Merginos, gal kam yra dare Memorial polipo salinima pries punkcija (ar isodinima, ar kartu, viebu metu)? Pasidalinkite patirtimi kada konkreciai dare, kaip ten viskas vyksta ir kiek uz tai reiks moketi.
Sveikutes
Registras.
Merginos, gal kam yra dare Memorial polipo salinima pries punkcija (ar isodinima, ar kartu, viebu metu)? Pasidalinkite patirtimi kada konkreciai dare, kaip ten viskas vyksta ir kiek uz tai reiks moketi.
Merginos buciau labai dekinga, jeigu pasidalintumet kuris daktaras Memorial patiko. o kuris nelabai. Turiu kuo greiciau parasyti Elis su kuriuo daktaru noriu vizito, nes nera Semros.
QUOTE(maugute156 @ 2015 10 13, 18:01)
Merginos buciau labai dekinga, jeigu pasidalintumet kuris daktaras Memorial patiko. o kuris nelabai. Turiu kuo greiciau parasyti Elis su kuriuo daktaru noriu vizito, nes nera Semros. 
Man kartu su prof.konsultacijoj buvo ailyn, man ji patiko, nors gal merginos kurios jau praejo visa ivf gydyma tiksliau pasakys
QUOTE(maugute156 @ 2015 10 13, 17:01)
As vaikstau pas Ayse. Esu labai patenkinta. Gydytoja labai rupestinga, viska aiskiai paaiskina, matosi, kad supranta ka daro. Praeita karta man ji net pati dare punkcija. Angliskai nekalba, bet visada ir taip kartu buna Elis.
Beje, Elis jau 4 menesi
Na o man paciai siandien nelabai gerai sekesi. Virs 20 mm isaugo tik 6. Visi kiti mazesni. Ryt vel einu dar karta pasirodyti ir greiciausiai ryt bus paskutine vaistu diena. Gydytoja minejo, kad tikisi, kad per pora dienu isaugs daugiau. Bet man paciai sunku tiketi. Labai nukrito nuotaika, bet vistiek su viltim laukiu rytojaus. 6 yra smarkiai per mazai, kai man daro PDG. Todel labaaaaaaiiiii neramu......
QUOTE(lilisaule @ 2015 10 13, 12:35)
Merginos, prisiduodu su savais rezultatais: 09.23 d. FET Memorial. HCG rezultatai: 9DPI- 35; 12DPI - 188; 14DPI - 489
Iš visos širdies dekoju Jums, o ypač toms, kurios rezultatus jau žinojo ...
Iš visos širdies dekoju Jums, o ypač toms, kurios rezultatus jau žinojo ...
nuostabu
QUOTE(Nuojauta @ 2015 10 13, 16:57)
Sveikutes
Registras.
tu cia pati sugalvojai kad nori ar siulė gyd?
nu šiaip atvirai pasakius neįsivaizduoju kaip suderint polypo šalinimą ir įsodinima už keliu dienų
man po jų šalinimo tai tepliojo kokia savaitę
linosiuke kada jus pas pupsikus
Yendy o jus
sofija123 6 bet jie reikia tikėti kad jie patys pačiausi
nuistabu dėl Elis
Maugute as rinkčiausi Ailyn
atėjau su savo besispardančiais stebuklais "įspirti" jums riebių virusų
Meskute, kreta laukiasi dviejų, pamenu ir rašė
QUOTE(RositaK @ 2015 10 13, 20:50)
atėjau su savo besispardančiais stebuklais "įspirti" jums riebių virusų
As pirma eilej
Ne nu normaliai, renkas jos cia tarp dvieju daktaru moteru, o as savo tarpu ( butent kad tarpu
) per vyru rankas einu
Atsizymiu, punkcija dare 4 dar nematytas daktaras
Paleistuve zodziu
O musu raganele Bernadeta ir vel pataike
siandien turim 9
5 geros kokybes, 4 vidutines
Rosita, "skaudus spyriai"
Norejau dar taves paklausti ar tas ilgalaikis progesteronas tau pasiteisino?
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 13, 21:05)
Ne nu normaliai, renkas jos cia tarp dvieju daktaru moteru, o as savo tarpu ( butent kad tarpu
) per vyru rankas einu
Atsizymiu, punkcija dare 4 dar nematytas daktaras
Paleistuve zodziu
siandien turim 9
5 geros kokybes, 4 vidutines
Norejau dar taves paklausti ar tas ilgalaikis progesteronas tau pasiteisino?
va kaip nuostabu
rositele sakai besispardantys stebuklai
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 10 13, 21:12)
bernadetuk kada i tr ?? reik mums susitikt
dar merginos noriu paklaust jus transfer faktor be K žinios geriat classic?