Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Night13 @ 2015 11 29, 21:29)
Pasiskųsiu dar. Jaučiu poreikį, o kam daugiau skųsiuos. Savaitgalis tikrai nerimastingas, kaip jau skundžiaus. Bijau rytojaus ėjimo į darbą. Kai ko skaudžiai ilgiuos. Neprisiskambinu mamai visą savaitgalį. Seno pažįstamo, gal net galėčiau draugu, nors ne artimu vadint, mama mirė šįryt.
Nu tiek kad kažkiek pailsėjau nuo vieno kito sunkesnio kliento.
Dėl mamos, tikiu, kad viskas bus ok. Parašiau sesei. Taip jau buvo buvę, jos tel., būna, užblūdyja. Duokdie, kad viskas ok. Duokdie...

Beje, bažnyčioj buvau, tik nelabai išėjo melstis. Nuėjau ten su naktiniais ir nelakuotais nagais. Negalvokit, kad aš ant tiek keista - ant jų buvo ir megztukas, ir striukė, o dar ir blizgančios tamprės bei kerzai. Kunigėlis ne iš šių kraštų, todėl ne visad suprantu ką sako ar skaito. Pavargau sėdėt įtempus ausis ir prisiminiau, kad jau galimai kokias ištisas 20min nebuvau feisbuke. Nu jūs juk įsivaizduojat, kas gali per šitiek laiko nutikt man nežinant?! Paslapčiom, kaip lapė, išsitraukiu išmanųjį įrenginį. Perskaitau porą ypatingai svarbių pasidalinimų ir originalių, tokių, kaip, pvz., "Negi aš toks sexualus, kad gyvenimas taip *isa". Tikriausiai įsivaizduojat, kas gali atsitikt, jei perskaitysi ne dabar, o, pvz., po valandos. Jaučiu, kaip kažkas iš nugaros tampo man už kapišono. Kaip pašokau, kaip ragana! Gaila, šluotos nepasiėmiau. O ten bernas, drįsčiau teigt, kad daug jaunesnis nei aš. Išsišiepęs kraipo galvą, kad, maždaug, oi kaip negražu. Bet po to supratau kodėl. Išklausęs išpažinčių prie jo prisėdo senas kunigas. Būtų buvę gal tikrai nlb. gražu.
O db prievartausiuos lakuotis nagus. Debilas juk turi turėti bent gražius nagus, jei nieko kito neturi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
net suo paziurejo ko as cia juokiuos ant viso kambario:D bet taip vaizdingai papasakojai,kad taip viska ir isivaizduoju.

jei butu mamai kas nors nutike-tau butu jau pranese.visad kai maniske dingsta as mastau taip,nelabai nuramina,bet dazniausiai dingsta del aiskiu priezasciu,ta prasme as zinau ka daro kai dingsta.neramu ,aisku,bet tikrai jau zinotum jei kas butu blogai. 4u.gif

palydejus drauge,sugebejau trulike uzmigt biggrin.gif biggrin.gif gryzus namo ilgai miegojau,o ka db veikt nelabai ismastau biggrin.gif

Atsakyti
Na man pačiai nėra juokinga. Susinepatoginau. Paslėpiau greit tą daiktą į kišenę. Nesvarbu, kad ten netelpa. Vis tiek jaučiaus paslėpus.

Kas man praneš ką, Mėja, jei ji viena gyvena. Niekas ten nepasiges. Bet kai nepirmąkart su tel. bėdos, per daug neviduriuoju. Bet truputį viduriuoju, aišku. Ryt sesė skambins kaimynei, prašys, kad nueitų pažiūrėt, ar neguli negyva infarkto ištikta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 29, 23:17)
Na man pačiai nėra juokinga. Susinepatoginau. Paslėpiau greit tą daiktą į kišenę. Nesvarbu, kad ten netelpa. Vis tiek jaučiaus paslėpus.

Kas man praneš ką, Mėja, jei ji viena gyvena. Niekas ten nepasiges. Bet kai nepirmąkart su tel. bėdos, per daug neviduriuoju. Bet truputį viduriuoju, aišku. Ryt sesė skambins kaimynei, prašys, kad nueitų pažiūrėt, ar neguli negyva infarkto ištikta.  verysad.gif

padovanok kaledoms telefona jai gera,rimtai.
as irgi pergyvenciau.bet tikiu,kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Kažkaip beveik garantuoju, kad ne kokia nelaimė. Tiek nuojauta, tiek ryšys jaučias, kad kažkoks keistas.

Man atrodo, kad protėju nuo kitų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 30, 00:53)
Kažkaip beveik garantuoju, kad ne kokia nelaimė. Tiek nuojauta, tiek ryšys jaučias, kad kažkoks keistas.

Man atrodo, kad protėju nuo kitų dalykų.

zinai apie mama ka nors?
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 30, 14:02)
zinai apie mama ka nors?

Ačiūdie, viskas kaip ir maniau. Ką tik sužinojau. Telefas rodo, kad ryšio nėr. T.y., tas pat anąkart buvo. Sakė ko čia triedžiat.
Jaučiu, atėjo karminių sąskaitų metas. T.y., aš gi irgi paauglystėj mokėdavau dingt nieko nepasakius, tai dabar toji. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 30, 13:52)
Ačiūdie, viskas kaip ir maniau. Ką tik sužinojau. Telefas rodo, kad ryšio nėr. T.y., tas pat anąkart buvo. Sakė ko čia triedžiat.
Jaučiu, atėjo karminių sąskaitų metas. T.y., aš gi irgi paauglystėj mokėdavau dingt nieko nepasakius, tai dabar toji.  doh.gif

as su mama kasdien bent smsais susirasom,jei kuri neparasom,tai kitai tuoj kyla klausimas ar dingusiai viskas gerai.naturalu rupintis.juk mama.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 11 30, 15:29)
as su mama kasdien bent smsais susirasom,jei kuri neparasom,tai kitai tuoj kyla klausimas ar dingusiai viskas gerai.naturalu rupintis.juk mama.

Pas mus nėr tokios mados. Susiskambinam kas sav. Su vyriausia sese susiskambina gal kartą/mėn. Su vidurine kartą/pusmetį. Mums tai normalu.
Atsakyti
nepamenu, kada skambinau mamai. ir kada ji man. g.gif
Atsakyti
as siandien pasigedau,tai ir paskambinau i skaipa smile.gif uk kai depresuodavau daznai,tai pamenu reciau skambindavau.kad neklausinetu kas yra.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 30, 19:10)
nepamenu, kada skambinau mamai. ir kada ji man.  g.gif

Aš pamenu, kai pasakojai. Tai gan neseniai. smile.gif

Maniau, kad nepergyvenu per daug dėl tos mamos, bet toooks palengvėjimas jaučias man db...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 11 30, 22:59)
Aš pamenu, kai pasakojai. Tai gan neseniai. smile.gif

Maniau, kad nepergyvenu per daug dėl tos mamos, bet toooks palengvėjimas jaučias man db...

ten buvo proga. bet siaip be progos tai neatsimenu. rimtai.
Atsakyti