Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 25, 13:20)
is psichiatro reikalingas , jeigu nori kad ir tu 5 nemokamu seansu per pusmeti.
nors va Night lanko ir toliau, su nedidele priemoka.
bet tai uzsirasyt i bet kuri med centra cia visai nesunku, 5min uztruksi.

Mėja tik vaistų nori, kiek suprantu. Tik kokių konkrečiai neaišku.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 25, 15:10)
Mėja tik vaistų nori, kiek suprantu. Tik kokių konkrečiai neaišku.

blogai. nes jei tik ant ju, tai iki gyvenimo galo su jais teks gyvent.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 25, 12:20)
is psichiatro reikalingas , jeigu nori kad ir tu 5 nemokamu seansu per pusmeti.
nors va Night lanko ir toliau, su nedidele priemoka.
bet tai uzsirasyt i bet kuri med centra cia visai nesunku, 5min uztruksi.

as tik vaistu noriu,kad miegociau.ir siaip ant galo visi raminami,tai jau nervintis pradedu,kad ka darysiu kai baigsiu.

Nidulia,xanax mane labiau ramina nei migdo,stilnoxa kazkada esu bandzius-padejo.bet man aplamai buna ,kad miegu,miegu,o poto prasideda nemigos.nereiktu i darba,tai dzin butu,db ryte vos atsimerkt galiu...
Atsakyti
Kiek ilgai tempsi su vaistais? Kodel nenori pas psich?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 25, 18:03)
Kiek ilgai tempsi su vaistais? Kodel nenori pas psich?

nezinau...

nes neisivaizduoju ka pas ja nuejus tureciau sakyt,nes bijau,kad nebutu taip kaip buvo kai ejau po isprievartavimo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 25, 15:22)
blogai. nes jei tik ant ju, tai iki gyvenimo galo su jais teks gyvent.

Nemigą dabar reikia spręst, nes dabar trukdo darbingumui. O šiaip juk ir aš, ir tu, ir kitos kažkiek prikomentuojam kur matom Mėjos bėdas, bet kad ji su tuo nesutinka. Tai natūralu, kad žmogus nejaučia poreikio psichoterapijom/psichologo konsultacijom. g.gif

Nesveikai užsikasiau darbais. Bet kol dar jaučiuos protiškai ne visai neįgali, gal ir ne į blogą - užkiša mintis, dėl kurių man vis paskauda.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 25, 20:18)
Nemigą dabar reikia spręst, nes dabar trukdo darbingumui. O šiaip juk ir aš, ir tu, ir kitos kažkiek prikomentuojam kur matom Mėjos bėdas, bet kad ji su tuo nesutinka. Tai natūralu, kad žmogus nejaučia poreikio psichoterapijom/psichologo konsultacijom.  g.gif

Nesveikai užsikasiau darbais. Bet kol dar jaučiuos protiškai ne visai neįgali, gal ir ne į blogą - užkiša mintis, dėl kurių man vis paskauda.

del psich sutinku,bet matyt dar nesu tam pasiruosus.

ziauriai nusikaliau darbe,nors nieko naujo ir ypatingo nedariau,tas pastovus nuovargis zudo.
bet labai laukiu penktadienio ir savaitgalio su drauge.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 25, 19:53)
nezinau...

nes neisivaizduoju ka pas ja nuejus tureciau sakyt,nes bijau,kad nebutu taip kaip buvo kai ejau po isprievartavimo.

jeigu jau praejo ne metai ir ne du, tai neturetu but tas pats. nelygu ka tau ten sake. tada gal labiau norejosi paguodimo ir priemimo, dabar tiktu analizai. nes nu turbut visos cia bendraujancios sutiktu, kad gyvenimo kokybei greiciausiai daro itakos, kad ir kaip tu to nenoretum pripazint. bet aisku jeigu nenori pripazint, tai del musu ir neisi gi niekur.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 25, 19:53)
nezinau...

Jei taip visko bijosi ir gyvensi baimemis, nebus nieko gero. Eik, megink, klbekis. Nepatiks - mesi vaiksciojimus pas psichoterapeuta. Zinok tikrai padeda psichoterapija. Pamegink.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 25, 22:53)
Jei taip visko bijosi ir gyvensi baimemis, nebus nieko gero. Eik, megink, klbekis. Nepatiks - mesi vaiksciojimus pas psichoterapeuta. Zinok tikrai padeda psichoterapija. Pamegink.

Čia tava tiesa. biggrin.gif Kitų tiesa, žinok, gali stipriai skirtis.
Tikrai ne visiems padeda. Bei, visų pirma, reik turėt omeny, kad tai galimai bus ilgas procesas ne tik kad kol kokios apčiuopiamos naudos GALBŪT duos, bet ir kol rasi "savo" specą.

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 25, 23:52)
Čia tava tiesa.  biggrin.gif Kitų tiesa, žinok, gali stipriai skirtis.
Tikrai ne visiems padeda. Bei, visų pirma, reik turėt omeny, kad tai galimai bus ilgas procesas ne tik kad kol kokios apčiuopiamos naudos GALBŪT  duos, bet ir kol rasi "savo" specą.

O kas naujo tavo psichoterapinej padangej?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 25, 23:59)
O kas naujo tavo psichoterapinej padangej?

Tai pasakojau gi ir čia šiek tiek, ir asmeniškai, kaip testą komentavo. smile.gif Db penkt. eisiu.
Šiaip tokio teigiamo postūmio lyg ir davė, sakyčiau. Kažkiek motyvuoja stotis (stOtis, ne stotIs). Aišku, jokio stebuklo nėra, kad būtų labai jau akivaizdi nauda, bet, turbūt, tai normalu.
BET. Aš pradėjau ten vaikščioti tikrai ne blogiausiu sau laiku, ne dobėje, kaip kad man būdavo visai šakės. Ir kaip ir aiškiai žinodama ko noriu ir galiu tikėtis. Žinau vieną - esant juodžiausioj duobėj, man tos visos kalbos pas psichologą beprasmiškos. Nu gal, duokdie, imu raudot. Gerai, jei pramuša. Nemoku motyvuot kodėl, tiesiog jaučiu, kad duobėj tai beorasmiška. Nežinau, ar visiems taip. Bet man taip.

Atsakyti