Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(roka @ 2015 10 16, 20:40)
Supratau, ačiū aciuks.gif Nekantriai laukiu, mano kalėdinės dovanos antram siuntiny  biggrin.gif

ankstyva tamsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2015 10 16, 15:40)
vertbaudet.com kitoms prekėms pritaiko -20 proc. ir nemokamą siuntimą su kodu 4977, krepšelyje turi būti trys prekės.

Nesuprantu kodėl man netaiko nemokamo siuntimo, jei tris prekes įsidėjau g.gif . Gal tos 3 prekės ne džinsai turi būt g.gif . Deliverį rodo 5,90 ax.gif
Žinutė minusinė tikrai dingo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 16, 20:44)
Nesuprantu kodėl man netaiko nemokamo siuntimo, jei tris prekes įsidėjau g.gif . Gal tos 3 prekės ne džinsai turi būt g.gif . Deliverį rodo 5,90 ax.gif
Žinutė minusinė tikrai dingo biggrin.gif .

įsimečiau pirmiausia ne džinsų, pritaikė, paskui įsimečiau 3 poras džinsų, ištryniau viską, palikau tik džinsus, liko nemokamas siuntimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 16 spalio 2015 - 19:49
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 16, 19:42)
ankstyva tamsta  thumbup.gif

Vyras irgi per dantį traukia, kad man kasmet vis anksčiau ir anksčiau Kalėdos prasideda doh.gif blush2.gif Na negaliu susilaikyt, kai randu vaikų norus su gera nuolaida biggrin.gif Galėsiu ramiai švenčių laukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 10 16, 20:52)
Vyras irgi per dantį traukia, kad man kasmet vis anksčiau ir anksčiau Kalėdos prasideda doh.gif  blush2.gif Na negaliu susilaikyt, kai randu vaikų norus su gera nuolaida  biggrin.gif Galėsiu ramiai švenčių laukt  blush2.gif

As jau irgi visiems uzsakius 😃
Atsakyti
Labai noriu Jamam šiais metais išvengt, niekad nepamiršiu, kaip su tokiu tėveliu dėl paskutinės dėžės lego susikirtom lotuliukas.gif Fuj fuj, nebenoriu Jamam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 16, 20:47)
įsimečiau pirmiausia ne džinsų, pritaikė, paskui įsimečiau 3 poras džinsų, ištryniau viską, palikau tik džinsus, liko nemokamas siuntimas

Dar kartą pabandžiau, pritaikė, kažką negerai buvau suvedus tikriausiai ax.gif
Atsakyti
mergaites, ar kas pirkot is sitos parduotuves http://parfumgroup.de/ ? Ar viskas su ja gerai? Uzsakiau prekes, PayPal rezervavo pinigus, o jokio pranesimo is tos parduotuves negavau. Tiesa, buvau pusiau mieganti smile.gif, tai pamirsau, kad reikia uzsiregistruoti toje parduotuveje, bet leido pirkti ir nesiregistravus. Suvedziau el.pasta, adresa ir apmokejima PayPal. Krepselis issinulino, pinigai rezervuoti, o savo uzsakymo niekur negaliu paziureti ir nieko i pasta neatsiuncia. Kazkaip neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 10 16, 19:40)
Supratau, ačiū aciuks.gif Nekantriai laukiu, mano kalėdinės dovanos antram siuntiny  biggrin.gif

Pasigirkit ka pirkot dovanoms? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 16, 19:03)
Ir as ten buvau biggrin.gif pizama pirkau biggrin.gif gera parde. Gaila i tuos krastus nebevarau biggrin.gif bet sakyc baisaus pigumo as ten nemaciau. Pigus tik brokuoti budavo.

