Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 12, 18:37)

O kas ten per programa? Taip įdomiai, kad mažiau. Nu nebent klubus matuoja ten kur dubens kaulai maždaug.

ai kazka rezidentai ten stebejo - kaip keiciasi nestumo ir po gimdymo kunas moters smile.gif kazkoki darba dare smile.gif ta va jie ten ir matavo kur dubens kaulai - auksciau nei ta placiusia vieta ( kur as irgi visada mauodavau) ir sake, kad ten klubu matmuo ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 12, 17:37)
Tai gal pagaliukai? Pas mane šlaunys yra rimtos, žinok  biggrin.gif

Nu tikrai ne pagaliukai schmoll.gif bet aš mažo ūgio (164) ir smulkių kaulų, tai ant manęs visi cm kitaip atrodo. Blauzdos 33 cm, šlaunys ~50. Gal matmenys ir ne dideli, bet prie mano ūgio nepanašūs į pagaliukus biggrin.gif

Tiesa, gavau Cyprus sandals g.gif ar jie nešiotini? Nes man tai skirtingi atrodo:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 12 lapkričio 2015 - 19:39
QUOTE(Carlin @ 2015 11 12, 19:38)

Gražūs. Nešiotini drąsiai.
Aš turiu tokias Birkenstock ar kaip ten tipo. Tai jos raštuotos, ir tie raštai, kai gerai įsižiūri, irgi ne vienodi. Irgi abejojau, kas čia per tvarka dabar biggrin.gif
Bet patarė nešiot, ir ok viskas. O čia tai nematau aš didelio skirtumo, vos vos rašto dažnumas skiriasi. netgi įdomiau, - o juk gal taip ir turi būti?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2015 11 12, 19:44)
Gražūs. Nešiotini drąsiai.
Aš turiu tokias Birkenstock ar kaip ten tipo. Tai jos raštuotos, ir tie raštai, kai gerai įsižiūri, irgi ne vienodi. Irgi abejojau, kas čia per tvarka dabar  biggrin.gif
Bet patarė nešiot, ir ok viskas. O čia tai nematau aš didelio skirtumo, vos vos rašto dažnumas skiriasi. netgi įdomiau, - o juk gal taip ir turi būti?

Bet kiek gūglinau, visos labai panašios. Ta prasme nėra tokio žymaus skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 10 27, 21:36)
10 imciau.

Labai dėkoju dėl dydžio patarimo. Ėmiau 10, tinka ideliai ir ilgis R 1,72 cm kaip manekenei. Pati suknelė super, spalva šiek tiek tamsesnė. Net labiau patiko nei populiarioji JACQUARD ZIP-POCKET SHIFT DRESS
user posted image
Atsakyti
Del suknutes kokį rekomenduotumėte Petite ar Regular jeigu ūgis 162 cm? Aciu
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2015 11 12, 22:08)
Del suknutes kokį rekomenduotumėte Petite ar Regular jeigu ūgis 162 cm? Aciu

Gal Petite, Regular būtų žemiau kelių . Jei gerai nužiūrėjau, P trumpesnė apie 7 cm už R.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 11 12, 19:38)
Tiesa, gavau Cyprus sandals  g.gif  ar jie nešiotini? Nes man tai skirtingi atrodo:

na va kaip tik pavyzdys kodel jos buvo grazintos ir paskui del to tiek nukainuotos biggrin.gif ax.gif

Papildyta:
Ateinu pareklamuoti biggrin.gif
Gavau sia suknele https://www.jcrew.co...E2099/E2099.jsp

Labai patiko. Tokia paprasta bet neprasta kasdiene suknele. Su ismatavimais ~ 85-70-96/98 emiau 6 dydi ir thumbup.gif Atrodo kaip ant manekenes. Bus labai nesiojama ir ziema su svarku ar kardiganu. Dirbtine oda kokybiska, minkstute, svelnute. Pacios sukneles medziaga tokia panasi i kostiumine, neplona, standesne. Kol kas vienintelis minusas, kad nurodytas sausas valymas ax.gif na bet cia ne pirmas kartas biggrin.gif
Zodziu rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau su ZIP-FRONT PENCIL SKIRT IN SPARKLE TWEED. https://www.jcrew.co...t...e&hash=row4

Dydis Regular 2. Ismatavimai: liemuo 35 cm, klubai 46,5 cm, visas ilgis 62 cm. Nuotraukos prasau necituoti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 12 lapkričio 2015 - 22:45
LM labai gerai atrodo thumbup.gif Bateliai dar labai faini wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 11 12, 22:51)
LM labai gerai atrodo   thumbup.gif Bateliai dar labai faini  wub.gif  4u.gif

na pas tave ir reakcijos greitumas biggrin.gif Dekui 4u.gif Bet spaudzia per liemeni (ko foto nesimato ir nesijaucia deja), reik 4 d. doh.gif bateliai Coach
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 12 lapkričio 2015 - 22:54
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 11 12, 22:54)
na pas tave ir reakcijos greitumas  biggrin.gif Dekui  4u.gif Bet spaudzia per liemeni (ko foto nesimato ir nesijaucia deja), reik 4 d.  doh.gif  bateliai Coach

biggrin.gif eik tu, tai kada cia spejai taip pasitaisyt blink.gif tuoj ziurek vienoda dydi nesiosim lotuliukas.gif
na is foto tikrai neatrodo kad per liemeni spaustu ... sakyciau dydis idealiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 12 lapkričio 2015 - 23:00