QUOTE(JMD @ 2015 10 16, 19:03)
Ir as ten buvau

pizama pirkau

gera parde. Gaila i tuos krastus nebevarau

bet sakyc baisaus pigumo as ten nemaciau. Pigus tik brokuoti budavo.
QUOTE(Lux @ 2015 10 16, 19:10)
Didelio pigumo ten gal ir nėra (nors pigumo sąvoka kiekvienam šiek tiek skiriasi), o bet tačiau, jei lyginam su jų internetine parduotuve, tai tikrai kaina skiriasi. Pakėliau dabar savo 5 maišelius su tavaru - Abouto medvilninė suknelė 6 eurai, Grune erde organiškos medvilnės maikutės ilgom rankovėm po 1,45 euro, Naturaline eko medvilnės ilgom rankovėm maikutės po 2,02 euro, About sense suknelė su šilko proteinais 1,45 euro (net pati nustebau ir cielas 3 pirkau), kelnės iš tokios pačios medžiagos 2,89 euro, Abouto viskozės ir lino kelnės 2,89 euro, Triumph pižama 5 eurai, naktiniai 4 eurai, HOM firmos vyriška pižama 5 eurai (šitos firmos drabužiai labai nepigūs, MB pižamų nenešioja, bet vistiek 2 nusipirko) ir t.t. Taip, reikia tas prekes pamedžioti, pagaudyti, kai kurios su labai nežymiais defektais (su bent kiek smarkiau įžiūrimais aš neperku), kai kurios su etiketėm, na bet man, čia gyvenančiai, kartais naktį sapnuojasi, kad per tuos UT drabužius į namus nebeįeinu ir jie mane persekioja. Šiandien buvau, dviejų maikių vilionėm neatsispyriau

Taip, prekės su jų prekiniu ženklu ir pilnai kondicinės nėra pigios, bet aš tokių nelabai ir žiūriu. Šiaip šeštadieniais ten pilna žmonių, privažiavusių, o mano kelios bendradarbės savo draugėm į kitus miestus siunčia nupirkę.
Nu blyn, pasijaučiau kaip UT reklamos skyriaus darbuotoja

Fignia, nieko ten gero, brungu, nebepirksiu ir taupysiu