Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausias pirkinys

user posted image
user posted image
user posted image
visai neplanuotai gavosi labai jau pavasariskai
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2016 02 08, 15:47)
QUOTE(astela99 @ 2016 02 06, 19:55)

Kaip jums jie?As pauosciau douglase tai nenusprendziau ar man patinka jie ar ne... g.gif
ar ilgai laikosi kvapas?

Man neilgai laikosi g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2016 02 11, 18:38)
visai neplanuotai gavosi labai jau pavasariskai

kaip Miller Haris?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2016 02 12, 19:03)

Dune senąją versiją pirkot ar naująją? Jos gan skirtingos.
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2016 02 12, 21:10)
Dune senąją versiją pirkot ar naująją? Jos gan skirtingos.

Senesnė versija. Bet dar neatrinkau metų. Skiriasi tai tikrai. Dabartinė man lengvesnė nei senesnė.
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 02 12, 17:05)
kaip Miller Haris?

puikus, esu siu namu gerbeja,ne visus ju kurinius galiu nesiot , bet dauguma idomus , turiu nemazai ju parsisiuntusi nedideliais turiais, tai gan daznai vakarais po laseli as juos pavartoju biggrin.gif

Poirier d`un Soir - kriause juose nuo pradzios iki ... bet ne saldi ir nepernokusi, labai graziai jaucias medzio zieves kartumas, ir juoduju sebentu lapai viskas labai subtiliai apgaubta kasmyro dvelksmu,
neturejau dar laiko as jais pasidziaugt, laikosi labai gerai megstukas kvepejo kelias paras, kol siandien nepakliuvo i skalbykle
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 02 12, 23:31)

karsta.gif Vajėj... LaimingaMergina, net karštis išmušė (balto pavydo) karsta.gif

O pas mane atkeliauja ilgai brandintas ir svajotas: yahoo.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2016 02 14, 11:30)
karsta.gif Vajėj... LaimingaMergina, net karštis išmušė (balto pavydo) karsta.gif

O pas mane atkeliauja ilgai brandintas ir svajotas:  yahoo.gif

user posted image

Sveikinu ir Jus su issipildziusiu noru 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2016 02 13, 22:54)
puikus, esu siu namu gerbeja,ne visus ju kurinius galiu nesiot , bet dauguma idomus , turiu nemazai ju parsisiuntusi nedideliais turiais, tai gan daznai vakarais po laseli as juos pavartoju biggrin.gif

Poirier d`un Soir - kriause juose nuo pradzios iki ... bet ne saldi ir nepernokusi,  labai graziai jaucias medzio zieves kartumas, ir juoduju sebentu lapai viskas labai subtiliai apgaubta kasmyro dvelksmu,
neturejau dar laiko as jais pasidziaugt, laikosi labai gerai megstukas kvepejo kelias paras, kol siandien nepakliuvo i skalbykle

ačiū už įspūdžius 4u.gif aš irgi jų nemenka gerbėja smile.gif reiks nupėdint šituos pauostyt, jei jie yra CdC, nes ne viską jie turi..
Atsakyti