Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2015 10 14, 10:30)
tai nebūtina su dėže siųsti smile.gif jeigu kelias prekes siunčiat...bet šiaip tai tie užklijuoti lipdukai gali klaidinti kurjerius- dėl to prašoma visad nulupti kas nereikalinga smile.gif

aaaa, o as maniau, kad su originalia deze blush2.gif nu tadum siusiu be dezes, nes tik 1 prekyte. Aciu uz paprotinima 4u.gif
Atsakyti
Gal kas ryt darys uzsakyma GAP is Vilniaus ir gales mane prijungt?
Atsakyti
is amazon.co.uk uzsisakinesiu sau 2 prekytes-galiu viena mergaite priimti 4u.gif uzsakau siandien, tai butu gerai, kad kas iki vakaro parasytu smile.gif siusiu per Tuki
Atsakyti
o nuo sale prekiu gap siuo metu neduoda jokio koduko?
as turiu tik iki 12 dienos galiojusi... gal kas naujesni gavot?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Merginos, kas su Vente daugiau turit patirties, paprotnkit. Vakar dariau uzsakyma, kaip ir viskas tvarkoj. Bet... Patvirtinimo i el.pasta jokio negavau, uzsakymu istorijoj irgi nerodo, kad kas daryta ir pinigai vakar nebuvo net rezervuoti.
O va siryt, prasom, pinigai rezervuoti, visa suma, o info apie uzsakyma vistiek niekur ner doh.gif Tai kaip cia man dabar suprast - bus tas uzsakymas ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 14, 09:28)
Beje,klausimas slidinejancioms-man reik slidinejimo batu!zinau net kokiu...Technika. Gal is kur nors siunciates ta geri?gaila man 250-300€ moket,juolab kad is manes tokia slidinetoja blush2.gif dar vaikui salmo reik,nuziurejau Uvex Mytoys,kazi geras pasirinkimas?tik dabar ner jo mytoys,tai atsiranda,tai dingsta-39,99€ be nuolaidu
http://www.amazon.co...t/dp/B00FOYGIX0

O jus zinot tikslu modeli ir cm dydi ? issimatavusi parduotuveje ? be profesionalaus konsultanto, del dydzio siulyciau nepirkti internetu smile.gif slidinejimo tinkami batai tikrai nera paprasta nusipirkti smile.gif , zinoma jeigu planuojat keleta kartu nusileisti nuo kalno ir viskas tada taip , bet jeigu daugiau paslidineti reiktu rinktis labai atsakingai 4u.gif geriau ant kitu dalyku pataupyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 14 spalio 2015 - 10:04
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 14, 08:57)
Taip,uzpildziau grazinimo lapa-pazymi skaiciuku kieki ir grazinimo priezasti,supakavau grazinsmus daiktus-2 poras batu ir kombi,idejau i vidu ta grazinimo lapa ir i pasta, svere 1,7 kg, tai sumokejau 9,56€ uz registruota pirmenybine siunta, centa i centa galima labai lengvai pasiskaiciuot kaina post.lt skaiciuoklej cool.gif o cekiuka nufotografavau ir jiems meilu. Lauksim rezultatu biggrin.gif

O man mytoys grazino pinigelius tik uz netinkama preke, o siuntimo islaidu negrazino, nors siunciau mokejimo kvito kopija. Tai vis susirasineju kaip su kokiu kurcnebyliu sad.gif Gal kas turite patirties, kodel pervede pinigelius tik uz pacia preke????
Atsakyti
Sveiki! Pirksiu iš szkla.com, gal būtų norinčių prisijungti? Kaunas
Yra kodukas -10% lęšiams
Luedita@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lue: 14 spalio 2015 - 10:08
QUOTE(keistuole @ 2015 10 14, 10:30)
kaip tik ir membershop dabar jų yra, įdomu kur pigiau smile.gif
http://membershop.lt...073a9d47e6e6a67

kad zieminiu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2015 10 14, 11:06)
O man mytoys grazino pinigelius tik uz netinkama preke, o siuntimo islaidu negrazino, nors siunciau mokejimo kvito kopija. Tai vis susirasineju kaip su kokiu kurcnebyliu sad.gif Gal kas turite patirties, kodel pervede pinigelius  tik uz pacia preke????

Nepavykus susikalbėti kreipkitės į www.ecc.lt Europos vartotojų centrą
Papildyta:
QUOTE(boruzhe @ 2015 10 14, 10:52)
Labas rytas smile.gif

Merginos, kas su Vente daugiau turit patirties, paprotnkit. Vakar dariau uzsakyma, kaip ir viskas tvarkoj. Bet... Patvirtinimo i el.pasta jokio negavau, uzsakymu istorijoj irgi nerodo, kad kas daryta ir pinigai vakar nebuvo net rezervuoti.
O va siryt, prasom, pinigai rezervuoti, visa suma, o info apie uzsakyma vistiek niekur ner doh.gif Tai kaip cia man dabar suprast - bus tas uzsakymas ar ne doh.gif

Man taip niekada nebuvo, nors pirkau nemažai
Atsakyti
Imeskite kas is gap.eu berniukiska pukine striuke, nu nematau per tel tokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 10 14, 11:55)
Imeskite kas is gap.eu berniukiska pukine striuke, nu nematau per tel tokiu  blush2.gif

visas peržiūėjau-tai lyg nėra pūkinių 4u.gif
Atsakyti