Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 11, 21:27)
Ačiū merginos už pasidalinimus  smile.gif
Nu, OK. [ biggrin.gif ]

Ačiū dar syk, na, jau išdrąsėsiu matyt kokį grožį užmačius.  biggrin.gif

prakalbus apie sijonus prisiminiau gi kad dar sijona turiu poliesterini biggrin.gif tai irgi lux thumbup.gif nesilamdo visiskai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, noriu pasiteirauti apie jcrew factory keletą daiktelių, kokį sijonuko dydį pirkti jei per liemenį apie 72?

Sijonas

ir va ši palaidinė labai traukia, tik irgi suabejojau, ar 6 tiks su 90 per krūtinę?

Blouse

Megztinį tai galvoju M imti... įtariu paskęsti, bet nemėgstu labai aptemptų

Megztinis

Gal dar spėsiu sulaukti patarimų kol nuolaida galioja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 11 lapkričio 2015 - 23:06
QUOTE(songaila @ 2015 11 11, 23:05)
Sveikutės, noriu pasiteirauti apie jcrew factory keletą daiktelių, kokį sijonuko dydį pirkti jei per liemenį apie 72?

Sijonas

ir va ši palaidinė labai traukia, tik irgi suabejojau, ar 6 tiks su 90 per krūtinę?

Blouse

Megztinis

Gal dar spėsiu sulaukti patarimų kol nuolaida galioja  blush2.gif

Megztini tik S, ir tai bus polaisvis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 11 11, 23:16)
Megztini tik S, ir tai bus polaisvis.

Ačiūū... užsegami tai man M siauri sad.gif aktualiau tas sijonukas ar neveržtų s dydis
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 11, 18:29)
Merginos, norėčiau paklausti jūsų nuomonės: kaip jums Crew polyester rūbai? Vis užmatau grožių - kelnių, sijonų, palaidinių. Kaip jums nešiojasi: ar nešunta vasarą, nesielektrina žiemą? Ar nesitikėt stebuklų dėl poliesterio net iš Crew?  biggrin.gif

Paantrinsiu jau pasisakiusioms merginoms - labai faini tie rūbai! Vakare nusirengi, įkiši skalbenkėn, ant pakabos - ir kaip naujas ryte! Nei lygint, nei valyt valykoj drinks_cheers.gif

QUOTE(Carlin @ 2015 11 11, 20:34)
o va su vilnonėmis campbell vargstu  doh.gif  tokios fainos, beeeet taip pukuojasi, kad baisu  unsure.gif viską sutraukia ką įmanoma.. nuo vilnonio palto, kašmyrinio megztuko... nežinau kiek kartų per dieną valau jas.

Ot kaip čia taip jums unsure.gif Mano mylimiausios kelnės, žiemą vasarą nešiojau navy spalvos - jokio pūko niekad nesurinko...

QUOTE(songaila @ 2015 11 12, 00:05)

Megztinis

Gal dar spėsiu sulaukti patarimų kol nuolaida galioja  blush2.gif

Imkit S, aš M perku su 100 cm krūtine, ir nebūna pertempti.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 11 12, 08:51)
Ot kaip čia taip jums unsure.gif Mano mylimiausios kelnės, žiemą vasarą nešiojau navy spalvos - jokio pūko niekad nesurinko...

pas mane irgi navy g.gif šiaip labai fainos, patogios, keliai neišsimuša, bet tas pūkų traukimas doh.gif

gal prie megztuko nenešioji? g.gif nes aš jas vis prie kokio trumparankovio kašmyro ar kito megztuko su vilna apsivelku, gal reik pabandyt prie palaidinės.

aišku, pas mane namie dar baltas katinas, tai ir visiškai pūkų netraukiantys rūbai pasipukuoja biggrin.gif bet kad net ir darbe aš jas po 5 kartus turiu valyt...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 11 12, 10:00)
pas mane irgi navy  g.gif šiaip labai fainos, patogios, keliai neišsimuša, bet tas pūkų traukimas  doh.gif

gal prie megztuko nenešioji?  g.gif  nes aš jas vis prie kokio trumparankovio kašmyro ar kito megztuko su vilna apsivelku, gal reik pabandyt prie palaidinės.

aišku, pas mane namie dar baltas katinas, tai ir visiškai pūkų netraukiantys rūbai pasipukuoja biggrin.gif bet kad net ir darbe aš jas po 5 kartus turiu valyt...

