QUOTE(deraramos @ 2015 10 16, 22:28)
Night, labai gerai, kad lankaisi pas psichologę, man tik įtartinai skamba toks susikoncentravimas, kad tau blogai, ar ji tikrai norėjo taip pasakyti... Mano psichologė, nors pas ją ir bliaudavau turbūt kiekvieną kartą, kaip tik elgdavosi kaip su sveiku žmogumi, spirdavo į šikną žodžiais, motyvuodavo, užduodavo klausimus, į kuriuos atsakymai akivaizdūs ir mano naudai, tik va kažkodėl aš susigalvodau, kad man patogiau kankintis. Atsimenu, paskutinį kartą jai skundžiaus, kad yra taip ir taip, darau tą ir tą, galvoju šitaip, sako, o kodėl taip darot? Sakau, nes aš durna
Sako, tai būkit protinga
Patiko man ji, reikės sugrįžt. Atsiprašau, nuklydau į lankas, o tau psichologės konsultacijos paskiriamos nemokamai? Pas mus klinikoj, kiek žinau, tai tik 5 kartai per metus nemokami.. (psichikos sveikatos centre)

Nebuvo ten toks jau susikoncentravimas, kaip kad rašai, tiesiog ji man išdėstė, ką ji mato (tą turbūt visi psichologai konsultacijos pabaigoj daro), ir lenkė prie to, kad nežino kuria linkme konsultuoti, nes kažkas ten jai apie mane niekaip nepaaiškėja.
Šiknos ji man nespardo, kol kas, panašu, kad stengiasi pažindintis su manim ir aiškintis visokias ten mano minčių vingrybes.
Iš šono, kaip rašai, įtartinai gali tau atrodyti todėl, kad, greičiausia, mūsų problemos per daug skirtingos. Kol kas kalbamės daugiau apie visokius ala egzistencinius dalykus, ar kaip tai pavadint, nžn. kur ten man labiau skauda, o apie kasdienybę/kasdienius buitinius stresus nepriėjom dar, epizodiškai tik, kas ten man konkrečiai trukdo.
Taip, ir man sakė, kad 5k chaliavi, o po to priemoka, bet ji tėra 2 su ct.
Tiesą sakant, kai turiu su kuo lyginti, tai šią psichologę rekomenduočiau kitiems. Tai, kad neperpranta manęs, nei nejutau, kol nepasakė ir klausimus mano akim užduoda teisingus. Kad mano diagnozė neaiški juk žinojau (ne jos svarbą turiu omeny, bet tai, iš ko kyla visas tas biesas many), ji tą tik darkart patvirtino, ir, manau, etiška, kad pasakė. Psichuškėj konsultacijos buvo paviršutiniškesnės, nes, matyt, ten taiko į tai, kad tuo metu kiek įmanoma pagelbėt su einamom problemom. T.y., kas DABAR blogai? Problemos darbe? Kalbam apie problemas darbe. Bet tai tikrai labai paviršutiniai dalykai. Nu juk ir pati suvokiu, kad gilesnės tos mano bėdos.
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 16, 22:49)
as tai nemokamu gavau, be jokiu ten siuntimu. tik pasakiau, kad psichiatre patare apsilankyt 
man uzejo noras bliauti, kai ji mane pradejo girti, nes ten atseit tokia ir anokia esu, o sito neivertinu ir nepastebiu.
Night,
nu yra tas liudesys, o ji pasake, kad ten zostkai blogas jis pas tave? del to, kad jau negali bliaut, tai blogiau nei blogai?

man uzejo noras bliauti, kai ji mane pradejo girti, nes ten atseit tokia ir anokia esu, o sito neivertinu ir nepastebiu.
Night,
nu yra tas liudesys, o ji pasake, kad ten zostkai blogas jis pas tave? del to, kad jau negali bliaut, tai blogiau nei blogai?

Nežinau, ar tai blogiau, nei blogai, bet blogai. Blogas tuo, kaip suprantu, kad nėra taip, kad gausiu saldainį, man tai pasirodys labai didinga ir prasminga, gyvenimą imsiu matyti labai gerą ir tas liūdesys dings (t.y., nesvarbu kas tas saldainis - gausiu dovanų naują mašiną, pas mane atskris užjūrio princas, išperėsiu kokį vunderkindą cyplį pasauliui, laimėsiu milijoną, manimi žavėsis daug žmonių). T.y., gal tai mane pamalonins, bet nebus taip, kad liūdesys ims ir dings. Jeigu taip būtų, būtų lengviau tą liūdesį nuvyti, pvz., dedant pastangas, kad naujas automobilis kažkaip kieme atsirastų. O dabar velniažin kur tas pastangas dėt.
Esmė tokia. Nemoku trumpai paaiškint, bet ir paklodėm ne kaip sekas. Nu bet gal suprasit šitus teksto kratinius.
Papildyta:
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 10 16, 23:10)
O man pašnekėjo, bet taip ir nepakėlė, nei darbo laiko pakeitė.