Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 32tema

QUOTE(RositaK @ 2015 10 13, 20:50)
atėjau su savo besispardančiais stebuklais "įspirti" jums riebių virusų  wub.gif

Nors man dar ilgai laukti iki važiavimo į Turkiją, bet užpakalį tai kišu apspardymui virusiukais 4u.gif. Prašom negailėti mano minkštosios, paspardyti iš širdies bigsmile.gif.
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 13, 21:05)
O musu raganele Bernadeta ir vel pataike  blush2.gif  siandien turim 9  wub.gif 5 geros kokybes, 4 vidutines  wub.gif

Bernadeta77 raganėle smile.gif, noriu, kad ir man pavaražintumėte ateitį blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 10 14, 08:50)
Bernadeta77 raganėle smile.gif, noriu, kad ir man pavaražintumėte ateitį  blush2.gif.

Siųsk nuotrauką ir 100 eur ir pavaražysiu biggrin.gif mirksiukas.gif

Juokauju blush2.gif

Matysim, ar pasiteisins kitos DruiDe skirtos prognozės blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 14 spalio 2015 - 08:57
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 10 14, 09:54)
Siųsk nuotrauką ir 100 eur ir pavaražysiu biggrin.gif  mirksiukas.gif

Juokauju blush2.gif

Matysim, ar pasiteisins kitos DruiDe skirtos prognozės blush2.gif  ax.gif

Prašom pasidalinti ir kitomis DruiDei skirtomis prognozėmis ax.gif? Norim ir mes žinoti ar jos pasiteisins smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 10 14, 09:56)
Prašom pasidalinti ir kitomis DruiDei skirtomis prognozėmis ax.gif? Norim ir mes žinoti ar jos pasiteisins smile.gif.

Reikia DruiDe leidimo atsiklaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 10 14, 11:17)
Reikia DruiDe leidimo atsiklaust ax.gif

Druide auuuuu... smile.gif Ar duodat leidimą Bernadetai77 papasakoti spėjimus apie jūsų ateitį??
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 10 13, 20:27)
tikrai reikia tikėti  wub.gif nors aišku sunku kai po jos tokios nesekmės... nu bet mūsų kumštukai gi galingi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu jums visoms uz padrasinima. Siandien po apziuros yra 8, o kiti ant ribos. Tai vaistus leisiuos dar ir siandien, o ryt jeigu visi augs, kaip turetu augti, tai sake, kad galiu tureti viso 14.
Tai dabar labai prasau savo organizmo, kad baigtu juokauti ir uzaugintu tuos 14 smile.gif
Sios dienos vakarui man siek tiek pritruko Gonal, tai Elis dave nemokamai. Dziugu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal galit mane pakonsultuot del hormonu-jus cia viska zinot 4u.gif Pasidariau PRL,atsakymas 21,6 ng/ml-priminkit kaip ji perskaiciuot i mIU/L? g.gif Jis per didelis turbut?Jei nesapnuoju,geriausias kai buna apie 200 mIU/l..? Ir TTH 3,8-must tiroksinu iki 1? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudla: 14 spalio 2015 - 13:14
QUOTE(Kudla @ 2015 10 14, 13:09)
Sveikutes,gal galit mane pakonsultuot del hormonu-jus cia viska zinot 4u.gif Pasidariau PRL,atsakymas 21,6 ng/ml-priminkit kaip ji perskaiciuot i nmol? g.gif Jis per didelis turbut?Jei nesapnuoju,geriausias kai buna apie 200 nmol..? Ir TTH 3,8-must tiroksinu iki 1? g.gif

PRL 21,6 x 21,2 (radau tokį santykį čia http://prolactinemia...o/levels-units/ ax.gif
išeina 458, didelis. Turi būti apie 200.
TTH <1,5, FT4 > 15.
Reikia reguliuoti, bet ne savarankiškai... tarkis su endokrinologe. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 14 spalio 2015 - 13:18
QUOTE(Pelargonija @ 2015 10 14, 13:18)
PRL 21,6 x 21,2 (radau tokį santykį čia http://prolactinemia...o/levels-units/  ax.gif
išeina 458, didelis. Turi būti apie 200.
TTH <1,5, FT4 > 15.
Reikia reguliuoti, bet ne savarankiškai... tarkis su endokrinologe.  4u.gif

Aciu labai! 4u.gif Galvoju ar bandyt dar turkus ar jau nuleist rankas,vis gi 39-neri per sena jau turbut kryziaus zygiams unsure.gif o prolaktinas paskutini karta negeriant bromo buvo 900 doh.gif ,dabar geriau tris menesius rekomenduotas zoleles ir be bromo 458-gal vis gi jos daro poveiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija.123 @ 2015 10 14, 13:47)
Aciu jums visoms uz padrasinima. Siandien po apziuros yra 8, o kiti ant ribos. Tai vaistus leisiuos dar ir siandien, o ryt jeigu visi augs, kaip turetu augti, tai sake, kad galiu tureti viso 14.
Tai dabar labai prasau savo organizmo, kad baigtu juokauti ir uzaugintu tuos 14  smile.gif
Sios dienos vakarui man siek tiek pritruko Gonal, tai Elis dave nemokamai. Dziugu  smile.gif

Tai gi čia idealiai nuostabus variantas smile.gif
O Elis tai super koordinatorė.
Atsakyti
Merginos norejau jusu paklausti smile.gif Kaip jums skiria ir ar skiria flexiparina ar koki kita skystinanti krauja vaista? Man abu kartus Lt skyre flexiparina, kaip virs 35 metu moteriai (profilaktiskai), o cia kazkodel neskyre dar. Ar pasitiket ir nereik ju, ar vis del to klaust? Nors Arzu sako, jei neskyre, reiskia nereik...
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 10 13, 21:47)
Dar turiu klausimuka ar musu tarpe yra "mutantu"  tongue.gif su PAI heterozigotine forma? Ka Tr daktarai komentuoja? Kokios asmenines nuomones? Man neakcentavo nieko  g.gif

Aš turiu šį "mutantą". Man jį nustatė turkai. Pradžioje, kai Elis pavasarį atsiuntė atsakymus ir rado, kad yra heterozigotinė forma, klausiau ką reiks daryti, jos atsakymas buvo toks " the test shows that we need to use some extra injections after the transfer in order to keep the pregnancy going." IVF metu ir po IVF tris kartus klausiau kokius aš turiu vartoti vaistus, nes turiu šią formą, tai ji atsakė, kad dabar jau pasikeitęs gydytojų požiūris ir jokių vaistų nereikia papildomai vartoti.
Bet iš savo skaudžios patirties, labai gailiuosi, kad nenaudojau kraują skystinančių vaistų verysad.gif.
Atsakyti