Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

O maxej ir maziukems (1.6) Lassie kombiu yr? Kokios kainos? blush2.gif
Jau vakar sms gavau nuolaida, bet nenulekiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 10 13, 21:24)
Vilniuje renku uzsakyma is zooplus.de su 5% pap. nuolaida. Krepselius siusti i kluubnika@yahoo.com.

Siuntimas nemokamas?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 10 13, 22:45)
Siuntimas nemokamas?

Taip, nuo 99 €.
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2015 10 13, 20:31)
Mergaites,ar sita micelini vandeni Biodermos naudojat ir geas??? http://www.cocooncen....html#startpage

Sita, man patinka.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 10 13, 20:46)
Ieškau vienos mergaitės saldainių pirkimui iš čia (bandysiu pirkti DE adresu, tad nepažadu, kad tikrai pavyks biggrin.gif ), dalintumėmės 4,95eur siuntimo mokestį (siuntimas į LT 18eur, tai geriau į DE)

https://www.worldofs...k...amp;x=0&y=0

Siunčiu lpexpress terminalu, krepšiuką Į wwaidutukas@yahoo.com 4u.gif

Įlįsiu apsižiūrėt, manau prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
Prisijungčiau bendram pirkimui iš cocooncenter .
Rasykit į AZ
DEKUI
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 10 13, 21:24)
Vilniuje renku uzsakyma is zooplus.de su 5% pap. nuolaida. Krepselius siusti i kluubnika@yahoo.com.

o per kiek laiko jie atsiuncia?
katei baigiasi specific maistas, mastau ar prisijungti prie jusu ar pirkti veterinarinej g.gif

QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 13, 22:02)
Ka as zinau,man jis nei geras,nei blogas biggrin.gif man tusa nuvalo blogai,draugei gerai,jai labai patinka,o man realiai tik veidui,akiu makiazui reik kito valiklio

tai kad nuo tuso dar priklauso. Turiu zalia minelini Bioderma vandenuka ir 2 skirtingus tusus- YSL ir Isadora, tai Isadoros normaliai nenuvalo, juodi paakiai, bet YSL - tobulai nusivalo smile.gif
Atsakyti
Turiu mytoys koduka 10% viskam, bet nepriima jie mano mokejimu - gal kuriai nors vilnietei is ten ko nors reikia i priimtu mane su koduku (galioja iki 10.14 d.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 13, 22:02)
Ir jus ta pati "geri" gavot? blink.gif toks jausmas,kad ne per klaida pavare jie mum tu 74 vietoj 86... unsure.gif kad jau gal 3 ar 4 is cia gavom tuos 74. As issiunciau savo siandien viska...neparduosit ko gero,buvau idejus i musumazylius uz 55€,sudo,savaite prakabejo...

Gal galit procedura parasyti? Uzpildete grazinimo lapa? Pridejote pasto kvita? Kiek siuntimas kainavo? Registruotu siuntete?
Atsakyti
Moterys, kaip manot, bus dar didesnių nuolaidų žaisliukams mytoyse iki Kalėdų? Ar jau skubėti pirkti su 10%? Neapsisprendžiu niekaip g.gif
Atsakyti
jungciausi prie mytoys su 10 proc. Vilnius. kazkur ir koduka turejau

o ten mokejimas per paypala? su paprasta kortele nepraeina?
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2015 10 14, 08:20)
Moterys, kaip manot, bus dar didesnių nuolaidų žaisliukams mytoyse iki Kalėdų? Ar jau skubėti pirkti su 10%? Neapsisprendžiu niekaip  g.gif

gal ziurint ka. nusiziurejau dvi prekytes, zaislai, mano galva labai gera kaina, tai imciau ir nelaukiant.
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2015 10 13, 12:45)
Gal kas noretu jungtis prie siu my little pony pilies pirkimo,kaina gautusi su parsiuntimu i LT apie 12 eur. Klaipeda,bet jei reikia galiu persiusti

user posted image[url=http://www.fotki.com

Gal kas nors dar planuojate rinkti?mielai prisijungciau ax.gif vakar nespejau doh.gif
Atsakyti