Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lin1 @ 2015 10 22, 22:14)
na kai buvo gerai , niekas nieko nesake, o kai negerai tai ir netyliu ,  beto  ne man vienai negerai ,  jeigu niekas nesikeis tai aisku  pirksim ten kur galima bus atsiimti
Papildyta:
turbut nesupratai

thumbup.gif nu va, problema ir issisprende drinks_cheers.gif uz pasirinkima
Atsakyti
Merginos, ANN Taylor kelnes atitinka dydzius? aciu
Atsakyti
QUOTE(z.zazaza @ 2015 10 22, 21:19)
thumbup.gif  nu va, problema ir issisprende  drinks_cheers.gif uz pasirinkima

Problemos nera, konstatuotas faktas, kad dalinimo laikas prastas , o pasirinkimas mano bus dar , ne Jums uz mane spresti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 10 22, 22:24)
Problemos nera, konstatuotas faktas,  kad dalinimo laikas prastas , o pasirinkimas mano bus dar , ne Jums uz mane spresti  4u.gif

Kaip is nenormalios dar pastebejimas - prastas JUMS. Ir cia faktas nebent JUMS. Kalbekite, damute, uz save.

Visos kitos patenkintos smutkes apsikabinusios wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai patiktu dalinimo vieta Antakalnyje biggrin.gif arba arti jo rolleyes.gif
Ir kur BUTINAI butu dideles parkingo galimybes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 22 spalio 2015 - 21:37
QUOTE(Gervuoge @ 2015 10 22, 22:36)
Man labai patiktu dalinimo vieta Antakalnyje  biggrin.gif arba arti jo  rolleyes.gif

thumbup.gif arba aplink Gariunus...
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
drinks_cheers.gif

RUBAI, AVALYNE:

www.ae.com
www.macys.com
www.uniqlo.com-$20 nuo $150
www.aeropostale.com-30% Clearance
www.shoemetro.com-10%
www.columbia.com
www.anntaylor.com-50%
www.loft.com-50%
www.jcrew.com-40%
www.jcrewfactory.com 30$ nuo 100$
www.themountain.com-25%
www.vixpaulahermanny.com
www.victoriassecret.com $50 nuo $250
www.jomashop.com-$20 nuo $250
www.bluefly.com-$50 nuo $250
www.zumiez.com
www.dillards.com
www.myhabit.com
www.hautelook.com
www.shoes.com-25% nuo $75
www.sierratradingpost.com-35%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.disney.com
www.gymboree.com

PREKES MUSU GROZIUI:

www.lilydirect.com
www.drugstore.com
www.tanforless.com
www.vitacost.com $15 nuo $75
www.colourpop.com-$5 nuo $35
www.stockgno.com-$15 nuo $75
www.urbandecay.com
www.misshaus.com
www.iherb.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 spalio 2015 - 21:40
O as tai grasinimu gavau su keiksmu lavina i AZ... thumbup.gif

Gerai, netersiam grazios temos 4u.gif

Atsakyti
O aš tai svajoju, kad į namus pradėtų pristatinėti prekes ir mano nustatytom valandom! g.gif va čia tai serviZas būtų g.gif
Papildyta:
Gal kuri matėt mažiukų, kokio 23 D. Uggsų, emu ar bearpaw ? Nieko nerandu ... schmoll.gif
Atsakyti
na aš tik vieno nesuprantu, kodėl kai tik kuri nors pasako, kad kažkas nepatogu ar nepatinka, visa diskusija baigiasi apsimėtymais purvais. Net nemalonu skaityti įžeidinėjimų. ir taip aišku, kad visiems neįtiksi. Man asmeniškai laikas taip pat dalinimo labai nepatogus, tuo labiau, kad važiuoti labai toli. Sunkiai, bet kažkaip sukuosi, dažnai palaikyti tenka siuntinukus ir labai džiaugiuosi, kai Sandrixx dalina savaitgalį, nors ir keletą valandų. Norėčiau Sandrixx paprašyti, kad kaip ir paskutinį kartą, jeigu dalins savaitgalį parašytų temoje, nes jeigu siuntinukas senesnis, laiškelių negaunu ir nežinau dalinimo laiko. Taip pat norėčiau paprašyti Sandrixx, gal pagal galimybes kažkuriom paprastom dienom galėtų dalinti tarp 12-13, tada per pietų pertrauką galima būtų atvažiuoti.
Atsakyti
Merginos, o factory šiai ir šiai suknioms taiko nuolaidą? 4u.gif
Pirmoji pigesnė, antroji kažkaip bent man žiūrisi gražiau, gal kad gėlytės tvarkingesnės... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 22 spalio 2015 - 22:48
As labai patenkinta Sandrixx darbu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man ir vieta tinka, turiu kojas, todel prisiparkuoju siek tiek toliau, ir ateinu. Ir laikas tinka,nes kai labai norisi daiktu tai neskaiciuoju papildomu kilometru ir lekiu is bet kur... O jei netinka susitariu kas paims, Sandrixx ne zodzio nepasako, atiduoda, visada sypsosi, galop visada galima paprasyti, kad lekiu ir galbut paveluosiu i laika, niekad nebuvo atsakyta...
Toms kam nepatogu, kurjeriai teikia paslauga, sumoki, jie uz tave atvaziuoja, paima siuntini is Sandrixx ir pristato tau i namus ar i darba. Jiems viskas tinka, ir laikas Sandrixx tiks ir vieta. Bukim supratingesni, neivedinekim savu taisykliu svetimam darze, galiu pasakyti kad taip yra pas visas tarpininkes, cia ne kazkokia isimtis. Neterskim temutes Rudaplaukes, nepulkim Sandrixx del nieko, o shopinkites, ir dziaukites galimybe apsipirkti USA. Aciu sauniai komandai uz prekes.
Atsakyti