QUOTE(LEEja @ 2016 01 02, 20:16)
o man va iškilo toks bendras ir visoms skirtas 'prisijaukinimo' klausimas - tai jūs perkat nepatinkančius kvepalus ir paskui per prievartą atseit 'jaukinatės'?

kam to reikia? mažai patinkančių kvapų ar kažkokios kitos priežastys, kaip antai visoms patinka, reikia, kad ir man patiktų ar dar kažkas giliau?
As kadaise islydejau daug kvepau , nedavus jiems sekancio sanso ir veliau labai pagailejau . Ar nedaviau nusistoveti ar nepanesiojau tinkamu laiku, ar nuotaika netinkama budavo. Dabar neskubu atsikratyt ir buna kad santykiai koordinaiai pasikeicia

Kai atkeliauja is toli, duodu nusistoveti , nes jau pastebejau, kad tikrai keiciasi i gera puse , kai kvepalai pagyvena ramiai . Pvz. Sooud Ilham , labai norejau ju , nusipirkau uz nemenkus pynigus, gavau , uzsidejau ir ... NEJAUCIU!

Kad originalus buvau tikra, bet po 5 min nieko nejauciau . Bandziau gal savaite, bet deje.. Visi jaute , as ne . Bet nepardaviau, o pries kelias dienas vel pabandziau juos uzsideti ir jauciau nuostabu aromata net 6 valandas

Vat kazkaip taip
Papildyta:
Oj, visai pamirsau visas su pirkiniais pasveikinti