Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

QUOTE(gretuxxx @ 2016 01 09, 14:12)
Ir Shalimar parfum mazuliukas.  wub.gif
user posted image

Tobulas!

Kaip kvapas?
(truputi pavidziu unsure.gif )
Atsakyti
Jeanne Lanvin COUTURE edp ir
TF Velvet Orchid edp atomiukas ax.gif
Atsakyti
Sugrazinau wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2016 01 13, 11:09)
Sugrazinau  wub.gif

user posted image

Nu duodi .. wub.gif As mamai juos kazkada atidaviau ,dabar aisku nera ,bet buteliuka sake turi su lasu biggrin.gif
Nors pauostinesiu pasiemus cool.gif
Atsakyti
Sugrazinau  wub.gif

user posted image

ir aš noriu verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Likutis Guerlain Chamade EDP. Kazkada su trenksmais isvariau is namu,dabar vel parsikvieciau,atsiprasiau ir prisiekiau amzina meile wub.gif . Noriu kibiriuko ax.gif
Atsakyti
Sugrazinau  wub.gif

user posted image

Gėris biggrin.gif Ne per seniausiai buvau suplanavus juos nešt į išparduotuvę, bet paskui "atėjau į protą" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 01 13, 18:18)
Gėris biggrin.gif  Ne per seniausiai buvau suplanavus juos nešt į išparduotuvę, bet paskui "atėjau į protą" g.gif

O aš neatėjau ir jau seniai su jais atsisveikinau, ir visai nesigailiu blush2.gif
Atsakyti
O man kazkokia krize, nebezinau,ko noriu,bet ka turiu nebepatinka doh.gif g.gif
Atsakyti
Pirkau juos ir 90% galvjau kad bus fake , nes kaina buvo labai patraukli, bet vistiek pirkau , kaip pamisusi, kaip buna kad zinai kad nereikia , bet vistiek darai doh.gif Gavau ir bijojau pradarydi, bet kai uzsidejau tai abejoniu neliko , puoliau ieskoti pardavejo, nes turejo ne viena buteliuka, bet kur jau , viskas issluota buvo biggrin.gif

Mane Carnal Flower tuberoze visiskai nunuodijo , net Monos Tubereuse negaliu deveti , bet prisiminiau kad si buvo "netuberozine tuberoze", kaip vienas zmogus pasake , ir nusipirkau ir deviu sian visa diena ir patenkinta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(krr @ 2016 01 13, 22:10)
O man kazkokia krize, nebezinau,ko noriu,bet ka turiu nebepatinka doh.gif  g.gif

O man atvirkstine krize, nieko naujo nenoriu, kapstausi tarp savo dezuciu ir kaifuoju , kaip koks Skrudzas biggrin.gif Jei ir grazinu ka, tai is seno .
Papildyta:
QUOTE(kristinelez @ 2016 01 13, 16:14)

Ir kaip jie, apie ka ? Ziuriu kaina nemaza ju , bet ar verti?
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2016 01 13, 23:33)

O man atvirkstine krize, nieko naujo nenoriu, kapstausi tarp savo dezuciu ir kaifuoju , kaip koks Skrudzas  biggrin.gif Jei ir grazinu ka, tai is seno .

Toksai pat periodas ir pas mane drinks_cheers.gif
Atsakyti