Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(Vestuvinė @ 2016 01 01, 14:50)
Su Naujais metais! smile.gif Gal pasidalintumėt keliais ml? wink.gif

Ji jais dalijasi SM kvepalų išparduotuvėj 4u.gif
Atsakyti
Laukiu šitų atomaizeriuose. wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Su Naujais! Visoms ir visiems šaunių pirkinių / mainų / dovanų 4u.gif

mano praėjusių metų paskutinis:
user posted image

bandysiu prisijaukinti, gal šįkart pavyks smile.gif
Atsakyti
o man va iškilo toks bendras ir visoms skirtas 'prisijaukinimo' klausimas - tai jūs perkat nepatinkančius kvepalus ir paskui per prievartą atseit 'jaukinatės'? biggrin.gif
kam to reikia? mažai patinkančių kvapų ar kažkokios kitos priežastys, kaip antai visoms patinka, reikia, kad ir man patiktų ar dar kažkas giliau? biggrin.gif
Atsakyti
aš tai tikrai ne per prievartą biggrin.gif
tiesiog jaučiu, kad per greit perleidau juos, neįsigilinusi.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 01 02, 20:16)
o man va iškilo toks bendras ir visoms skirtas 'prisijaukinimo' klausimas - tai jūs perkat nepatinkančius kvepalus ir paskui per prievartą atseit 'jaukinatės'? biggrin.gif
kam to reikia? mažai patinkančių kvapų ar kažkokios kitos priežastys, kaip antai visoms patinka, reikia, kad ir man patiktų ar dar kažkas giliau? biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 02, 21:09)
aš tai tikrai ne per prievartą biggrin.gif
tiesiog jaučiu, kad per greit perleidau juos, neįsigilinusi.

Aš tai gal net norėčiau išmokti jaukintis. Bet taip kaip žaibas teškia tas kvapas nepatinkantis, niekas ten man, nesijaukina biggrin.gif
Atsakyti
jeigu kvapas tikrai baisiai nepatinka, tai nematau ir aš prasmės jokiems jaukinimams. tokiu atveju tai beprasmiška.

gal ne tą žodį parinkau savo pirkiniui. negaliu sakyti, kad Dolce Vita man nepatiko. tiesiog, pasirodė tuo metu per daug simple, nebuvo kažkokio didelio vow, visai faini ir tiek. ir labai greit pardaviau. tas buvo seniai. po to jau ne kartą įsitikinau, kad geriau ta simple klasika, o ne visokios beleberdos, kur pirmas pauostymas būna vow, o paskui atmetimo reakcija biggrin.gif dėl to ir bandysiu vėl. be to pasitaikė senesnė versija už gerą kainą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 02 sausio 2016 - 21:45
Salvador Dali

PDT iš 50ml. 1999m.
EDT 30ml.
La Belle et L'Ocelot 30ml.
Grooožis!
user posted image
Dar noriu miniuko juodulio (moteriškos limitkos) ir juodojo PP.
Ir dar auksinių miniukų kolekcijos.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 03 sausio 2016 - 00:20
by ki, kaip jums Ocelotas? Mane parduotuvėj visai sudomino...
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2016 01 03, 11:45)
by ki, kaip jums Ocelotas? Mane parduotuvėj visai sudomino...

Kažkaip pradžioje akį pritraukė, paskui, palietus butelaitį, supratau, jog tikrai jo norėsiu. Dėl buteliuko. Užsipurškiau dežurnai. Kai kvapas į širdį įėjo, pagalvojau, jog visai galėčiau jais kvepintis.
Miegojau neramiai blush2.gif
Kitą dieną grįžau jo pirkti.
Kvapų tikrai turiu gražesnių. Bet ir šis labai gražus. Nepaprastas. Kintantis. Mano mylimosios rytų šipro krypties, laikas nuo laiko primena tai vieną, tai kitą kvapą, bet šiltas, minkštas ir su charakteriu. Kvapą tikrai galėjo tiesiog ocelotu pavadinti. Man net labiau patiktų. smile.gif

Bet butelaitis! Šedevras. Must have kolekcininkam, ypač katininkams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 03 sausio 2016 - 11:30
Taip ir galvojau, kad šitie kvepalai kažkokį neramumą sukelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2016 01 02, 20:16)

As kadaise islydejau daug kvepau , nedavus jiems sekancio sanso ir veliau labai pagailejau . Ar nedaviau nusistoveti ar nepanesiojau tinkamu laiku, ar nuotaika netinkama budavo. Dabar neskubu atsikratyt ir buna kad santykiai koordinaiai pasikeicia smile.gif Kai atkeliauja is toli, duodu nusistoveti , nes jau pastebejau, kad tikrai keiciasi i gera puse , kai kvepalai pagyvena ramiai . Pvz. Sooud Ilham , labai norejau ju , nusipirkau uz nemenkus pynigus, gavau , uzsidejau ir ... NEJAUCIU! cry.gif Kad originalus buvau tikra, bet po 5 min nieko nejauciau . Bandziau gal savaite, bet deje.. Visi jaute , as ne . Bet nepardaviau, o pries kelias dienas vel pabandziau juos uzsideti ir jauciau nuostabu aromata net 6 valandas wub.gif Vat kazkaip taip smile.gif
Papildyta:
Oj, visai pamirsau visas su pirkiniais pasveikinti biggrin.gif

Atsakyti