Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(meja82meja @ 2015 11 22, 01:42)
jei sedi patalpoj tai netrugdo,bet db 2 savaites lyjo,buciau 1 tai dzin,sedi namie ir tiek,bet kai reik vest i lauka suni,tai  doh.gif  doh.gif
bet as labiausiai tai nekenciu sniego,grazu kai sninga,balta,bet siaip tai fe.

as tik laukiu kaledu,nes bus daug iseiginiu ir vaziuosiu pas mama.

Šunų blogumas didžiausias tas ir yra (gal kam gerumas, kaip pažiūrėsi), kad su jais reikia eit į lauką ir dar 2k dienoj. doh.gif Mane užknistų negyvai. Aš pati kaip katinas mėgstu vaikščiot vienas.

Ačiūdie, gan rami jaučiuos. Aplankiau mišias wub.gif , beveik be kančios nuvariau autobusu telefo pirkt, dar bačiukus nuroviau. Kaip gera, kai tie paprasti dalykai nuveikiami be titaniškų pastangų ir didelio pasiruošimo.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 22, 17:28)
Šunų blogumas didžiausias tas ir yra (gal kam gerumas, kaip pažiūrėsi), kad su jais reikia eit į lauką ir dar 2k dienoj.  doh.gif Mane užknistų negyvai. Aš pati kaip katinas mėgstu vaikščiot vienas.

Ačiūdie, gan rami jaučiuos. Aplankiau mišias  wub.gif , beveik be kančios nuvariau autobusu telefo pirkt, dar bačiukus nuroviau. Kaip gera, kai tie paprasti dalykai nuveikiami be titaniškų pastangų ir didelio pasiruošimo.

as 3-4 k vedu,priklauso nuo to ka veikiu,ar dirbu ,ar savaitgalis.man patinka ji kartu pasiimt iki pardes tolimesnes,nes issikrauna.

as ir siand paislaidavau smile.gif
Atsakyti
Negaliu uzmigt,nuo vakar taip pykina su oertraukom...
Atsakyti
GAL KURI GALI PARDUOTI NORMALIU RAMINAMU/MIGDOMU?
Mergina,kuri siule taio ir neatsirado,o as neatsimenu jos niko,zinutes istrintos.
Nezinau ar maniskiai manes nebeveikia ar kas,2naktis kai noriu isprotet...o nieko ypatingo nevyksta.
Na isskyrus tai,kad mane nerviskai veikia darbo vyrai su savo priekabem... verysad.gif
Nekenciu vyru.nekenciu to ka man padare...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 24, 03:34)
Mergina,kuri siule taio ir neatsirado,o as neatsimenu jos niko,zinutes istrintos.
Nezinau ar maniskiai manes nebeveikia ar kas,2naktis kai noriu isprotet...o nieko ypatingo nevyksta.
Na isskyrus tai,kad mane nerviskai veikia darbo vyrai su savo priekabem... verysad.gif
Nekenciu vyru.nekenciu to ka man padare...

Meja, eik pas psicho, negliucinsi gi saves visa gyvenima vaistais. g.gif
Atsakyti
Nu tereikia užsirašyt pas psichą Vilniuje. Aš neturiu db ką pasiūlyt. Ir apskritai gerti bele ką yra ne kažką, kai dar su fizine sveikata negerai.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 24, 08:35)
Nu tereikia užsirašyt pas psichą Vilniuje. Aš neturiu db ką pasiūlyt. Ir apskritai gerti bele ką yra ne kažką, kai dar su fizine sveikata negerai.

ar reikalingas siuntimas is seimos daktaro?
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 24, 18:10)

Pasiguglinti ar pasiskambinti tikriausiai nesunku.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 24, 03:34)
Nezinau ar maniskiai manes nebeveikia ar kas,2naktis kai noriu isprotet...o

O kokius tu geri nakciai? Kurie taves neveikia?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 25, 11:30)
O kokius tu geri nakciai? Kurie taves neveikia?

bromazepama/lexotanili arba tranksene
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 24, 18:10)

is psichiatro reikalingas , jeigu nori kad ir tu 5 nemokamu seansu per pusmeti.
nors va Night lanko ir toliau, su nedidele priemoka.
bet tai uzsirasyt i bet kuri med centra cia visai nesunku, 5min uztruksi.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 25, 13:14)
bromazepama/lexotanili arba tranksene

ir vistiek neuzmiegi, ar uzmiegi bet pabundi? Koks Xanax ar kolnezepamas nepadetu? Stilnoxas gerai uzmigdo, bet jis trumpalaikis, veikia kokias 4 valandas. Tad jei nepasijungs tavo pacios miegojimo funkcija, po 4 valandu pabusi.
Atsakyti