QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 17, 10:33)
Va čia ir aš susidomėjau. Gerai, kad kažkas įmeta fainų norodų, aš kai vokiečių nemku, sunkokakažką rasti.
Gal galit kas nors pasakyt, kuo ta crystal dėlionė skrynelėj ypatinga? Nu vertėjas toookias nesąmones verčia. Kokie ten paveiksliukai, gal kažkas pakomentuos, nes atrodo dėžutė tai gražiai, manau ir dovanai tiktų.
O su tuo buldogu? Kaip čia ką piešti? Nu nes irgi vertėjas beleką rašo. Gal mano būsimam 7mečui būtų įdomu?
Gal galit kas nors pasakyt, kuo ta crystal dėlionė skrynelėj ypatinga? Nu vertėjas toookias nesąmones verčia. Kokie ten paveiksliukai, gal kažkas pakomentuos, nes atrodo dėžutė tai gražiai, manau ir dovanai tiktų.
O su tuo buldogu? Kaip čia ką piešti? Nu nes irgi vertėjas beleką rašo. Gal mano būsimam 7mečui būtų įdomu?
Kristalines 3d puzles, tai ten ta daigta is smulkiu detaliu reikia susideti, tik manau, cia vyresniems nei 7 metai, pakankamai sunku sudet. Prie ju raso nuo 14 metu

O tas kitas, tai turbut israizyt paveiksleli reikia? Kazka panasaus pamenu per dailes pamokas darem