QUOTE(Tantamm @ 2016 01 03, 13:03)
As kadaise islydejau daug kvepau , nedavus jiems sekancio sanso ir veliau labai pagailejau . Ar nedaviau nusistoveti ar nepanesiojau tinkamu laiku, ar nuotaika netinkama budavo. Dabar neskubu atsikratyt ir buna kad santykiai koordinaiai pasikeicia

Kai atkeliauja is toli, duodu nusistoveti , nes jau pastebejau, kad tikrai keiciasi i gera puse , kai kvepalai pagyvena ramiai . Pvz. Sooud Ilham , labai norejau ju , nusipirkau uz nemenkus pynigus, gavau , uzsidejau ir ... NEJAUCIU!

Kad originalus buvau tikra, bet po 5 min nieko nejauciau . Bandziau gal savaite, bet deje.. Visi jaute , as ne . Bet nepardaviau, o pries kelias dienas vel pabandziau juos uzsideti ir jauciau nuostabu aromata net 6 valandas

Vat kazkaip taip
Papildyta:
Oj, visai pamirsau visas su pirkiniais pasveikinti
Visiskai pritariu ..del to jei kvapas uzkabina ,einu testuot ne karta .. Ne vieni buve,kad pauosciau ,tai nejauciau ,tai grozio nepajutau viso ..tiesiog nelaiku gal ,gal nuotaika ne ta ..veliau dziaugiesi ,atsidziaugt negali tuo atsiskleidusiu grazuoliu i kuri ranka numot norejai ..
As tai pavadinciau ar prisjaukinimu ar paprasciausiai kvapo isanalizavimu ,tinka arba ne ..taip is pirmo kveptelejimo

ne visus kvapus gali perkast .. Plius ,tie kuriuos is pradziu pilnai nesugaudau ,giliuose ,veliau atrandi daug natu ,kurios islenda besiskleisdamos .Tokie besikeiciantys ,margi kvapai labiausiai ir zavi ...Bent man taip ..
As irgi pardaviau kazkada Opardu ...pilna 60 ml grazuoli .. Nes nejauciau normaliai tuo momentu ,dabar turiu galiuka taupau ir atsigeret kvapu negaliu ..ir visa laime ,kad niekas neskubejo Sweet Redemption pirkt ..buvau ikelus ..