Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(norala @ 2015 10 14, 09:25)
Renku SD Vilniuje  4u.gif

o kada planuojat pirkt?
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 14, 09:25)
gap.eu nebuna tu tikru pukiniu su plunksnom. ten kazkas kitko viduje. ziemai vyresnei turiu dvi, nemanau, kad nusileis siluma.

bet ar prie aprašymo būna tada Down fill? wink.gif jei ne pūkinės jie ir nerašo down fill..
aš sau 2 striukes pūkines pernai užsakinėjau..ne meluoju..ėmiau daugiau, nes viską išsimatavau ir grąžinau kas netinka- na ir visos ,kurių aprašymuose buvoDown fill, buvo pūkinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 14, 09:25)
gap.eu nebuna tu tikru pukiniu su plunksnom. ten kazkas kitko viduje. ziemai vyresnei turiu dvi, nemanau, kad nusileis siluma.

tikrai buna normaliu pukiniu, pirkus ne karta sunui is gap.eu pukines
jeigu produkto aprasyme down fill, tai ir bus su pukais, jei produkto aprasyme poliesteris, tai ir bus poliesteris smile.gif tuomet jos tik atrodo identiskai pukinems is JAV

Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 10 14, 09:50)
bet ar prie aprašymo būna tada Down fill? wink.gif jei ne pūkinės jie ir nerašo down fill..
aš sau 2 striukes pūkines pernai užsakinėjau..ne meluoju..ėmiau daugiau, nes viską išsimatavau ir grąžinau kas netinka- na ir visos ,kurių aprašymuose buvoDown fill, buvo pūkinės smile.gif

tai va ir susivėliau aš g.gif lyg nerašydavo down fill g.gif Ten juk grąžinimas nemokamas bigsmile.gif reikia tada imti. Aišku, ryt išmes -40 nuolaidą biggrin.gif bet jei šiandien nepirksiu, tada jokios nebeduos...
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 14, 10:55)
tai va ir susivėliau aš  g.gif lyg nerašydavo down fill  g.gif Ten juk grąžinimas nemokamas  bigsmile.gif reikia tada imti. Aišku, ryt išmes -40 nuolaidą  biggrin.gif bet jei šiandien nepirksiu, tada jokios nebeduos...

O Gap'e yra kazkokia nuolaida?man mazajai irgi reiktu striukes...nuo kiek siuntimas free?
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 14, 09:55)
tai va ir susivėliau aš  g.gif lyg nerašydavo down fill  g.gif Ten juk grąžinimas nemokamas  bigsmile.gif reikia tada imti. Aišku, ryt išmes -40 nuolaidą  biggrin.gif bet jei šiandien nepirksiu, tada jokios nebeduos...

tuoj ir man mažei prireiks GAP striukės doh.gif ne svyresnioji su pūkiniu paltuku vaikšto,omažei Buga stiukė tokia atrodo didoka g.gif bet gal palaukti 40 off g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 14, 10:01)
O Gap'e yra kazkokia nuolaida?man mazajai irgi reiktu striukes...nuo kiek siuntimas free?

30 nuo pilnų kainų,bet papildomas 20 užsiregistavus negalioja smile.gif nemokamas nuo 50 eur
Atsakyti
Mergiukai, o GAP grazinant ka daryti su tais senais uzklijavimais ant dezes? nuplesti? jie raso, kad ant dezes nebutu jokiu kitu uzrasu, isskyrus ta, kuri as uzklijuosiu, ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 13, 22:16)
O maxej ir maziukems (1.6) Lassie kombiu yr? Kokios kainos? blush2.gif
Jau vakar sms gavau nuolaida, bet nenulekiau unsure.gif

kaip tik ir membershop dabar jų yra, įdomu kur pigiau smile.gif
http://membershop.lt...073a9d47e6e6a67
Atsakyti
QUOTE(Anette @ 2015 10 14, 10:26)
Mergiukai, o GAP grazinant ka daryti su tais senais uzklijavimais ant dezes? nuplesti? jie raso, kad ant dezes nebutu jokiu kitu uzrasu, isskyrus ta, kuri as uzklijuosiu, ar ne taip?

tai nebūtina su dėže siųsti smile.gif jeigu kelias prekes siunčiat...bet šiaip tai tie užklijuoti lipdukai gali klaidinti kurjerius- dėl to prašoma visad nulupti kas nereikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 10 14, 10:02)
tuoj ir man mažei prireiks GAP striukės  doh.gif  ne svyresnioji su pūkiniu paltuku vaikšto,omažei Buga stiukė tokia atrodo didoka  g.gif  bet gal palaukti 40 off  g.gif  biggrin.gif
Papildyta:

30 nuo pilnų kainų,bet papildomas 20 užsiregistavus negalioja smile.gif nemokamas nuo 50 eur

per 40 off gan daznai pukines striukes jie isima is tinklapio, tad as pirkciau su -30 jau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, mačiau lassie kombių ieškojot smile.gif kaip tik membershop'as reklamą atsiuntė kad jų išpardavimas smile.gif pasižiūrėkit ir ten .
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 10 14, 10:32)
per 40 off gan daznai pukines striukes jie isima is tinklapio, tad as pirkciau su -30 jau biggrin.gif

as sau pernai pirkau pūkines.bet tai 11 26 doh.gif kažkaip pernai vėlai atšalo biggrin.gif bet kad vaikam nebuvo pūkinių tai pilnai tikiu doh.gif
jaučiu reik nerizikuoti ir paimti...
Atsakyti