Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Dideja @ 2015 12 04, 08:18)
drinks_cheers.gif
kaip ir dauguma kitu graziu j.crew megztinuku  ax.gif Aukstesnems butu iki bambos...nekas  ax.gif

mano ūgis viso labo 164, bet kad ir man paskutiniai pirkti megztukai trumpi unsure.gif
aišku aš perku XXS, XS dydžius, tai jų ilgiai atitinkamai dar trumpesni nei kokio S.
šiandien apsivilkau SEQUINED FLORAL SWEATSHIRT nu ir trumpas jis man, vis norisi žemyn patempti. Dydis xxs.

QUOTE(Dideja @ 2015 12 04, 10:27)
nu nezinau kaip ten del tu  kudenu  biggrin.gif as kudena, bet paskutiniu metu man nebetinka ju kelnes iprastas 2 dydis, per liemeni, kaip ir viskas ok, bet va klubai ir slaunys man jau platu  ax.gif
atsisiunciau lauryna50 isgirtas Dannie pant  https://www.jcrew.co...B0904/B0904.jsp 2 d ir per placios ax.gif taip gaila, fainos kelnytes....

o tai kodėl Jūs 2 dydį perkat? gi yra ir 0, ir 00 biggrin.gif aš iš 2 dydžio kelnių iškrisčiau neatsisegus biggrin.gif

vakar va švarką gavau 00 dydžio ir kažkaip jaučiu, kad 000 būtų dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 12 04, 08:50)
radau  SM realia foto, zvilgtelk i 140 zinute  4u.gif  http://www.supermama...?...7857&st=132

Ačiū, mačiau šitą internete, bet esu ir kitokių visai tų realių spalvų mačius biggrin.gif čia nuo fotoaparato priklauso gal, dar įdomu kieno nors nuomonė. Negi niekas negavos tų ryžų striukių g.gif
Nes man parde neatsiuntė jos, pagavau navy, bet nežinau ar aš jos noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 12 04, 14:04)
konkreciai sito megztuko neturiu, taciau esu turejusi tokios sudeties factory cardigana......tai po poros uzsidejimu tapo nebetinkamas deveti, netgi buvo neimanoma tu pasivelimu nurinkti, siausesi, velesi istisi plotai...

QUOTE(Cocainna @ 2015 12 04, 14:54)
Kai pirkau factory pries kokius 3 metus,kokybe nusileido tik prastesne sudetim jcrew rubeliams,atsimenu ir paryziete turejau ir buldoga factory linijos,tai nesiojosi labai gerai,silti,neskysti,ir net burbuliavosi minimaliai,o dabar tai net nera kaip apibudinti tu rubeliu... unsure.gif kokybe factory baisiai suprastejo smile.gif

o aš turejau factory su kazkokiu suniu, ne buldoga, tai baisu, nusiburbuliavo..gal net po vieno karto-reikejo pesiot

tai visgi susilaikysiu, pasiemiau factory velvetkes, nu paziuresim...kelniu nesu pirkus
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 12 04, 16:38)
tai visgi susilaikysiu, pasiemiau factory velvetkes, nu paziuresim...kelniu nesu pirkus

Turėjau velvetkes seniai, tai man labai nepatiko - kažkokios striukos, lįsdavo pačios žinot kur (o dar šviesios doh.gif ), tai taip ir nedėvėjau
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 12 04, 17:07)
Turėjau velvetkes seniai, tai man labai nepatiko - kažkokios striukos, lįsdavo pačios žinot kur (o dar šviesios doh.gif ), tai taip ir nedėvėjau