Vasarą su palaidinėm dėvėjau, o dabar su merinukais (Charley ir tippi), jokio pūko. Arba aš jų atidžiai neapžiūrėjau, beeeet akių tikrai nebado biggrin.gif

Žiū, o kaip jas dabar dėvit? Prie aulinukų aukštu kulnu? Jau kelios savaitės nebuvau išsitraukus, nepaderinu kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 11 12, 08:51)
Paantrinsiu jau pasisakiusioms merginoms - labai faini tie rūbai! Vakare nusirengi, įkiši skalbenkėn, ant pakabos  - ir kaip naujas ryte! Nei lygint, nei valyt valykoj drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Va tas paboldintas tai man išvis patinka thumbup.gif

QUOTE(songaila @ 2015 11 11, 23:57)
Ačiūū... užsegami tai man M siauri sad.gif aktualiau tas sijonukas ar neveržtų s dydis

Per juosmenį 72 [ta prasme per ploniausią vietą, virš bambos]? Tai tiktų turbūt ir 4, jei nemėgstate, kad veržtų. Mačiau Išparduotuvėj tokį parduoda bordo spalvos - galite paklasuit išmatavimų [2 dydį berods]. Aš pati neturiu to modelio, bet turiu Cew tokį vilnonį, per priekį užsagstomą [toks sunkus ir be galo fainas biggrin.gif ]. Tai su 75 cm turiu 6 dydį. Jis man žemiau bambos, nes aš irgi nemėgstu kai veržia "per skrandį", to aukšto juosmens.

Gal dar kuri patars?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 lapkričio 2015 - 09:28
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 11 12, 09:21)
Žiū, o kaip jas dabar dėvit? Prie aulinukų aukštu kulnu? Jau kelios savaitės nebuvau išsitraukus, nepaderinu kažkaip.

prisiminiau, kad ir prie tippio valiau ir valiau jas biggrin.gif

dabar dėviu prie aukštakulnių ankle boots, nors darbe vistiek mėgstu persiauti į paprastus aukštakulnius ax.gif

aš tai ir šilko į valyklą nenešu blush2.gif gaila man laiko ir kažkaip man rūbai turi tarnaut, o ne aš jiems biggrin.gif o su ta valykla nešk, nepamiršk pasiimti doh.gif
kišu į skalbenkę rankiniu rėžimu, tada į džiovyklę delicate programa ir viskas biggrin.gif bet ir kašmyrą aš taip plaunu/džiovinu smile.gif

tik jau tikrai brangius rūbus, kuriuos būtų gaila sugadinti nešu į valyklą. O tuos visus kasdieninius, nepriklausomai ar šilkas, ar kašmyras skalbiu ir džiovinu namie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 12 lapkričio 2015 - 09:38
O dėl tų baltinukų berankovių ar būtų kas patars? Labai nemėgstu irgi kad būtų aptempti ir rankas, tiksliau pažastis veržtų, reikia po megztinukais patogiai vilkėti smile.gif Lauksiu
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 11 12, 10:49)
O dėl tų baltinukų berankovių ar būtų kas patars? Labai nemėgstu irgi kad būtų aptempti ir rankas, tiksliau pažastis veržtų, reikia po megztinukais patogiai vilkėti smile.gif Lauksiu

Nu turėtų tikt. Sunku visuomet patarti, nes dar priklauso, paltūs pečiai ar ne, bendras kūno sudėjimas. Aš su 86 cm marškinukų, bliuzelių imu 4 dydį.
Atsakyti
Ačiukas, niu va dydžius susidėliojau daba vėl teks nuolaidos laukti
Prie to paties dar kelnes įsimečiau, galvoju ar tiktų 4 petite:

Kelnės

Klubai apie 97, ūgis 164 smile.gif

Atsakyti