Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ylang @ 2015 10 22, 23:39)
Merginos, o factory šiai ir šiai suknioms taiko nuolaidą?  4u.gif

Sveiki, turetu taikyti.
Atsakyti
Labas ryras, Loren, gal giredti geru naujienu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Oooooo kokia diskusija... visiems neitiksi, bet jei pamastau, kad dalintu be grafiko zmogus net asmeninio gyvenimo nebeturetu. Nei i parduotuve nueit, nei vaiku paimt nei su seima pabut. Visada yra iseitis is blogos padeties.
LIN1 o jus negalejot parasyt Sandrix laisko ir asmeniskai su ja susitarti? Neabejoju, kad butumet radusios abiem tinkama iseiti..
Plius suvokiu Vilnius su savo atstumais ir kamsciais nepadeda biggrin.gif turiu pasiulyma! Keltis gyvent i Kauna biggrin.gif puikus kompaktiskas miestas, prekes dalinamos visoms patogiu laiku, kamsciu kaip Vilniuj nera, gatves jau atnaujino biggrin.gif vienu zodziu tik pliusai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dominno @ 2015 10 22, 22:03)
na aš tik vieno nesuprantu, kodėl kai tik kuri nors pasako, kad kažkas nepatogu ar nepatinka, visa diskusija baigiasi apsimėtymais purvais. Net nemalonu skaityti įžeidinėjimų. ir taip aišku, kad visiems neįtiksi. Man asmeniškai laikas taip pat dalinimo labai nepatogus, tuo labiau, kad važiuoti labai toli. Sunkiai, bet kažkaip sukuosi, dažnai palaikyti tenka siuntinukus ir labai džiaugiuosi, kai Sandrixx dalina savaitgalį, nors ir keletą valandų.

drinks_cheers.gif as irgi nesuprantu, kaip galima šitaip drabstytis purvais doh.gif unsure.gif

QUOTE(VILIMA @ 2015 10 22, 22:40)
[color=blue]As labai patenkinta Sandrixx darbu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif Man ir vieta tinka, turiu kojas, todel prisiparkuoju siek tiek toliau, ir ateinu. Ir laikas tinka,nes kai labai norisi daiktu tai neskaiciuoju papildomu kilometru ir lekiu is bet kur... O jei netinka susitariu kas paims, Sandrixx ne zodzio nepasako, atiduoda, visada sypsosi, galop visada galima paprasyti, kad lekiu ir galbut paveluosiu i laika, niekad nebuvo atsakyta...

drinks_cheers.gif man nors vieta ir labai nepatogi, bet viskas gerai, visada galima susitarti, jau su Sandrixx tai tikrai visada drinks_cheers.gif reikia džiaugtis, kad taip maloniai elgiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2015 10 23, 08:08)

drinks_cheers.gif taikliai, labai net mirksiukas.gif

O vadintis "nenormaliom" ir rašinėti až kažkokias tikrai žemas lygis...

Kaip visada visos diskusijos aršios, bet čia tik šmutkės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2015 10 23, 08:35)
drinks_cheers.gif taikliai,  labai net  mirksiukas.gif

O vadintis "nenormaliom" ir rašinėti až kažkokias tikrai žemas lygis...

Kaip visada visos diskusijos aršios, bet čia tik šmutkės  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif uzbaigei mano minti biggrin.gif
Atsakyti
Man tai šitie labiausiai patikę drinks_cheers.gif spaudžiu like biggrin.gif
QUOTE(VILIMA @ 2015 10 22, 23:40)
jei netinka susitariu kas paims
galop visada galima paprasyti, kad lekiu ir galbut paveluosiu i laika
neivedinekim savu taisykliu svetimam darze

QUOTE(spygliz @ 2015 10 23, 08:08)
LIN1 o jus negalejot parasyt Sandrix laisko ir asmeniskai su ja susitarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 23 spalio 2015 - 07:44
Mergaites, gi mes daiktus galime ir rajonais pasidalinti smile.gif
man tikrai nesunku paimti kitu mergaiciu daiktus smile.gif
Kitos tarpininkes temoje mes taip darydavom smile.gif

Man pas Sandrix patogiau, nes MB pavarinet galiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bureja: 23 spalio 2015 - 07:53
Labas rytas šaunioji, Loren!!! 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
www.gocontigo.com renkate?Kodas - 20 proc yra/galioja smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 23 spalio 2015 - 08:05
QUOTE(rapoja @ 2015 10 23, 09:01)
www.gocontigo.com renkate?Kodas - 20 proc yra/galioja  smile.gif ?

Galim rinkti, yra 20%.
Atsakyti
Labas rytas,

na ka turiu pasiulyma bambeklem, paiimkit ir padirbkite si darba, padalinkite, kai per diena tukstanciai skambuciu, tukstanciai norinciu cia ir dabar. Merginos nubuskite, dalintojos ir taip aukso zmones ir tk didelis ACIU JOMS !!!!! Kantrybes ir supratingumo visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti