Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 11 07, 14:35)
Mes tau gero norim, pasakydamos kaip tai atrodo iš šalies, nes matom ne itin protingą elgesį.

Night,aciu,bet as situo klausimu turiu savo nuomone.
Baigiam.
Atsakyti
Kitos baigs kada norės jos, o ne tu. tongue.gif "Nuomonė" yra psichologinės tavo problemos akivaizdžios, nors to ir nepriimi.

Pramiegočiau visą savaitgalį...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 07, 15:32)
BAIGIAM SITA TEMA.

davai ne rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos

kaip man siandien neramu verysad.gif

Jauciu dideli dideli nepaaiskinama kaltes jausma.. Mane jis zudo tiesiog.
Jauciu baime, bijau zmoniu - kaimynu, baime iseiti i viesuma sad.gif
NIekaip nerandu darbo, jauciuosi tokia nevykele....

sorry cia tokiom pesimistinem nuotaikom atejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 07, 14:56)
Kitos baigs kada norės jos, o ne tu.  tongue.gif "Nuomonė" yra psichologinės tavo problemos akivaizdžios, nors to ir nepriimi.

Pramiegočiau visą savaitgalį...

nu tai nebaikit arba baikit,kaip norit biggrin.gif tongue.gif

as siandien atsikeliau pirma valanda doh.gif na ryte suo puse 9 pazadino,bet parejus is lauko vel ejau miegot.
oras slykstus tai nejau i jokius parkus,tik i parde ir vaistine nuo persalimo.
uzdejau skalbt 2 reisa,dar susitvarkyt kambari reik,kad rytojui liktu tik maisto gaminimas,nes vakare pas sunis vaziuosiu.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 11 07, 19:46)

Aš Mėjai jau sakiau ne tik čia, bet tai nu kad sava daina ir viskas. doh.gif

Misskiss, man, tiesą sakant, tu labai keistai rašai, bet gal internetai ne tavo arkliukas. O į tą temą. Negaliu pamiršt, kaip šią sav. į kioskelį užėjo tokia toks rimtas vyras, įkandin jo jauna dama. Pasirodo, dukra. Pasirodo, kartu vaikščioja ir ieško darbo jai. doh.gif Atvažaivę iš kažkur, ne vilniečiai. Mergaitė baigus, kaip sakė, aukštąją (dabar taip, turbūt, ir kolegijos skaitosi, nors jas labai protingų žmonių baigia). Viską kalbėjo tėvas. Išeinant žiūriu, panelės plaukai žemiau šiknos. Žinau, kad būna, pvz., žmona vyrui darbo ieško, bet kai pamačiau tai realiai, - kraupu... Nežinau, ar tėvas toks valdingas, ar ji labai nedrąsi, bet, akivaizdu, kad šansų nelabai yra tokiems žmonėms gyvenime prasimušt...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 07, 19:50)
Misskiss, man, tiesą sakant, tu labai keistai rašai, bet gal internetai ne tavo arkliukas.

nelabai supratau tavo uzuominos ax.gif gal galima aiskiau paaiskint?
ZInai, nesupyk, bet tavo issireiskimai tikrai kartais zeidzia, turint omeny kad esu/esam padidinto jautrumo personos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 07 lapkričio 2015 - 19:57
QUOTE(misskiss @ 2015 11 07, 20:53)
nelabai supratau tavo uzuominos  ax.gif

sunku paaiškint. gal kad rašai tarytum labai liūdnai, o po to uždedi šitą - ax.gif taip pat klausiau dėl fb, kodėl prašeis, bet taip ir nepaaiškinai.
Papildyta:
QUOTE(misskiss @ 2015 11 07, 20:53)
nelabai supratau tavo uzuominos  ax.gif gal galima aiskiau paaiskint?
ZInai, nesupyk, bet tavo issireiskimai tikrai kartais zeidzia, turint omeny kad esu/esam padidinto jautrumo personos

Hm. Nesijautrink. Nieko prieš nei vieną čia neturiu. Ne visur tinka tas mano bruožas sakyt tiesiai šviesiai, bet kartais nenoriu lapiasnapiaut.
Atsakyti
[quote=Night13,2015 11 07, 20:01]
sunku paaiškint. gal kad rašai tarytum labai liūdnai, o po to uždedi šitą - ax.gif taip pat klausiau dėl fb, kodėl prašeis, bet taip ir nepaaiškinai.
Papildyta:

o kas cia blogo del fb? mes kitose temose merginos dauguma ir ten bendraujam, - na jei tau ramiau tai jau nebesi mano drauguose... o del to ax.gif nu cia mano manymu konkreciai ieskai razynku siknoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 07 lapkričio 2015 - 20:07
"Razynkų" šiknoj ieškau tada, kai nesuprantami žmonių poelgiai. biggrin.gif Tai čia yra daugiau narių, šitoj temoj, o rašei būtent dėl manęs. Ir man tikrai ramiau, beje, dabar. Retai prisiimu žmones, kurie nekelia pasitikėjimo, arba gyvnime jų nemačiau. Nes ir kam to reikia, nesuprantu.
Atsakyti
aciu Night uz nuomone..

taip savijauta sudina, o dbr iki asaru davedei. na tikiuos patenkita..
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2015 11 07, 21:14)
aciu Night uz nuomone..

taip savijauta sudina, o dbr iki asaru davedei. na tikiuos patenkita..

Taip, aš labai patenkinta. Ko tu nori? Čia forumas. Kad meluočiau, ar kad nutylėčiau? Kiekvienas sako ką nori.
Soriuks, bet čia jau tavo problemos, ne mano. Aš taip pat jaučiaus nejaukiai - o fb visiškai nebendravom - vargu, ar tau rūpėjo tai.
Čia rašai retai, tavęs niekas realiai nepažįsta. Na gal ir nereikėjo kišt liežuvio apie visai nepažįstamą žmogų.
Atsakyti