QUOTE(Lux @ 2015 10 16, 19:10)
As irgi buvau. Ne dyvai

Didelio pigumo ten gal ir nėra (nors pigumo sąvoka kiekvienam šiek tiek skiriasi), o bet tačiau, jei lyginam su jų internetine parduotuve, tai tikrai kaina skiriasi. Pakėliau dabar savo 5 maišelius su tavaru - Abouto medvilninė suknelė 6 eurai, Grune erde organiškos medvilnės maikutės ilgom rankovėm po 1,45 euro, Naturaline eko medvilnės ilgom rankovėm maikutės po 2,02 euro, About sense suknelė su šilko proteinais 1,45 euro (net pati nustebau ir cielas 3 pirkau), kelnės iš tokios pačios medžiagos 2,89 euro, Abouto viskozės ir lino kelnės 2,89 euro, Triumph pižama 5 eurai, naktiniai 4 eurai, HOM firmos vyriška pižama 5 eurai (šitos firmos drabužiai labai nepigūs, MB pižamų nenešioja, bet vistiek 2 nusipirko) ir t.t. Taip, reikia tas prekes pamedžioti, pagaudyti, kai kurios su labai nežymiais defektais (su bent kiek smarkiau įžiūrimais aš neperku), kai kurios su etiketėm, na bet man, čia gyvenančiai, kartais naktį sapnuojasi, kad per tuos UT drabužius į namus nebeįeinu ir jie mane persekioja. Šiandien buvau, dviejų maikių vilionėm neatsispyriau smile.gif Taip, prekės su jų prekiniu ženklu ir pilnai kondicinės nėra pigios, bet aš tokių nelabai ir žiūriu. Šiaip šeštadieniais ten pilna žmonių, privažiavusių, o mano kelios bendradarbės savo draugėm į kitus miestus siunčia nupirkę.
Nu blyn, pasijaučiau kaip UT reklamos skyriaus darbuotoja biggrin.gif Fignia, nieko ten gero, brungu, nebepirksiu ir taupysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 16, 19:47)

O as pabijojau del dydzio, tai istryniau visgi dar dvi poras ir uzsisakiau vienerius ir vistiek liko nemokamas siuntimas thumbup.gif Taigi koperuotis neverta, galima ir su viena preke gauti nemokama siuntima bigsmile.gif

QUOTE(puke0 @ 2015 10 16, 20:22)
mergaites, ar kas pirkot is sitos parduotuves http://parfumgroup.de/ ? Ar viskas su ja gerai? Uzsakiau prekes, PayPal rezervavo pinigus, o jokio pranesimo is tos parduotuves negavau. Tiesa, buvau pusiau mieganti  smile.gif, tai pamirsau, kad reikia uzsiregistruoti toje parduotuveje, bet leido pirkti ir nesiregistravus. Suvedziau el.pasta, adresa ir apmokejima PayPal. Krepselis issinulino, pinigai rezervuoti, o savo uzsakymo niekur negaliu paziureti ir nieko i pasta neatsiuncia. Kazkaip neramu verysad.gif

As uzsakinejau, gavau uzsakius el.pastu, kad uzsakiau patvirtinima, o veliau kai issiunte gavau su sekimo Nr. Bet siuncia per paprasta pasta, kuris pas juos yra DHL, tai reikia ta sekimo numeri susivesti butent vokiskame DHL puslapyje ir tada parodo lietuviska, kuri galima stebeti post.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanile: 16 spalio 2015 - 21:44
QUOTE(roka @ 2015 10 16, 16:23)
Moterys, ką rodo Jūsų patirtis - jei mytoys siuntinukas buvo padalintas į 3 dalis  doh.gif  doh.gif Yra šansų tas kitas dvi dalis gauti? Mano patirti rodo, kas atėjo su pirmu siuntiniu, tas atėjo. O to kas liko kitam siuntiny laukiau kaži kiek, kol supykusi parašiau ir gavau atsakymą kad soriukas, kažkokios logistikos problemos, neatkeliaus, pinigus gražinsim.
Žodžiu, ar Jums ateina ta antra, ar trečia dalis? Ar jeigu jau neišsiuntė, tai amen.

Kiek kartų yra išskaidę - viską gaudavau.
(Tai jau sekantį turbūt negausiu, nes pasidžiaugiau biggrin.gif )
Atsakyti