Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

o ta samanineryderpant kelniu spalva negrazi ?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 10 14, 16:53)

Asmeniskai man ne, net nezinociau prie kokiu kitu spalvu ja derinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 10 14, 15:26)
Nei masinė nei ką, normalai viskas  biggrin.gif Man pvz jų nereik, atspariakas  biggrin.gif

As irgi paskutinius metus labai pradejau atrinkinet ka pirkt,ir labai "atspari" pasidariau tiems masiniams pirkimams,ir ka,zymiai maziau tenka rubams keliauti i isparduotuve,o pirkiniai zymiai labiau dziugina thumbup.gif

QUOTE(stuleju @ 2015 10 14, 15:46)
Cocainna, parodyk ka prigriebei bigsmile.gif Gal nusibezdzionauciau lotuliukas.gif 4u.gif

As salika ta nauja pasiemiau,nes turiu tamsiai sokoladini paltuka,tai galvoju tiks spalva,o jei ne,bus anytai dovanu gimtadienio proga biggrin.gif
user posted image
Paskui sita medziojau seniai,100% wool ir storesnis toks,tai pavasari sueis net kaip virsutinis rubelis manau,nes jis ilgesnis toks,man turetu uzpakali dengti ir oversized labiau.
user posted image
Na,o sita,kai tik buvo papildymas naujos kolekcijos ir buvo pilna kaina,pamaciau ir pasakiau,kad kai nukainuos butinai imsiu doh.gif Vakar dar ziurejau buvo sumazinta kaina iki 138$ -40% ir taip rankos nieztejo,bet islaukiau,siandien sumazinta kaina iki 99.99$ ir -40% tai kur neimt.. cool.gif
user posted image
Papildyta:
Dar sito megztuko noresiu prie geresniu laiku wub.gif
Sitas grozisikrites i aki..
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 14 spalio 2015 - 18:06
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 14, 18:03)
As irgi paskutinius metus labai pradejau atrinkinet ka pirkt,ir labai "atspari" pasidariau tiems masiniams pirkimams,ir ka,zymiai maziau tenka rubams keliauti i isparduotuve,o pirkiniai zymiai labiau dziugina thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Puikūs visi pirkiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 10 14, 18:13)
drinks_cheers.gif
Puikūs visi pirkiniai 4u.gif

Aciu 4u.gif

Pries pora dienu tiesa dar paemiau skrybele pilka,naujesne,su odiniu apvadu. Tai gal visai tiktu prie sito pilko megztuko g.gif

Beje as vis dar neatsidziaugiu Cap'u vilnoniu su odiniu snapeliu (nors ir turiu metus jei nedaugiau). Nu "kietas" jis ne tas zodis biggrin.gif Dabar net puikiai "sueina" man.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2015 10 14, 15:53)

Nelabai supratau apie kokia Jus. Apie sia gal?
user posted image
Man tai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 14 spalio 2015 - 18:21
QUOTE(Lin1 @ 2015 10 14, 16:53)

puiki spalva, tikrai nesunku derinti
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 10 14, 18:13)

wub.gif

Atrodo gerai, bet turiu labai panašios sudėties iš Denim&Suply (per pusę vilna ir šilkas, ir irgi su tokiais margumais) - burbuliuojasi kaip gyvatė doh.gif Bet gal Jcrew būtų kokybiškesnis...
Atsakyti

Nerealūs pirkiniai, ypač šalikas ! thumbup.gif beigi megztukas drinks_cheers.gif

O va tokį panašų kaip nuorodoje - kuris man labai gražus, chunky tas susiaučiamas megztukas ilgas - šiandien tokio tipo matavaus, ir ką gi ką gi teko nusliūsti didžiai, nes jis mano figūrai visiškai netiko. Storino per pilvą, netikėtas vaizdas buvo doh.gif biggrin.gif Taip kad ramu man ir dėl tokių bus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2015 10 14, 18:51)
puiki  spalva,  tikrai  nesunku derinti

man samanine net labiau , dabartiniams orams- rudeniui bigsmile.gif jos smagios ar ne ? laukiu maddie pant, ir jei gera kaina bus imsiu tikriausiai ir ryder smile.gif
Papildyta:
[quote=Cocainna,2015 10 14, 18:23]

Cocainna ar gavai tuos megztukus , sviesia melsva ir rozini ? cable crewneck sweater? pasiemiau ir pradejau dvejoti, toks jausmas kad nepatiks man.. kazkas su juo ne taip bus...
Papildyta:

ne i crew tema, bet gal kam kasmyrinio megztuko pirkto su 18-19 proc nuolaida, M dydzio , perleisciau skaiciukus , uzsakytas per rudaplauke ,

sis: http://www.bluefly.c...8401/detail.fly
Atsakyti
wub.gif

Sitas koks fainas drinks_cheers.gif ir dar su baby alpaka bigsmile.gif (tik idomu kiek procentu g.gif ) manau turi buti labai geras. bet itariu nesulauks jis didelio nukainavimo unsure.gif
Atsakyti
Cocainna, labai grazus pirkiniai. thumbup.gif Ypac salikas, ir pati tokio noreciau, tik galetu truputi pigiau kainuot. hihihi.gif Palepino su tokiom didelem nuolaidom, tai dabar vis pigiau visko norisi. biggrin.gif
Ikelk nuoroda skrybeliuko. bigsmile.gif Kaip eina man dabar skrybeles. Per bais dideli nora nusipirkau 3 fedoras, tikrai galvojau, kazka parduosiu. Ale taip visos ir modeliu, ir spalvom tinka, tai visas ir pasilikau. biggrin.gif Ir komplimentu kiek sulaukiu. bigsmile.gif Zodziu, geris tas kriu. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2015 10 14, 21:04)
Atrodo gerai, bet turiu labai panašios sudėties iš Denim&Suply (per pusę vilna ir šilkas, ir irgi su tokiais margumais) - burbuliuojasi kaip gyvatė  doh.gif  Bet gal Jcrew būtų kokybiškesnis...

Aš turiu labai senos kolekcijos storą Kriu megztinį iš šilko ir medvilnės. Iš pradžių žiauuuuriai burbuliavosi, net galvojau išmesti, bet išvaliau valykloje ir nuo to laiko jau 3-4 metai - jokio burbuliuko thumbup.gif Nuneškit ir savąjį į valyklą, turėtų padėt.
Atsakyti