Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 12, 12:19)
Nu turėtų tikt. Sunku visuomet patarti, nes dar priklauso, paltūs pečiai ar ne, bendras kūno sudėjimas. Aš su 86 cm marškinukų, bliuzelių imu 4 dydį.

Nesuprantu as, Rastafarinas, kaip Tau su 86 cm. tinka 4 d. biggrin.gif Tai yra teoriskai man nesuprantama, bet praktiskai tai tikiu, kad taip gali buti.

Pvz. i mano silkine palaidine 2 d., drauge su 90 cm. vos tilpo, o man ji labai plati buvo biggrin.gif

Songaila, man rodos su 90 cm. 4 d. per akis bus, 6 d. tikrai per didelis bus. As sau su 89 cm. imciau 2 d. ir tiktu mirksiukas.gif Bet mano sudejimas smulkus, visa apimtis pacioje krutineje, o ne krutines lastoje.
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 11 12, 12:29)
Ačiukas, niu va dydžius susidėliojau daba vėl teks nuolaidos laukti
Prie to paties dar kelnes įsimečiau, galvoju ar tiktų 4 petite:

Kelnės

Klubai apie 97, ūgis 164  smile.gif

petite dydis dazniausiai buna pamazintas, todel 4 petite bus mazos kelnes.
Atsakyti
aciuks.gif

tai kelnių pagal viską 8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 12 lapkričio 2015 - 11:48
QUOTE(Aireda @ 2015 11 12, 11:35)
Nesuprantu as, Rastafarinas, kaip Tau su 86 cm. tinka 4 d.  biggrin.gif  Tai yra teoriskai man nesuprantama, bet praktiskai tai tikiu, kad taip gali buti.

Pvz. i mano silkine palaidine 2 d., drauge su 90 cm. vos tilpo, o man ji labai plati buvo  biggrin.gif

Songaila, man rodos su 90 cm. 4 d. per akis bus, 6 d. tikrai per didelis bus. As sau su 89 cm. imciau 2 d. ir tiktu mirksiukas.gif Bet mano sudejimas smulkus, visa apimtis pacioje krutineje, o ne krutines lastoje.

I vėl prasideda biggrin.gif lotuliukas.gif - Juokauju biggrin.gif
Nu ką aš žinau. Kaip jau ir rašiau - 2 dydis man kažkaip veržė per pečius. Gal aš tų veržimų nepernešu, nemėgstu ir "tip-top".

Tai subjektyvūs čia tie patarimai gaunasi. doh.gif smile.gif

- Aireda, tai jūsų gal kūnelis labai laibas? Kaulų struktūra, pan.? Čia ta krūtinė tai gal dar net ne rodiklis? [jau lyg irgi buvo kadaise šneka apie tai - ko čia tik neprikalbėta biggrin.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 lapkričio 2015 - 11:59
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 12, 12:47)
I vėl prasideda  biggrin.gif  lotuliukas.gif - Juokauju  biggrin.gif

Tai, kad svarbiausia, rasti tinkama dydi, o jau ar 0,2,4 ir t.t., ne taip svarbu mirksiukas.gif

As tik del to vel uzvedziau ta tema, kad kaip sunku issirinkti tinkama dydi, kai prisiskaitai tokiu komentaru ax.gif

O jcrew ta midnight floral berankove silkine 0 d. man puikiai tiko su 89 cm., nors jau bijojau, kad bus maza doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 11 12, 12:01)
Tai, kad svarbiausia, rasti tinkama dydi, o jau ar 0,2,4 ir t.t., ne taip svarbu mirksiukas.gif

As tik del to vel uzvedziau ta tema, kad kaip sunku issirinkti tinkama dydi, kai prisiskaitai tokiu komentaru  ax.gif

O jcrew ta midnight floral berankove silkine 0 d. man puikiai tiko su 89 cm., nors jau bijojau, kad bus maza doh.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif Net ir Crew psl. - nežinai, kuo tikėt - vienoms fit like a glove, kitoms - runs huge smile.gif

Dėl antros menu su Didėja lyginom - labai minimalai cm per krūtinę [ biggrin.gif ] skyrėsi, vos 1,5 c, jei menu [tarp 2 ir 6 dydžių]
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 12, 13:08)
drinks_cheers.gif Net ir Crew psl. - nežinai, kuo tikėt - vienoms fit like a glove, kitoms - runs huge  smile.gif

Dėl antros menu su Didėja lyginom - labai minimalai cm per krūtinę [ biggrin.gif ] skyrėsi, vos 1,5 c, jei  menu [tarp 2 ir 6 dydžių]

Tai va, gal ir tas 0 d. nelabai nuo 6 d. skiresi biggrin.gif

As pvz pirkau sijona 0 d., bet nusprendziau, kad vis delto reikia man didesnio, parsisiunciau 2 d. Ir ka jus manot, jie praktiskai identiski buvo doh.gif biggrin.gif

O siaip, as linkusi dabar imti geriau didesni, nei mazesni dydi. Kazkaip su didesniu ir patogiau ir jautiesi kazkaip liekniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 11 12, 12:15)
<...> ir jautiesi kazkaip liekniau biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif TRUE. smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit imesti sio megztinio nuoroda? smile.gif Patiko, bet XXS man reikia, o isparduotuveje XS smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 11 12, 12:15)
O siaip, as linkusi dabar imti geriau didesni, nei mazesni dydi. Kazkaip su didesniu ir patogiau ir jautiesi kazkaip liekniau biggrin.gif

dėl dydžių tai jo, senai pastebėjau, kad kalbant tiek apie batus, tiek apie rūbus tie cm nieko nereiškia biggrin.gif

o man žiūrint kaip koks rūbas. Viršutinis megztukas laisvas ok, bet gavau aš tas midnight floral kelnes 0 dydžio ir man jos per laisvos. Dar kai medžiaga stora, žiūriu į veidrodį ir jaučiausi dviem dydžiais didesnė doh.gif aišku kai barška siūlės tai ne kas, bet kai kabo irgi nieko gero unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 11 11, 23:05)
Sveikutės, noriu pasiteirauti apie jcrew factory keletą daiktelių, kokį sijonuko dydį pirkti jei per liemenį apie 72?

Sijonas

4

QUOTE(songaila @ 2015 11 12, 11:29)
Ačiukas, niu va dydžius susidėliojau daba vėl teks nuolaidos laukti
Prie to paties dar kelnes įsimečiau, galvoju ar tiktų 4 petite:

Kelnės

Klubai apie 97, ūgis 164  smile.gif

bus mazos 4P Jums, 6 dydzio reiktu ir netgi ne P, o Regular 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 11 12, 12:45)
aciuks.gif

tai kelnių pagal viską 8

jeigu is petite skyriaus tai 8, o jeigu is regular skyriaus tai 6. Bet ,konkreciai ,siu kelniu neturiu, tai negaliu garantuoti.
Atsakyti