 ar 8 dyd reikėtų?
Ir palaidinės šios su 96 krūtine ir 6 ar 8 ?

Neturiu, bet iš patirties siūlau imti tik dydžiu mažesnes tamprios medvilnės kelnes, nes jos gerokai prasitampo mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri turite tippi is naujesnes kolekcijos? https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0

Pas mane visi senesniu spalvu, tai pirkdavau XXS, nes XS per laisvas budavo. Taciau dabar raso, kad pasiaureje, tiek plotis, tiek rankoves, nezinau koki dydi imti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaciora*: 13 spalio 2015 - 20:01
QUOTE(Dideja @ 2015 10 13, 06:29)
Nu grazios tos sliopkes tikrai smile.gif  Bet kaip su patogumu  g.gif  man kazkodel rodosi, kad jos butu nepatogios aveti .. ax.gif

QUOTE(mimsy @ 2015 10 13, 07:42)
As tik po kambarius pasivaiksciojau, tai atrodo patogios, odyte minksta, patogiai apspaudzia, neslydineja peda, rimciau isbandysiu tik kita vasara smile.gif  O enura kiek pamenu i kelione vezesi ir gyre bigsmile.gif

patogios kiek gali buti patogios sliopkes biggrin.gif Aisku ilgiems pasivaiksciojimams tai nezinau, bet kiek as vaiksciojau tai viskas gerai. Su masina keliavom, tai buvo lux su jom masinoj kol vaziavom thumbup.gif
Labiausiai patinka svelni oda, kojai labai malonu su jom. Noreciau dar leopardiniu wub.gif

QUOTE(Dideja @ 2015 10 13, 11:50)
Grazu  smile.gif
Bet man is sito megztuko noretusi daugiau laisvumo,  taip , kaip ant j.crew  manikenes smile.gif
Sau imciau XS d  smile.gif

aha ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cocainna, grazus megztukas. Bet man irgi lyg laisvumo norisi daugiau blush2.gif Zodziu, guodziuosi, kad XS mano man tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2015 10 14, 07:41)
Cocainna, grazus megztukas. Bet man irgi lyg laisvumo norisi daugiau blush2.gif  Zodziu, guodziuosi, kad XS mano man tiks biggrin.gif

drinks_cheers.gif tiks,tiks,nepergyvenk irnesakyk.gif

Merginos,kaip galvojat imti man cocoon 2petite? Man ilgis truputi glumina... unsure.gif Nors gal jis ir turi vos dengti uzpakali? Nes pagal ismatavimus kaip ir visur platus,bet gerai,nes vakar pasiemiau paltuka is MaxMaros ir jis irgi toks oversize,bet ilgesnis unsure.gif Nes nuo kaklo siules nugaros per viduri tik 75cm,noretusi bent 80 g.gif
Atsakyti