pabandysiu, inseam 33, tai gal nebus striukos....jei rasciau geras tinkancias velvetkes-imciau urmu, bet noriu geru minkstu, talbotse pasiziurejau-baisiai brangios_o jei netiks, kad tiktu, tai viskas ok, loft turiu, labai plonos jau man pasitaike, ralpho irgi nepigios, velgi baisu pirkt, brangiai nupirkus, gali tekti kazkam padovanot, nelabai kotiruojamas rubas pas mus..prisiminaiu GAP bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 04 gruodžio 2015 - 16:26
QUOTE(dives @ 2015 12 04, 16:23)
pabandysiu, inseam 33, tai gal nebus striukos....jei rasciau geras tinkancias velvetkes-imciau urmu, bet noriu geru minkstu, talbotse pasiziurejau-baisiai brangios_o jei netiks, kad tiktu, tai viskas ok, loft turiu, labai plonos jau man pasitaike, ralpho irgi nepigios, velgi baisu pirkt, brangiai nupirkus, gali tekti kazkam padovanot, nelabai kotiruojamas rubas pas mus prisiminaiu GAP bigsmile.gif

Čia OT, bet man pačios geriausios velvetkės AE. Pirktos prieš kokius 3 metus. Skinny modelis, neišsitampo. Urmu papirkau biggrin.gif
Dar Rugby velvetkių turiu iš senų laikų pakaupus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 12 04, 18:39)
Čia OT, bet man pačios geriausios velvetkės AE. Pirktos prieš kokius 3 metus. Skinny modelis, neišsitampo. Urmu papirkau biggrin.gif
Dar Rugby velvetkių turiu iš senų laikų pakaupus  bigsmile.gif

o Rugby kokių spalvų buvo, pamenu wub.gif
laukiu gero kodo ae, kažkaip pagaili šiemet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 12 04, 15:02)

o tai kodėl Jūs 2 dydį perkat? gi yra ir 0, ir 00 biggrin.gif aš iš 2 dydžio kelnių iškrisčiau neatsisegus  biggrin.gif

vakar va švarką gavau 00 dydžio ir kažkaip jaučiu, kad 000 būtų dar geriau biggrin.gif

todel ,kad nesu smulkiu kaulu, tiesiog siaip plona, slaunys plonos biggrin.gif Manau, kad 0 d man per liemeni butu siauros, nes liemuo 2 d viskas ok, tiesiog per kitur visur platu ax.gif
Atsakyti
Su 98 cm klubais kokį sijonų dydį imat iš factory? Pavyzdžiui, pencil skirt tarkim tokio 8 ar 10? Iš Jcrew turiu vieną sijoną tokio tipo, tai ėmiau 10 dydį ir tiko, dabar galvoju, kaip su factory g.gif Nemėgstu labai aptemptų, bet tas pencil negražiai atrodys, jei per didelis unsure.gif

Paskaičiau čia atsiliepimus, tai visai susimaišiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 05 gruodžio 2015 - 15:21
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 05, 15:20)
Su 98 cm klubais kokį sijonų dydį imat iš factory? Pavyzdžiui, pencil skirt tarkim tokio 8 ar 10? Iš Jcrew turiu vieną sijoną tokio tipo, tai ėmiau 10 dydį ir tiko, dabar galvoju, kaip su factory  g.gif Nemėgstu labai aptemptų, bet tas pencil negražiai atrodys, jei per didelis  unsure.gif

Paskaičiau čia atsiliepimus, tai visai susimaišiau  blink.gif

Turiu Jusu norimo sijono 4 dydi, per liemeni ~ 40 cm, placiausioj vietoj ~ 49 cm. Tas pats ir siu sijonu
Atsakyti
QUOTE(saturday @ 2015 12 05, 15:58)
Turiu Jusu norimo sijono 4 dydi, per liemeni ~ 40 cm, placiausioj vietoj ~ 49 cm. Tas pats ir siu sijonu

4 dydis 40 cm? blink.gif Turiu sijoną iš jūsų antros nuorodos, tiesa, pirktą prieš porą metų, tai 10 dydžio liemuo yra 40 cm. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2015 12 05, 16:35)
4 dydis 40 cm?  blink.gif Turiu sijoną iš jūsų antros nuorodos, tiesa, pirktą prieš porą metų, tai 10 dydžio liemuo yra 40 cm. unsure.gif

Tai tada arba issitampe, arba tarybinis metras blogai matuoja, reikes paieskoti kito biggrin.gif
FOTO
Atsakyti